47495
German Truck Simulator
-
vajo #3423 Neked milyen monitorod van?? -
DIESEL DOG #3422 Köszi! :)
A TGX tölthető persze, az eurotruckers.net oldalról, miután regisztráltál, csak nem ezekkel a kerekekkel, hanem a játékbeli alap kerekkel. Ha kell akkor tudok róla adni linket... -
#3421 Hello nagyon szép gép !
A TGX tölthető valahol?:D
És köszi a pótot mindenkinek a nevében...! -
DIESEL DOG #3420 Na összeállt a szerelvényem GTS-ban. Íme:
És ha esetleg valakit érdekelne a Kögel MAXX pótkocsi akkor le is töltheti:
Kögel MAXX Letöltés
Áthoztam GTS-be még egy Schmitz SPR pótot is, azt is kiadom csak jelenleg a játék hibát ír a pótnál a Stokes cégnél, meglepő mert amikor először beraktam akkor minden rendben volt vele... -
Blum #3419 Kapott új üléseket,meg 3 párnát
Valaki,aki vágja az interior megbütykölést,segítene? Mármint arra gondolok,hogy a berakott cuccok látszódjanak belülről is. (Úgy,mint RS gépében vagy Roland10-nél). Mert addig világos,hogy feltexezem az interiort,berakom a cuccokat,azt is feltexezem,csak fogalmam sincs,hogy hogy exportáljam,hogy működjön is. Már próbáltam rengeteg féle módon. -
#3418 erről tudtok adni linket? ? ?
erről:
meg erről:
meg erről:
kicsit lapozz lejebb és ott lessz egy szürkés merci
REGISZTRÁLTAM az oldalon de nem a mercit tölti le hanem valami mást :(:(:(
segítenétek?
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM -
DIESEL DOG #3417 Nekem olyan színű amilyen eddig is volt, eredetileg, csak a kijelzők világítását változtattam valósághűre.
Ha vajszínűt szeretnél akkor néhány textúra elemet ki kell cserélni vajszínű DDS textúrára... most pontosan én sem tudom hogy melyik-melyik, én megkerestem a lecserélni kívánt textúrát, mint pl. a kijelzők. ETS-ben details.dds volt a neve, itt GTS-ben dashboard.dds. -
#3416 Nekem csak egyetlen modra lenne szükségem, amiben a realisztikusság végett a táblákra nem csak az van kiírva, hogy merre van Berlin, vagy Köln, hanem az is, hogy milyen messzire (km-ben).
Illetve titkon az érdekel, hogy hogy is lehet használt kamiont venni saját magamnak? Már megjött a 3 levél a C-s kamionokról, de e-mailben nem tudok rájuk reagálni, az adott településen meg csak vadi újak vannak...
Szóval? Vagy ilyen formában nem is tudok, csak majd az alkalmazottaimnak?
A hírnévben az 1 csillag az ott virít, de a hírnevem nem nő tovább (mert alkalmazottként az a max?)
Hogyan lehet tovább jutni? -
#3415 Kerekek gagyik :( -
#3414 Csak úgy.
-
#3413 Nem tudok róla. -
Glory81 #3412 Real name mod van már valahol hozzá? -
asdr #3411 Üdv!
Lehet, hogy nem ide való, de van-e már konvertált DAF/IVECO kamion GTS-ből ETS-be. Mert MAN-pack már megvan
Kösz! -
#3410 HUNLAND: Első figyelmeztetés, floodolásért. A hozzászólásokat kitöröltem. -
#3409 Inkább feküdj le csucsuzni:) -
tomi0113 #3408 ez röhejesxDxD -
SuSu1992 #3403 öcsém. mennék át egy másik céghez ahol a kategóriás kamcsit kapnék, erre mindig lefagy...
rohadtul idegesít:S -
kobi14 #3402 Talán nem biztos container. -
tomi0113 #3401 ha jól tudom akkor külön fuvarja van!
vagy ha nem akkor biztos hűtőset! -
#3400 mit visz? -
#3399 nállam is:S
Ez van:S -
kobi14 #3398 Tessék:
Letöltés -
tomi0113 #3397 íjjj de szar minőségbe van nálam! xD -
ezt még oda tudnád adni? -
#3395 Valakinek nincs egy billencs pótja? Mert a SCHMITZ-em nem jó másik pótoknak meg átírom a defjét azt a játék kikúr hibával -
tomi0113 #3394 ja, nm -
L4cKoO #3393 csak a scs fájt tegyem be többi semmi mást nem?:O kösz -
tomi0113 #3392 nem csak megnyitod és az scs-t és be teszed a mod mappába -
L4cKoO #3391 óó köszönö mszépen eszt :D csak a modsba bekel teni a csoamgolt fájlt? nem kell átirni semmit se? -
L4cKoO #3390 nem:S hogy kell átten ia gépeket ? mit kell átirni?
valaki segiutsen pls köszönöm -
tomi0113 #3389 Eszt? Mert ez tölthető!
itt a link is ha kell!
tessék! link -
#3388 -
kobi14 #3387 de szeretném feltölteni a germantrucksimulator.hu-ra csak még nem egyeztetünk Zoli 108-al -
kobi14 #3386 Tessék:
Letöltés -
#3385 Te nem tudod ? :P -
Sóschips #3384 na ezek az utolsól,nem rontom ilyen hülyeségekkel a topicot
néhol lehet látni hogy milyen szép madár alakúak
-
ezt be tod linkelni? -
kobi14 #3382 Nem szeretem csinálni ja és 2 nap , gondolom te is -
L4cKoO #3381 valaki áttenné nekem ETS böl van egy man 5 tengelyes kérem szépen ??!!??.$$köszönöm -
#3380 Hogy lehessen dumálni :P Gyorsabban pörög a km dumálás közben ;)