83
Kínai mobiltelefonok pro és kontra
  • Montanosz
    Eladó egy Hiphone 4 H7

• Montanosz
    helo

ezeknél a teloknál hol kell előhozni a virtuális billentyűzetet mert a pdf/doc olvasó javás progiknak kellene??
  • duika
    Sziasztok!

Szükségem lenne egy dual sim-es telefonra! Melyik az a telo amelyik bejövő hívásnál le lehet némítani (nem elutasítani)!

+ Min 500 db-os telefonkönyve legyen, de inkább 1000 lenne a megfelelő!

Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Montanosz
    most 16ezer huf a 7" 2.2 android tablet
    [URL=http://v.youku.com/v_show/id_XMjU5ODc5ODQ0.html]7" android tablet pc[/URL]
  • Jakuza001
    Ez a telo nagyon turhetonek nez ki kinai klon letere Android 2.1 op rendszerrel.

• Vikuska22
    Hali! Valaki nemtud segíteni hogy hol tudom eladni i9+++ dual sim-es mobilomat? Magyar menüs, normálisan működik, csak épp nemjött be az érintőképernyő. Előre is köszi.
  • dreher13
    még egy kérdés: ez a kiciócó PC Suite használható M002L-telefonnal?
  • dreher13
    az imént próbáltam egy magyar java 5.1-et relpíteni a 4 gigás kártyára és azt mondja: A telepítés nem folytatható, mert kevés a tárhely.
    Köszi a linket, szétnézek.
  • Borg
    esetleg: chinamobiles.org
    Hátha ott van ötlet.
  • dreher13
    alap java alkalmazást lehet ilyen vason újratelepíteni? ha igen, honnan, hova? :)
  • dreher13
    Nálam nem...lassan 1 hete levelezek az angolokkal, de nem akarnak tudomást venni a hibáról...
  • Borg
    Nálam ilyen gond nem volt még, minden javas cucc megy szépen.
  • dreher13
    az nem segít, sem a restart... ami java alkalmazás, az halott, amúgy semmi baja a képernyőnek...
  • Borg
    Nekem úgy tűnik, mintha valami gomb nyomódna folyamatosan... vagy az érintőképernyő baszakodik, esetleg próbáld meg kalibrálni.
  • dreher13
    a 64-esre rá tudnál nézni? Amúgy az én M002l telefonomból is hiányzik néhány menüpont, ha hinni lehet a kezelési útmutatónak...
  • Borg
    Azt mondtad M002L-ed van. Abban van ilyen. Ha más telefonod van, akkor meg...
  • sanya627
    és ha ilyenem nincsen de olyanom van hogy g sensor calibration akkor hol lehetne még???
  • Borg
    Meglepő leszek: Settings > Accelerometer Settings
  • sanya627
    és hol lehet be és ki kapcsolni??
  • dreher13
    Erre tudtok valamit mondani?
    java application stopped és egyéb nyalánkságok. miként lehet orvosolni?
    http://www.youtube.com/watch?v=OdOIMuI-fAc

http://www.youtube.com/watch?v=CK5oQu56TP8
  • Borg
    Nem kell azon semmit se állítgatni, működik és kész. Max kikapcsolni lehet.
  • sanya627
    hogyan kell beállítani? mert nekem nem mükszik!!!!
  • Borg
    De mit hogyan kell?
  • sanya627
    Gravitációs szenzort. ha fordítom a telót fordul a kép is hogyan kell?
  • Trickster
    Sziasztok. Lehet hogy tud nekem segíteni valaki. Vettem egy sciphon w995 kínai iphon utánzatot. A problémám az hogy ha futtatni akarok rajta valami java alkalmazást az 52% nál megáll. Ha valaki tud segítsen.
  • Borg
    Mit akarsz beállítani rajta?
    Java alkalmazást meg úgy raksz rá mint bármelyik másik telefonra. Adatkábelen, bluetooth-on...
  • sanya627
    sziasztok! azt szeretném kérdezni nem e tudja valaki hogy hogyan tudom beállítani a g szenzort a tvphone-on (m002l). Jah és hogyan tudok jva alkalmazást rárakni
  • hzsolt
    hát, nekem nincs szükségem a dual simre, viszont ez androidos kapacitiv kijelzős és nem utolsó sorban van benne 3g és gps. Ennyi pénzért szerintem max használtan tudok venni ilyet.
    Garanciában, szervizben nem hiszek, de még nem döntöttem el, hogy megveszem-e, várok hátha lesz 2.1-es androiddal ezen az áron :).
  • Borg
    És minek vennél kínai mobilt, ami drága is meg csak 1 simes?
    Ezeknek pont az a lényege, hogy viszonylag olcsó, és tudnak dual simet.
    Az amit te linkeltél egy fasság, ennyi erővel vehetsz márkás telefont itt helyben, jobb szervízzel, garanciával...
  • hzsolt
    Kösz!
    Én ezt néztem ki: Miphone A3/A8
  • Borg
    Nem 3G-s, nincs benne GPS, és a kamera felbontása 640x480 (2x).
    Az operációs rendszere meg passz... valami amitől működik :)
  • hzsolt
    na de nem válaszolsz? Komolyan érdekel! :)
  • Borg
    Mennyi irreleváns kérdés, ami egy mobiltelefont illet :D
  • hzsolt
    Ez nem tudja a 3G-t, ugye? GPS van benne? A kamera felbontása mekkora?
    Ja, és mi az Operációs rendszere?
    Mennyi kérdés! :D
  • Borg
    dualsimmobileshop.co.uk
    155$, azaz 31200Ft cakkpakk.

Egyébként kurvajó. Egyetlen baja van, hogy az adatkábele valszeg hibás, és csak tölteni tudom vele. Majd holnap kérek hozzá cserét. De fileokat meg mindent úgyis tudok rá rakni BT-n meg WIFI-n is, szóval nem gáz.
    Kurvajó minőség (az eddigi legjobb dualsim replikája az iphone-nak), és végre az akksi is lazán bírt 4 napot átlagos használat mellett. Előző kínaim 24-36 óra volt max... van benne WIFI, BT, analóg TV, FM rádió, opera böngésző, meg minden kiskutyafasza...
  • alexander034
    Mennyi volt ez igy? Honnan hozták?
  • Borg
    Na mim jött?:)

M002L
  • Inquisitor
    Adott készüléket nem ismerem, de kínai klóntelefonoknál érdemes figyelembe venni, hogy van olyan készülék ami semmilyen szinten SE tud Java alkalmazásokat futtatni. Aztán van olyan készülék aminek 1.3 vagy 2.0 Mpixeles kamera van megadva, de valójában csak 640x480-as felbontást tudnak maximum. Van pl. olyan "Androidos" telefon, amin semmilyen Androidos szoftver sem futtatható, ami azért vicces ugye.
  • Norex01
    Üdv mindenkinek! Nem régiben vásároltam egy Tv Mobile E71 Pro telefont. Azt szeretném kérdezni,hogy van-e valakinek valamilyen hiteles adata arról,hogy ez sugárzóbb-e mint más telefon(Hogy nem lesz-e valami bajom tőle,hosszabb használat után). A másik kérdésem meg az lenne,hogy lehetséges-e valamilyen úton hogy tudjam szinkronizálni a Microsoft Outlookkal,konkrétan a névjegyzés és kalendárium érdekelne onnan. Még van kérdés :D,nos 1,3 megapixelt mondtak a kamerára,de csak 640x480 tudom felhúzni a videokamerázást és a képkészítést is mind a két kamerán. Meg a java progikat,hogyan tudom fel rakni?Válaszokat előre is köszönöm.
  • Grievoust
    Sziasztok! Nekem egy v8i telefonom van!
    Szeretnék rátenni játékokat! de sajnos szokványos mobil játékokat nem ismeri föl! google-ba elkerestem utánna nézni valami Nes szinmulátorral lehet valahogy játszani telón! egyátalán azt se tom mi az esetleg valaki ért az ilyenekhez? vagy valami? nagyon fontos lenne! msn-em: [email protected] vegyetek föl! help me pls