German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szép!
CB: Kis Lámpás Jimy
köszi szépen a linket
a BG truckers-en is megnéztem és nem találom
és egy német oldalt is végig böngésztem és ott sem
és egy német oldalt is végig böngésztem és ott sem
V-Power Shell
Elõtte-Utána látható ,hogy változás van a két kép között.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Sziasztok kéne egy kis segítség :S Leszedtem az ATS-t de hiába rakok be modokat vagy autókat vagy töltés közbe kilép vagy ha betölt nem lehet megtalálni ezeket :s
VALAKI HELP PLS
VALAKI HELP PLS
Nekem az jutott eszembe : DD
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Hali valaki ehhez a géphez tudna egy mûködõ linket adni
bocs ez lemaradt.

http://kismenyus.picturepush.com
Sziasztok!😄

http://kismenyus.picturepush.com
MIért van az hogy ha beleteszek a játékba kamiont akkor a betöltésnél hibával kidob vagy amit sikerül beletennem azt pedig nem találom a kereskedésben sem?
Itt van egy kép! Ha ez tetszik szólj rám és küldöm.

...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Megnézem mert lehet, hogy van egy szkinem.
Nem rég kezdtem a játékot ezért van ennyi kérdésem.
Valaki leírná nekem hogy milyen kamionokat vagy modokat, kiegészítõket érdemes letölteni a játékhoz?
Elõre is köszönöm!
Valaki leírná nekem hogy milyen kamionokat vagy modokat, kiegészítõket érdemes letölteni a játékhoz?
Elõre is köszönöm!
Flickr-en keress rá az "edy spedition" kifejezésre, van pár kép.
Sajna a masinimari fóruma egy ideje nem elérhetõ, ott sok kép volt.
Sajna a masinimari fóruma egy ideje nem elérhetõ, ott sok kép volt.
na de nekem is az van és nem lehet , tegyél egy más progit és akkor majd át teheted

V-Power Shell
Start-Minden program-ATS-KONFIGURATION menûpontra kattintasz és ott átállítod arra amire szeretnéd.
az van
És abban tudnál még nekem segíteni hogy miért nem tudom directxrõl áttálítani openglre ? Mert azt mondják hogy úgy nem szaggat annyira
Akkor nektek is csak annyi van megnyitva vagy van valami olyan változat amiben minden út megvan nyitva és ha van akkor azt honnan lehet letölteni?
Azok a részek ahol a többi kamion le tud menni és te nem azok továbbra sem lesznek feloldhatóak és a városokban sem mivel nem csinálták meg a további utakat, csak az tartozik a játékhoz amely nincs lezárva ezen kivül semmi.
Jah. Hát azt már a Zmod értõk tudják megvalósítani..😄
De én azt mondom amikor autópályáról is más kamionok lekanyarodhatnak én meg nem mert ott van a tiltó tábla és nem lehet átmenni rajta és ez van a városba is.? régebben mikor megvolt a játék akkor azok a részek felvoltak oldva.