German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hivatás az Életért!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Jó estét! A nevem Szigfrid. Meg kell osszak veletek egy dolgot, amelyet már nem bírok magamban tartani. A múlt héten szemtanúja lettem egy nagyon furcsa tettnek, de ne szaladjunk ennyire elõre, kezdjük a legelejétõl. Megkaptam az új Androidos telefonomat a 32. születésnapomra. Felmentem a Market-re és letöltöttem egy játékot, melynek neve: Furit ninja. Nagyon megkedveltem és a vélemények között felfedeztem, hogy létezik egy baráti társaság, mely szintén hatalmas rajongója eme remek játéknak. Megbeszéltünk egy idõpontot és egy helyet ahol találkozhatnánk. Eljött a napja, egy számítástechnikai boltban gyûltünk össze. A vezetõnk egy sármos úriember volt. Furcsa mosoly volt az arcán, de nem érdekelt, hisz csak a játékra gondoltam. Ekkor megszólalt ez a férfi, hogy ki kell mennie wc-re. Ezek után hatalmas füst vett körül minket és elájultam. Mikor magamhoz tértem azt láttam, hogy rajtam kívül 4 ember van felkötözve egy nagy rúdra és a heregolyóink egy jól ismert USB-kábellel voltak elszorítva és majd kicsattantak a zacskókból.
Gonosz kacaj tetézte félelmünket e hideg, csípõs éjszakán és hatalmas fémes hang rémített meg mindenkit. A vezetõ egy hatalmas szamurájkardot húzott elõ egy érdes, munkásövbõl kialakított tokból, majd így szólt:
- Ti! Fruit Ninja fanok! Egész nap játszottatok, rekordokat döntöttetek, nem volt életetek! Most megmutatom nektek mi is az igazi Fruit Ninja. Ekkor az összes heregolyót egy csapással levágta és ordította:
- FÁJV KOMBÓ FÁJV KOMBÓÓ JEEE!!!!!!! HÁJJ SZKÓRR!!! ÁJEM DÖ KING OF DÖ VÖRLD BÉJBII!!
Ezek után sokkos állapotba kerültünk, majd ismét elájultunk. Mikor észhez tértünk, egy nagy asztal volt elõttünk, rajta 5 tányér, az étel pedig töltött káposzta volt
- El lehet ezen gondolkozni, mi ebbõl a tanulság!!!
Ez az én történetem, tanuljatok a hibámból és kerüljétek az ilyen szektákat!
Üvd: Szigfrid
Ui: Itt egy kép a játékból:

http://kismenyus.picturepush.com
mer akarok venni egyet és nem tudom hogy foge menni rajta a játék?
V-Power Shell
Mért van az hogy kormánnyal akarok játszani és nem mûködik a jobbra és a balra????
De azon kívül meg be állítottam indexet meg gázt meg mindent és azok meg mennek???A kormányról.

http://kismenyus.picturepush.com
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
A 3-ik Premium jó, még az A class-t nem találtam meg, de a B-se rossz. Valami tartályt fogok mõgé keríteni, mert azzal egész jól néz ki.
Readme-be Euro5-rõl írnak de én mást tapasztaltam 😄

V-Power Shell
[url=http://www.multiupload.com/KVQT1FGXT8]renault premium
renault premium 2 +belsö
V-Power Shell
V-Power Shell
CB: Kis Lámpás Jimy

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Scania 143H V8 450 with beta interior by: Kisbrekusz
Credits :
-PaFFaLeK - base cab
-Kisbrekusz - modification and modelling some parts
-Deny'R - convert
-Ventures - wheels
Softwares used:
-ZModeler 2.2.4
-3ds Max 2011
-DXTBmp
-HxD
The pmg is unlocked!
Enjoy! 😊
Letöltés/Download
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Playtrucksim-rõl tölthetõ, de a link regisztrációhoz kötött, így azt nem tartanám etikusnak így megadni, bocs.