German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gigamen
Inkább ETS2-höz alakítsd a gépet, ha már ebben gondolkodsz.
kutizsolt
és minden fullon van és nem szaggat?

V-Power Shell

kutizsolt
és leadnád az adatait: proci ,videó kártya,ram ??

V-Power Shell

Köszönöm!!!!!!!
hungaro
le egyszerûsítem a feladatot Itt a segítség a kormány beállításhoz!

Hivatás az Életért!

azért Te meg épp e ok miatt fogalmazhattál volna egy kicsit szebben is valamint nem csak olyan fiatalok,kik eme játéknak rajongói,magam pl 26 vok.
luspaydavid

The Truck Is My Life

Falkon
Szövegdoboz felett. (Szövegdoboz: ahová írsz)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

12 éves kis gecik közötök nincs a kamionozáshoz ti kurvák

Jó estét! A nevem Szigfrid. Meg kell osszak veletek egy dolgot, amelyet már nem bírok magamban tartani. A múlt héten szemtanúja lettem egy nagyon furcsa tettnek, de ne szaladjunk ennyire elõre, kezdjük a legelejétõl. Megkaptam az új Androidos telefonomat a 32. születésnapomra. Felmentem a Market-re és letöltöttem egy játékot, melynek neve: Furit ninja. Nagyon megkedveltem és a vélemények között felfedeztem, hogy létezik egy baráti társaság, mely szintén hatalmas rajongója eme remek játéknak. Megbeszéltünk egy idõpontot és egy helyet ahol találkozhatnánk. Eljött a napja, egy számítástechnikai boltban gyûltünk össze. A vezetõnk egy sármos úriember volt. Furcsa mosoly volt az arcán, de nem érdekelt, hisz csak a játékra gondoltam. Ekkor megszólalt ez a férfi, hogy ki kell mennie wc-re. Ezek után hatalmas füst vett körül minket és elájultam. Mikor magamhoz tértem azt láttam, hogy rajtam kívül 4 ember van felkötözve egy nagy rúdra és a heregolyóink egy jól ismert USB-kábellel voltak elszorítva és majd kicsattantak a zacskókból.
Gonosz kacaj tetézte félelmünket e hideg, csípõs éjszakán és hatalmas fémes hang rémített meg mindenkit. A vezetõ egy hatalmas szamurájkardot húzott elõ egy érdes, munkásövbõl kialakított tokból, majd így szólt:
- Ti! Fruit Ninja fanok! Egész nap játszottatok, rekordokat döntöttetek, nem volt életetek! Most megmutatom nektek mi is az igazi Fruit Ninja. Ekkor az összes heregolyót egy csapással levágta és ordította:
- FÁJV KOMBÓ FÁJV KOMBÓÓ JEEE!!!!!!! HÁJJ SZKÓRR!!! ÁJEM DÖ KING OF DÖ VÖRLD BÉJBII!!
Ezek után sokkos állapotba kerültünk, majd ismét elájultunk. Mikor észhez tértünk, egy nagy asztal volt elõttünk, rajta 5 tányér, az étel pedig töltött káposzta volt . Mindenki jóízûen habzsolta, de furcsa volt, hogy mindenkinek csak 2 gombóc jutott, ekkor jöttünk rá a szörnyû gaztettre! A saját golyóinkat ettük meg!!!!! Hatalmas hányások közepette elégedett vigyorral az arcán maszturbált a tányérunkba a vezér, de szerencsére ezek után szabadon eresztett minket, és azt mondta:
- El lehet ezen gondolkozni, mi ebbõl a tanulság!!!

Ez az én történetem, tanuljatok a hibámból és kerüljétek az ilyen szektákat!
Üvd: Szigfrid

Ui: Itt egy kép a játékból:
Bannert hol találom meg????
milyen a grafikusod benne?
Én azzal nyomom és kifogástalanul mûködik.

http://kismenyus.picturepush.com

próbálkoztam vele de nem ment.lehet az enyém kicsi,gyenge.de pttm megy.ott azt játszom,itthon pedig ezt.😊
Banner hol találom meg???
kutizsolt
helló valameikötök laptoppal játszik-e?
mer akarok venni egyet és nem tudom hogy foge menni rajta a játék?

V-Power Shell

hali.valaki tudna abban segíteni hogy hol tudnék 1.04-es pach-hez pót pakkot találni?mivel a pótokhoz itt a fuvar írás sajna nem megy.😞((
hungaro
Bannerben fentrõl az 5. pontra katt. és már is sikerülni fog! :-)

Hivatás az Életért!

Sziasztok!!!!
Mért van az hogy kormánnyal akarok játszani és nem mûködik a jobbra és a balra????
De azon kívül meg be állítottam indexet meg gázt meg mindent és azok meg mennek???A kormányról.
Akkor meg sem mutatom hogy füstöl az enyém<#idiota>

http://kismenyus.picturepush.com

Atikah
valami biztos nem oké 😄

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

TruckerDave
1 centit lépek a gázra és ekkora füst felhõ tör elõ ??

Atikah
Elmondom, hogy az Euro 5-öst is meglehet füstöltetni, ráadásúl pont fehér füstje van 😊

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

TruckerDave
Bocs háromért
A 3-ik Premium jó, még az A class-t nem találtam meg, de a B-se rossz. Valami tartályt fogok mõgé keríteni, mert azzal egész jól néz ki.

Readme-be Euro5-rõl írnak de én mást tapasztaltam 😄

TruckerDave
Hát egyet ki se próbáltam, mert nem tetszett, a második amihez pót is van az full bugos kívül belül. Meg olyannyira lowdeck, hogy hotel bukkanóján fennakadtam, meg egy kanyart elmérsz és már is a patkán ragadsz. A 3.-ik jónak néz ki azt még nem próbáltam.

TruckerDave
Köszi, hátha valamelyik mûködik. De ezek sima gépek, agy ilyen ízléstelenül agyon tuningoltak ??

kutizsolt

V-Power Shell

kutizsolt
próbád meg mind 3-mat hátha valamelyik megy.
[url=http://www.multiupload.com/KVQT1FGXT8]renault premium
renault premium 2 +belsö

V-Power Shell

kutizsolt

V-Power Shell

ahogy te gondolod, a te szerelvényed lesz.

CB: Kis Lámpás Jimy

TruckerDave
Véleményt kérnék, hogy milyen traktor legyen a pót elõtt 😊 Man F2000-et vagy TGA-t akartam de ami tetszett az sose mûködött :S Se a premium. Szvsz Premium jól nézne ki. de szinte egy darabot se találni.

Nem érdemled meg te ezt. Jó lesz neked a régi is.. xDDD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

TruckerDave
Ez a Varsányi féle Black amber ?? Nem tudjátok valahonnan csak az interior nem tölthetõ ??

Scania R580
mivel újítottam, ezért a régi ócskavasat megosztom veletek 😄

Scania 143H V8 450 with beta interior by: Kisbrekusz

Credits :

-PaFFaLeK - base cab
-Kisbrekusz - modification and modelling some parts
-Deny'R - convert
-Ventures - wheels

Softwares used:

-ZModeler 2.2.4
-3ds Max 2011
-DXTBmp
-HxD

The pmg is unlocked!
Enjoy! 😊

Letöltés/Download

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

Kistódi
Éppen ideje volt már újítania! 😄😄

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

tamás98
<#eljen><#eljen>Jó gépre újított be a fõnököd!

MAN TGA D20

Scania R580
a fõnök beújított... ; )

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

gigamen
Hétvége:
TruckerDave
Pont ezt akartam csak haza jött tesóm, úgyhogy nincs idõm rá. Majd késõbb megnézem,mert direkt mentettem a város elõtt.

gigamen
Város elõtt mentesz egyet.Utána lefagy, kilép.Kiveszed a pótot ha beenged a városba a pót hibája.
TruckerDave
Úja neki futottam a Rostock-Odense távnak és megint város bejáratnál rakott ki. Akkor ez pót agy kamion mod miatt van ?? Legutóbb azt írtam úton, de rosszul emlékeztem mer már városhoz bevezetõ úton rakott ki.

bullseye9
A térkép neve: "Test map for GTS 1.0"

Playtrucksim-rõl tölthetõ, de a link regisztrációhoz kötött, így azt nem tartanám etikusnak így megadni, bocs.

TruckerDave
Akkor fingom sincs már mi baja :S Mert régen nekem is volt ez a város határos de most út közben dob ki. :S

gigamen
De ez a probléma nem állandó, és nem kilométer függõ.Amint a város határába érek akkor dob ki.Az úton nem, és ez is csak 2-3 városra vonatkozik, többi város jól mûködik.
TruckerDave
Lehet nekem is azzal van gond, vagy a tráktorommal

gigamen
Nekem nincs ilyen gondom, nem tudom miért lehet ez neked.Engem 2-3 városnál dob ki a játék a pótkocsim miatt, de ez könnyen kikerülhetõ probléma.
TruckerDave
nekem egy bizonyos km után kidob. néha 100 néha 200 vagy 500 :S

gigamen
Ha gond lenne a mod-jaival valószinûleg nem mutogatná a képeket róla.Én is ezt a térképet használom semmi gondom nincs vele.Ezt a megjegyzést nem rossz indulatból írtam.
Mostmár van világitás de kockás, az index az jol müködik a többi nem...???? Valaki megoldást? Köszönöm
TruckerDave
Neked nincs semmi gondod a modokkal ? Mer azokkal nekem nem mûködik, de anélkül meg sz@r 😄

kutizsolt
csak egy üdítöért ugrottam be.1 perc volt az egész.
lusti: szép

V-Power Shell