German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTS-t meg torrentrõl szeddle.
CB: Kis Lámpás Jimy
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ez jön be ha ráklikkelek a töled kapott linkre:s
és a módokat pedig a my documentum/germantrucksimulator/mód -mappába kel bemásold!!!
V-Power Shell
köszönöm a választ.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Köszi!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
vmi megoldás h jó legyen ?
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
Peti,Luspy,Tódi,Lusti:szép gépek<#eljen>#eljen>
Dani:gyönyörü lett a Black Amber<#taps>#taps>
Pihivan:

Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
<#eljen>#eljen>
The Truck Is My Life
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Lusti: Gyönyörû bár a másik kerékkel szebb volt.. <#eljen>#eljen>
Varsányi: Ez rohadt szép!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Kutizsolt: remélem erre gondoltál: Ai Truck Sound
Megyek Angliába csak elõtte szunnyadok egyet Köln mellett.
Már nincs messze a pihenõ.
Végre elértem ide.<#hawaii>#hawaii>
Jó éjt Mindenkinek!!<#wave>#wave>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
+megcsináltam a belsõt.(A sisak tudom,hogy rossz helyen van de az interior rosszúl van megcsinálva és ezért oda került.)

http://kismenyus.picturepush.com
Én már 3 éve is így csináltam és akkor is mûködött...<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>Biztos van rá más megoldás is, én csak közöltem hogy így is lehet!!!!!!!

#41388: A sötétítést, meg hogy jobban csillogjon, majd a .mat-tal fogom megcsinálni 😊
+jövök egy képpel.

http://kismenyus.picturepush.com
Kalee:Nemegészen 😄
Ez ets-es kép és remélem nem baj ha felrakom csak mert kíváncsi vagyok a véleményeitekre😛
Képek:
Póttal:
Nah hát egyelõre azt akarom még megcsinálni h a kamion hátsó fele dobozos legyen+a beltés😄
Véleményeket PLS!xD
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
#41373:könnyen megoldható😄 Ma talán már az enyémbe is lesz😄 Ha kell elmondhatom
GTS