German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali! Valaki nem tud arra megoldást hogy miért fagy ki Vajo mapjánál a játék az Osztrák Magyar határon? (Vajo Hobby Map 2011 V2.1)
A választ elõre is köszii!
ÜDV további szép napot mindenkinek!
A választ elõre is köszii!
ÜDV további szép napot mindenkinek!
igen egy olyan hogy 1.000.000 van. minek kell neked annyi söför.
amúgy az a neve a módnak google-n keress rá (gts 1.000.000 truckers)
amúgy az a neve a módnak google-n keress rá (gts 1.000.000 truckers)
V-Power Shell

hali.hogy lehet,ha lehet azt megoldani,hogy az a kamion ami pl. 1.0-ás verzióval megy,egyezzen az 1.04-sel is?
mármint nem nagyon vágom a zmod-t .
hát nem nagyon az a gáz😞
Az ám...... 😄😄😄😄😄
#42252: Elõször is köszi! Másodszor, ami a hozzákezdést illeti, kell hozzá jó sok türelem, szabad idõ, és egy kis gyakorlás zmodeler terén. Most nem tudom, mennyire vagy benne ezekben a dolgokban?
Rob: Kösz szépen tesókám! 😊
#42252: Elõször is köszi! Másodszor, ami a hozzákezdést illeti, kell hozzá jó sok türelem, szabad idõ, és egy kis gyakorlás zmodeler terén. Most nem tudom, mennyire vagy benne ezekben a dolgokban?
Rob: Kösz szépen tesókám! 😊
Hello!
Vajo 2011 mappot valaki tudná linkelni?
Ezt a nyergest valaki linkelné?
Tudtok valami jó Kama3, Zil, Ifa módokat interiorral?
Köszönöm a segítséget. Üdvözlettel, Gumikacsa.
Vajo 2011 mappot valaki tudná linkelni?
Ezt a nyergest valaki linkelné?
Tudtok valami jó Kama3, Zil, Ifa módokat interiorral?
Köszönöm a segítséget. Üdvözlettel, Gumikacsa.
Szevasztok!
Bizonyos addonoknál miért lép a ki a játék? Hirtelen pl a Honda Accord, és az A6-os jut eszembe. De gondolom egyébnél is lesz ilyen. Jelenleg 1.32 van, de ugyanezt mûvelte 1.04-nél is.
Bizonyos addonoknál miért lép a ki a játék? Hirtelen pl a Honda Accord, és az A6-os jut eszembe. De gondolom egyébnél is lesz ilyen. Jelenleg 1.32 van, de ugyanezt mûvelte 1.04-nél is.
elég ütõs a géped<#taps>#taps>.am tudnál nekem segíteni?én is szeretnék összedobni vmi jó kis DAF-ot,csak a baj hogy ötletek vannak,de hogy hogy kellene hozzákezdeni!
<#eljen>#eljen> ;D
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Kicsit alakítottam a belsõn....
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
fain, fõleg a háttérben elõtûnõ mtz😄
2012 elsõ felébe kérj majd....
Am google a barátod....
Am google a barátod....
http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~
hali!ETS 2 "letöltõ linket tud valaki???van 1általán???én nem találok<#gonosz2>#gonosz2>
Sheryo
Fastalex
Varsányi
Rick
Deniel
Taki
...

új gép 😄

Köszi!
Hello srácok! Nem tud valaki gyári DAV-hoz valami spéci festést?
Mondjuk valamelyik limitált szériásat.
Mondjuk valamelyik limitált szériásat.

[/img]
A legfrissebb verziója - ami nem feltétlenül a legjobb - a GTS_1.32_final_rev.3_ru.LINK
De ez orosz nyelvû, a városneveket át kell írni, különben a térképen idétlen karakterek jelennek meg.
Másik verzió : Mario 8.3 final 1.32-ebben egyel több út van, ami Spanyolban kikerüli a nehéz hegyi szakaszt. Ennél nem tudom, hogy a városnevek át vannak-e írva.
LINK
Harmadik változat, ez már plusz modokat is tartalmaz, : ATS1.31/GTS1.32 Mario Big Europa Map 1.32_8.4 merlinitaedit 1.1
LINK
Mindegyik elég nagy : 900Mb-1Gb.
De több változat is létezik ebbõl a térképbõl, apróbb eltétésekkel.
De ez orosz nyelvû, a városneveket át kell írni, különben a térképen idétlen karakterek jelennek meg.
Másik verzió : Mario 8.3 final 1.32-ebben egyel több út van, ami Spanyolban kikerüli a nehéz hegyi szakaszt. Ennél nem tudom, hogy a városnevek át vannak-e írva.
LINK
Harmadik változat, ez már plusz modokat is tartalmaz, : ATS1.31/GTS1.32 Mario Big Europa Map 1.32_8.4 merlinitaedit 1.1
LINK
Mindegyik elég nagy : 900Mb-1Gb.
De több változat is létezik ebbõl a térképbõl, apróbb eltétésekkel.
Helló!
Ezt a térképet hol lehet letölteni?
Ezt a térképet hol lehet letölteni?