German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Lámpás Jimy
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Gratulálok mindenki munkájához....<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
Pihi

Lerakon...
Üresen jövök vissza fele 😄

::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De sztem igy még jobb lenne.😊
Itt a kép ink linkelem nem off-olok<#crazya>#crazya>.
http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~
Béta ide vagy oda, már most is nagyon jól fest, illik hozzá a pótkocsi is.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

http://kismenyus.picturepush.com
LETÖLTÉS
Jelszó: etrucker.eu
Valahol a pótkocsi is megvan, de azt most hirtelen nem találtam.
| #41201 majd akkor keresek egy másikat😉
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Létre kell hoznod egy vehicle\trailer_eu\trailer_storage.sii fájlt, és abba bele kell írnod az @include "definition/htrsr2.sii" sort. Elvileg tomatoes a fuvarja, ha jól emlékszem.
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Más:
Ez a hotracer féle Lamberet ez nekem sehogy nem akar mûködni esetleg ha valaki eltudná nekem magyarnázni hova mit irjak be azt megköszönném.Privi utána msn re is lehet menni miattam 😊 köszi szépen 😊)
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Valaki találkozott már ilyennel????Most kezdtem új játékot a Reiskorn mapon és az eddig tökéletesen, minden moddal mûködõ flare pack-on meghülyült!!!Valakinek valami ötlet???

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
#41179: inkább hûtõ <#gonosz1>#gonosz1>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*