47495
German Truck Simulator
  • kobi14
    Van még sok kamion ami átpakolásra vár
    Hát én eddig 26 kamionnál és 12 platónál járok
  • vajo
    és most mi a szarnak kell berakni mindenkinek hogy van tompított is meg refi? Nem érdekli a halált se! Örülj neki hogy tudod, aztán csáá.
  • baly94
    Jó estét :]
  • Roland10
    Jó estét.:D
  • baly94
    nemér XD énis átraktam, mondjuk nekem nem ien lett, mert a c kategóriás iveco helyére raktam, és az interior hood nem volt vmi jóhelyen...
  • szabii98
    Durva
  • L4cKoO
    játékba.
  • L4cKoO
    ti már ott jártok a játában hogy tudtok venni betett uj kamionokat??
    valaki megdobna egy olyan mentéssel?:$ megszeretném nézni a mods mapába lévö kamionokat...
    köszönöm
  • mandm
    Kénytelen voltam így aludni!

Kipihenve így indultam tovább:

• kobi14

• baly94
    Nem kell már leszedtem
  • nico79
    Ez nem bug.Ez szívás.De csak poénból mondtam.Bár én még nem találkoztam ilyenekkel,nekem korcsolyázik a gépem.
    Tiszta Tokyo drift.
  • Krapo
    Próbáld ki hogy leakasztassz a kút előtt, és ott hagyod a pótot ha csak az kap defektet. Elméletben ez így megoldja a problémádat !
  • mandm
    Ez sajnos defekt. A gond csak az, hogy pihennem kellene, de nem tudok beállni a pihenőbe, mert egyből eldurrannak a kerekek. A javíttatás után viszont megint kirak a kút elé, ezért újra át kell mennem azon a részen, és újra defektet kapok.
    Ez így bug!
  • nico79
    Küldjek linket?
  • baly94
    Hát megpróbálom átrakni, hátha nekem sikerül... Lehet h csak a szerencsén múlik :D
  • nico79
    Nagy a mágnesesség.:D
  • nico79
    Hát ez nagyon szomorúan hallom.Pedig ez jó lenne.
  • SuSu1992
    hi! valahogy meg lehet azt csinálni, hogy a jobb tükör kicsit nagyítson? mert rohadtul nem lehet látni benne semmit...
    undorító egy játék, de azért szeretek játszani vele!
  • Krapo
    Nem vetted még észre hogy míg a pttm-volt meg a haulin ami amerika volt amerikai dögökkel :D abba rendre az eu-s kamionok mentek bele itt meg amerikát hiányolják :D...
  • baly94
    Ha nekem nem megy a leírtak alapján inkább hagyom. Amúgy ezt a kamiont énis néztem, csak az bánt, h nincs hozzá interior :/
  • mandm
    Próbaképp visszatöltöttem a mentést és újra ez történt velem. Kipróbáltam többször is, ahogy megyek át a benzinkúton, úgy kapok defektet.
    A Sárga angyal 1500 Euróért helyrerak, majd azután kikerülök a benzinkút elé. Újra beállnék a pihenőre és megint. Durrr!

Ehhez mit szóltok?
  • mandm
    Tankoltam és álltam volna be a pihenőbe. Egyszer csak....

• vajaspopkorn
    lehet hogy csak február közepe :|
  • Sóschips
    köszi,írtam pm-et
  • Falkon
    Szép ez a belső , de azt hogy lehet kivitelezni , hogy vaj-fehér legyen a belső?
  • nico79
    Imádom őket és sajna Európába nagyon kevés szaladgál.
    De ez nagyon kéne igaz hogy B-kategóriás de nagyon nem jön össze ez a berakás.A leírtak alapján.
  • Gis80s
    Szia!

Nekem amikor hasonló volt, akkor a videókártya driverét kellett frissíteni. Azóta tökéletes!

üdv.
    Péter
  • csipa94
    mi ez az amcsi kamion mánia?
  • asdr
    VALAKI!
  • nico79

Ezt valaki betudná nekem rakni,mert hiába csinálom a leírtak alapján mindig kidob a játékból.
  • R420
    Köszi:)
  • fulcrum falcon
    Hali! A magyar nyelvű mikorra várható?
  • abacss
    valaki játszik ezel a játékal Windows7 32-bit?mert nekem akad!!
  • Falkon
    Nagyon fasza ! Grat.
  • SuSu1992
    Nem vagy alkalmazott, olyan fuvart viszel amilyet akarsz!
  • R420
    Üdv át lett rakva ide is a TGX.
    Tompított

Refi:

+még a belső teret alakítottam és egy füzért raktam bele:)
  • imihungary
    Köszi!
    Am mit csinál az open career mod?
  • asdr
    Hello!

Megvan a játék, csak van egy kis gondom vele. Felraktam, elindítottam, de nagyon akadt. Kiléptem, kicsit levettem a grafikából, visszaléptem, de most meg minden fekete. Mi a gond?

Köszi!
  • vajaspopkorn
    kamion vásárlás segítség
    GTS térkép
    LTomi! Ezeket is szerintem ki lehetne rakni a bannerba, sokan rákérdeznek, és a térképen a bányák is rajta vannak.