47495
German Truck Simulator
-
petisubaru #3668 Köszi bízom benne valaki meglátja a kommentem és segít, amúgy nehéz magadnak kamiont csinálni? Vagy hogy lehet? -
#3667 Van benne egy nagy hiba de nem mondom el mi az,majd ha csináltam egy másik változatot és azon ki lesz javítva akkor mondom el:)
De lehet addigra rájöttök:) -
#3666 Ahol a pénzek vannak és levesz 75ezer €-t az a garázs. Többibe nemtudok segíteni:/ -
tomi0113 #3665 hát ha csináltál volna egy normális oldalnézetet akk talán jó volna xD -
petisubaru #3664 Elég jól nézz ki, de te tudnál segíteni a pár sorral lentebb lévő hozzászólásomhoz? -
#3663 köszi -
#3662 Szerintetek jól néz ki ezzel a cumóval vagy mókoljak valami billencset utána?
-
#3661 -
carloelsa #3660 Szegény AI-sok xD -
#3659 Estét! Két kép töllem is:
-
#3658 Nem baj de végre betudom rakni.Illetve erre a világítás hiányra ki tudna valamit ?
-
#3657 Jajj de régi ezt Loryval csináltam amikor megjelent azt ETS rá 2 hónapra:) -
#3656 Csak úgy
-
#3655 Használjátok egészséggel.
Letöltés
-
kobi14 #3654
-
petisubaru #3653 Egy segítséget szeretnék kérni már kaptam 3 használt kamion ajánlatot az egyik Dortmundba van egy Man tgx szeretném megvenni 10.550 euro-ért de hova kell menni van egy olyan hely ahol valami pénzérmék vannak 75.000 euro-t kellene fizetni de nem tudom mire meg van egy másik ahol valami olyasmit kér hogy teljesíts még egy fuvart de nem is volt nálam a pótkocsi csak a kamion amit kaptam a játék elején. Most hogyan tovább, meg garázst ilyeneket melyik városba lehet majd venni. -
#3652 Végre meg van nekem is az első.
-
carloelsa #3651 Látom a Dortmund melletti bányát meglátogattad ;) én most voltam ott, de az összes pótot elvitték remélem nem te voltál
És a képeim =)
Kikormoltam a gépet :D
-
#3650 Üdv!
Nem tudja valaki, hogy a lámpáknál miért lehet ez az elváltozás? Videó kártya drivert már frissítettem, de ugyanilyen maradt!
-
#3649 Amúgy is az szóval nyugi ;) -
Glory81 #3648 Franc nem jó a kép link na mindegy:D
UI:Vezessetek óvatosan!...Nekem pár jégermester meg 2 sör után kicsit kanyargósak lettek az utak
Sebaj holnap új fuvar vár inkább kialszom magam -
kobi14 #3647 kékhalál... fuuuuu xp rakás vagy win7 -
Glory81 #3646 Na végre megkaptam a 7.8.ik e-mailem.Megvan a Scaniam végre van 1 garázs is:)
+Menedzselhetek majd de azt majd később.Cudar időt fogok ki mindig a vezetéshez:S...Pár kép
-
#3645 HAMBURG Link: http://dateiverzeichnis.net/dl/ufxbohnr
-
kobi14 #3644 Sztem gyorsan nyomj 1 0-át ott sztem irja mi nem passzol. -
#3643 Na jó ez érthetetlenül lett megfogalmazva, szóval akkor mégegyszer: Még mikor a menüben vagyok kattan egyet valami a gépemben és kékhalál... -
#3642 Nem hiszem el, h ien szar a gépem... Belépek a játékba, még amikor a menüben kattan egyet valami a gépben, és lefagy...-.- -
#3641 most sikeresen spameltetek 10 hsz-t feleslegesen:D -
#3640 jaja:D -
#3639 Lassan járj tovább érsz és még a rakomány is egyben marad! -
#3638 Így van, szépen kényelmesen -
#3637 Jaja ebben teljesen igazad van!
#3635: Szerintem fekete nekem bejönne de ez a piros se rossz! -
#3636 Szerintem vagy egy gyengébb tenger kék vagy lila. -
#3635 Köszi mindenkinek aki irt:)
Szerintetek a Bordó szin helyett mijen szine legyen??
Vagy maradjon?? -
#3633 Én meg 85-el!
De ETS-ben is annyival toltam neki így már megszoktam! -
#3632 Így van mostantól már a Scania-val megyek Németország útjain 80 csak sajna -
#3631 na javitottam a spoileren..most már nem világosabb a kabinnál...+ még egy cég tábla .
-
#3630 Akkor már végre el becsúsztál a mercitöl! -
#3629 ja és interiort
úgy kell konvertálni hogy előveszem az eredeti interiort, feltuningolom és berakom a régi helyére a pmg-t?
Mert ha igen, akkor elég könnyű:D -
#3628 én csak kamionról kamionra próbáltam(GTS-GTS)
írj t mindent ami interioros.mást nem tudok.
Valaki egy létrát, poharat és egy olyan könyvet amilyen Kis Bigy Boynak van linkelne valaki?
Köszi:)