47495
German Truck Simulator
  • baly94
    Miért?xD Jézus is vizent járt mostmeg ez kamion is :D Ezért ez a Jesus truck
  • luspaydavid
    Ilyet szól hogy Jesus truck!
  • roxor24
    jaja nekem is bejön
  • Garth22
    nagyon király a game
  • baly94
    Jesus truck! - A vizen járok waze!
  • luspaydavid
    Én Berlin!
  • roxor24
    Ti hol jártok??Valaki tud olyan oldalt ahol vannak sokféle módok??
  • luspaydavid
    Ja tudom a Defiből másoltam ki ott meg MP3 van írva :S De a címébe jól írtam :D

#3251: Köszi!
  • Tomika001
    Nagyon tuti!
  • roxor24
    Van ehhez angol nyelv ?
  • V43 1105
    Nem is MPIII.. XD
  • Carlos
    attól még írni tudni kéne. megbocsi
  • roxor24
    okés bocsi :S csak új vok a gts-nél egy ideig ets-el nyomtam:D
  • kobi14
    Letöltések
  • Carlos
    magyarul beszélni jó lenne magyarul miért nem tanulsz meg normálisan fogalmazni megkéne tanulni, jó???
  • roxor24
    van ehez map kibövitett map mert kevés város van benne és valamiért lagolok pedig simán megvan a gépigényem simán mennie kéne lagg nélkül!Tipp??
  • rgida666
    Köszi, ha nekikezdek az angol verziónak már okosabb leszek. :)
  • roxor24
    sziasztok!mien modokat adtak már ki ehez?
  • luspaydavid
    Csináltam még egy videót de ez már rövidebb.
    Videó
  • Carlos
    Nem toltam az ets-t 10 percnél tovább életemben!
  • mandm
    Akkor nincs ötletem. Mivel irányítod? Bill, egér, kormány, joystick?
  • baly94
    Sry ez még privi. De ha kell pakold át te is ETS-ből xD
  • 94mike
    Mi bajodvan?
  • kobi14
    Remek műalkotás
    Én is átpakoltam 1 párat.

• Carlos
    Share it, bro!
  • Carlos
    LEhet, hogy el kellett volna olvasni amit németül hablatyoltak.
    Igaz már megvan a legjobb Man is.
    Meg lehet venni ezután olcsóért a két kamiont amit hans ajánl? Jól jönne a jövőbeni sofőröknek!
  • baly94
    Átraktam egy új gépet, ez szebben ki van dolgozva mint az előző:)

Hazajöttem Mucsaröcsögére xD

• nico79
    Sőt még a regeditből is kiszedtem mindent előtte tehát hűlt helye nem maradt.

Vajo egyébként megtaláltam csak rajta áll a kamion és nem tud kitörni.
  • neo81
    Sokan nem értik a karrier módot így ségítség képpen leírom röviden.
    A játék megkezdésekor alkalmazott leszel egy szállítmányozási cégnél. Random kapsz egy C kategóriás kamiont. A fuvarokat a cégtől kapod szépen sorba, ahogy leszállítottál egyet kapod a másikat. Minden fuvar után százalékot kapsz, az elején kb. 15%. Van egy barátod Hans-nak hívják (legalábbis nálam), aki szintén kamionsofőr és mindig egy vagy két lépéssel előrébb jár mint te, így rengeteg tanácsot és segítséget fog adni neked a játék során. Ha leszállítottál már pár fuvart felfigyelnek rád más cégek is és e-mailben ajánlatokat is tesznek neked. Először egy B kategóriás kamiont valamint 16.x% részesedést ajánl az egyik. Ha elfogadod akkor miután az éppen aktuális fuvart leszállítottad átkerülsz ennek a cégnek a telephelyére és onnantól már az új kamionoddal magasabb összegér fuvarozol. Nem sokra rá jönni fog egy ajánlat, ami már egy A kategóriás kamionról és 17,6% részesedésről szól, fogadd el. Eközben Hans tájékoztat, hogy szabadúszó lett és hogy ez mennyire sokkal jobb :) Több a pénz maga választod az ügyfeleidet (a szállítandó árut). Csak annyit kell tenned, hogy vásárolsz magadnak egy saját kamiont. Igen ám, de jó esetben van kb. 13.000Euro-d. Nem baj, Hans ügyes és felhív neked pár kereskedőt, hátha van nekik valami olcsó használt gépük. Hamarosan fogsz kapni 3db ajánlatot emailben 10 és 11 ezer euro-s árakkal C kategoriás félmillió Km-t futott kamionokról. Ha elfogadod valamelyik ajánlatot, onnantól szabadúszó lettél. Igen ám, de ki áll veled szóba, egyik cég sem ismer téged és a hírneved is alacsony még. Hans közben megalakította saját válalkozását és annyi ügyfele van már, hogy jószívűen lepasszol neked párat. :D Most már választhatsz céget, rakományt, uticélt és persze nem mellékesen az ~1.000 Euros fuvaronkénti jutalmad megnő egy nullával ~10.000. Hans most azzal nyaggat, hogy csináljál már egy céget, mert milyen jó buli az. (Ja 75.000 kell hozzá :( ) Sebaj, Hans most is segít. Beszél egy ismerősével és voila kapsz egy ajánlatot 25.000 Euro-s árcédulával. Most már te is cégtulajdonos vagy. Már csak embereket kell felvenned és kamiont adni alájuk. a többit végzik maguk. Javaslom, hogy azt a maradék 2 használt kamiont vedd meg elsőknek, tökéletesen megfelenek.

Remélem segítettem.

Üdv. Nono
  • CzUKi
    Hello mindenki lenne egy kérdésem ha lehet ne szójjatok le érte na szal még régebben egy hsz ben le voltak irva hogy meik városban mien kamiont lehet venni és ott a dortmundhoz oda volt irva az iveco is de dortmundban nem találok kereskedést de viszont #3154 ebben a hsz ben a videoban egy másféle kereskedés van ezeket merre lehet megtalálni? és dortmuindban is egy ilyent keressek ? előre is köszi
  • mandm
    Az újrarakás során a Dokumentumok-ból is törölted a German Truck Simulator könyvtárat?
  • vajo
    még mindig kőolajat keresel? xD
  • luspaydavid
    Hogy Tudom megcsinálni átírni a Defibe a kamion helyét? Mert próbáltam a Defibe a C-t B-re de nem csinált semmit.
  • tomi0113
    Sziasztok!
    Rá álltam a termelésre én is! :)

további jó gurit mindenkinek! :)
  • nico79
    Nem ez a baj,hogy kitört a kerekem.
    Csak mutattam,hogy nem az a baj.Ezeket kiszedtem,csak gyáriakkal megyek de jégen.Ez a gond.
  • kazai21
    Dummy a baj,szerintem copyztat a kerék dummykat...
  • Carlos
    Köszi!
  • DIESEL DOG #3222
    Igen, jó hozzá is. :)
  • nico79
    Ha ez lenne megértem de semmi ilyen nem történt.

• nico79
    Nem mert sértetlen volt a kamionom.De feladom én nem játszok vele tovább.
    Minden módot kiszedtem belőle.Újra raktam a játékot és még mindig mintha jégen mennék.Feladom.Ennyi.Ezt nagyon elcseszték.Az ETS-nél rosszabb.