German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsíír!

CB: Kis Lámpás Jimy

kazai21
szép munka!

Mi equipo favorito: Real Madrid

bullseye9
Szép napot.

Végre van tökéletesen modellezett Scania Highline is:

Credits:
-Mr.Poland-Dominik-Woytass-Anaheim-Shery0-FastAlex-Ventyres-Woytass/Chudy & SCS Software.

Kazai, RS, Gigamen, Willl, huhha: <#eljen>

#40304, Luspy: +1 igény az Edy-re. <#taps>

#40374:Köszi.😊A te scaniád is kegyetlen szép.<#szeret>
#40373:köszi.Hát még a pótot csinálni akarom csak a a kép miat raktram oda az alap pótot.😊<#vigyor5>

http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~

RS
Jól néz ki!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

jól néz ki, a pót hátulját még fejezd be.

Hello.😊
Ez lesz az új gépem.😊
Remélhetõleg be is kerül a játékba.😊

Az alap mercit nagyon köszönöm Luspy-nak.😊

http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~

gumikacsa97
Jó Reggelt Mindenkinek Valaki el vállalna egy kis zmodis munkát csak egy névtáblát kellene rakni egy magnumba ha valaki meg csinálná nekem nagyon megköszönném írjon aki megcsinálná nagyon szépen köszönöm elõre is

(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)

xeontoth
ez is gyönyörûû.😄<#vigyor2>

kazai21
<#hawaii>

xeontoth
szép szerelvény.😄<#eljen>

RS
Igaz hogy nem megyek, de képet rég hoztam. <#vigyor0>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

MANos Viktor
xDDDD

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Robertoo21
régen láttalak mester! inkább ddobjon róla egy letöltési linket, mert engem érdekelne mi is az 😊

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

lorci
A nap Hsz-e!<#worship> biztos azért irta igy, hogy kicsi hangulatot hozzon...

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

kutizsolt

V-Power Shell

kutizsolt
mit akarsz? mi van?

V-Power Shell

RS
<#nevetes1>

94mike
<#idiota>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

gigamen
Nagyon szép gépek.....ez a scania nem a trainler and tracer bõl van át hozz va?

kutizsolt

V-Power Shell

VERESS 96
tényleg, jól van akkor.<#lama>

94mike
széép<#eljen>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Taki 122
...szerintem kazait kicsit régebb óta ismeri mint téged :|

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

VERESS 96
nekem persze nem adott semmit.

kazai21
Meg-meg😊

Valaki nem tudja hogy a mentésben hol lehet áttálítani a motorerõt és a fordulatszámot?
Atikah
Megkaptad a régi gépem?😊

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

kazai21
köszidani<#puszis>

imihaver
<#wave>

Will: zsír <#eljen>
Gigamen: szép! <#eljen>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Taki 122
király a verda Will! ;D

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

gigamen
A határnál egy kis pihenõ
kutizsolt
rohadtul szép gép <#taps><#eljen>

V-Power Shell

Willl
<#hawaii>

Kazai,Kutizsolt,Xmen0710:Köszi!<#worship>

Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D

Ez nem egy program,hanem maga a videó kártya drivere. 😄 Mellesleg meg egy õsrégi driver,létezik sokkal újabb is. AMD oldaláról lehet leszedni.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

gigamen
Genius Speed Wheel 5 Pro-De ehez a játékhoz nem használom, mert nem birok vele értelmesen játszani.
thomson002
Nekem is ATI videókarim van. Nem tudom ismered-e ezt a programot. Én se vagyok nagy szakember a gépek terén, de nekem ez segített.
Ha van kérdésed nyugodtan írj rám priviben.

http://indafoto.hu/Thomson

kutizsolt
szép
te milyen kormány használsz?

V-Power Shell

gigamen

Hm, ebben nem tok segíteni nagyon, nekem az asztaliba 7600GT van.

#40337: Kormánybillentyûzet. 😄

kutizsolt
hi
valaki irja meg hogy milyen kormányt használ?!

V-Power Shell

akos25
Már többször újraraktam a gamet, de semmi változás! Gondoltam arra is, hogy a modokkal van baja, de modok nélkül is szaggat... :S
Most nem tudom, hogy talán az lehet a gondja, hogy ATI videókarim van ( HD 3850 )... Majd megnézem a videókártya beállításait. Habár még egy kérdésem lenne tõled. Mikre kell ügyelni, vagyis mik azok, amiket át kellene állítanom?

Game újratétel?
Nekem XP n fut a GTS, bõven túl van a rendszerkövetelményen az asztali gépem, nállam max grafikán megy, minden a legjobbon van. Nállam csak akkor van lagg (nem állandó, 1-2 helyen), mikor egy kicsit high polys, jól kidolgozott munkámmal furikázok. De általában szépen fut. A laptopomon win7 van, azon még nem próbáltam, de majd felteszem, és megnézem.

Esetleg olyanra gondolok még, hogy a videókártya beállítását is változtatni kéne. Pl az NVDIA controll panelbe meglehet csinálni, hogy külön a GTS nek másfajta videokártya beállítást lehet megadni, mint a többi alkalmazásnak, programnak.

Hali

Nyugi nálam is laggol mondjuk csak a városokban.
pedig nekem is bõven meg van hozzá a gépem,de már megszoktam.
akos25
Mondjuk nálam is laggol a game, pedig a gépemen simán futnia kellene, ha már a COD 5 is max grafon zokszó nélkül elmegy rajta! Leszedtem hozzá az 1.04-es patchot, vagy mit, és akkor sem javult a dolog! Nem mindig, de idõnként belaggol, és hát elég idegesítõ a dolog, de eddig sajna akár kit kérdeztem, nem tudott segíteni... :S

Esetleg próbáld meg patcholni a gamet, sztem az megoldja a problémád. Vagy próbálj meg más GTS fórumon utánnanézni h ilyenkor mi a teendõ, mert nem szabadna szaggatnia.

ez ilyen, szokd meg😄

baaka
hi! fellõttem a gémet a gépemre és az a gondom, hogy laggol. Frissítettem a vga drivert kipróbáltam low beállításokon és ugyan úgy szaggat mint max-on?win 7-em van és bõven rendszerkövetelmény felett van a vas. mi lehet a gond?

kutizsolt

V-Power Shell