Visszatér a legnépszerűbb vetélkedő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálam nem, de az emberek többsége ezeket az adókat nézi, mivel rengeteg embernek eleve csak 3 csatorna jön be. (abból, hogy te más csatornákat nézel és abból, hogy én meg csak vasárnap 22.00-tõl kapcsolom be a tévét, nem lehet semmilyen következtetést levonni. gondolkozok. a világon mindenhol az országos kereskedelmi tévék hozzák a nézettség 65-80%-át. nálunk, ukrajnában, amerikában, németországban.)
redfish
Miért?... Nálad összesen CSAK 2 TV-csatorna fogható : RTL Klub és a TV2???
Mert nálam kb. 30valamennyi...
Szerinted, ha valaki nem a Retekklubot nézi, akkor CSAK a TV2 mûsorát nézheti?
Én szinte egész nap a Hallmark TV és a HBO filmjeit nézem, vagy a Spectrumot, DEKO-t, AXN-t, Discovery-t, stb...
Gondolkozz már : milyen "népszerûségi" adatok ezek és mennyire hitelesek?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"

"Mint olvasom, a többieket sem nagyon érdekli..."

leírod, hogy van tíz készülék így meg úgy és mellé ezt a következtetést 3 pozitív és 3 negatív komment alapján? hmm, akkor inkább a tíz készülék.

nyilván attól a legnépszerûbb, hogy a legnépszerûbb volt. nagy dolog, van kábé két vetélkedõ. a széf valamivel kevesebbet hoz érthetõ módon, de az is népszerû.

de, ha véletlenül mégsem hozott volna 2M-s nézettséget, akkor az azt jelentené, hogy a jóban rosszban végre leverte 2M körüli számokkal a barátok köztet. melyik a valószínûbb?
redfish
Állítólag ez a legnépszerûbb?...
Én 1 részt sem néztem meg belõle (kiráz a hideg Vágótól és S.Balázstól).
Mint olvasom, a többieket sem nagyon érdekli...
Akkor MITÕL lett ez a legnépszerûbb és KIKNEK???

Nem tudom, milyen családokban lett szétosztva az a 10 db nézettségmérõ-készülék, de ezek után sejtem. <#kuss>

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"

atomboy
En is azt hittem, hogy a Legyen on is milliomos lesz ujra. Az ezerszer jobb volt minden masnal. Pokerarcra nem vagyok kivancsi.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Amugy tegyük hozzá az elsõ széria gyõztese az tudott is vmit simán megállta volna helyét a legyen ön is milliomosban. Tessék rákeresni amikor asszem a fokusz készitett vele egy interjút. Háza 80% -a csak könyv.😄
Tavaly is csak egy hét volt? vhogy nem így rémlik. Lehet akkro enm naponta adták. érdekes váltás,még mielõtt a nézõ megunná befejezik.
Engem érdekelnének a vetélkedõk de mivel állandóan olyan segghülye emberek kerülnek be (tisztelet a kivételnek) akik úgy gondolják hogy az Aranybulla egy ékszerbolt, így inkább kihagyom...
akyyy
én meg az iq teszteseket<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hát ha ez kell a népnek.. de én is szívesebben nézném a Legyen Ön is milliomost!
én is, fõleg a Balázs - Vágó párosnak köszönhetõen, nagyon jók 😄
Na, ennek örülök. Nagyon jól szórakoztam a tavaji évadon, jöhet az újabb.

Hirtelen a Legyen Ön is milliomos -ra gondoltam. De félre olvastam a címet.

Mr Csé
unalmas szar érdektelen ócska

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam