11
  • Samanoske
    Nem csúnya viszont rohadt nehéz,védekezés gomb nincs is!
    Méghogy a legkönnyebb,legnehezebb az összes közül főleg,hogy alig van energia meg lőszer!
  • Tower Guard
    Kicsit túlzás ez az írás erről a játékról. Nem igaz hogy annyira csúnya a grafikája, és az összegzéssel sem értek egyet...
  • tabek
    csátok!
    nem tud valaki valamilyen codeket vagy valamit mert az én verziómon nincs hang.telepített verziós. külön kellet egy "dll"fájlt leszednem a netről hogy elinduljon most megy, de csak az előrendelt videókon van hang.Az audio mappa tele van .OGG fájlokkal azért gondolom hogy esetleg egy codek kellene. Valaki segítsen.
  • szurka
    de hülye vagyok...nem vettem észre az ajtó melletti kapcsolót :)
  • szurka
    nem tudja valaki, hogy a kórházban, mikor a hülyegyereknek odaadom a nyúlbábut, és elfut a kétszárnyú ajtó mögé, onnan mit kell csinálni?
  • joeperry
    A képek alapján nem értem a magas gépigényt, pedig szívesen kipróbálnám, a második rész örök kedvencem.
  • Chocho
    Ha olvastad a cikket, egyértelmű, hogy nem a grafika volt a fő szempontja a nem túl magas értékelésnek.

Ez egy nagyon jól összerakott írás, kiváló érvekkel és pont elegendő információval.
  • CybeRick
    És ehhez a ratyi grafikához minek ekkora gép?
  • Omega
    Kár hogy ilyen rossznak hozzák ki a tesztek. Ha jól értem az a baj hogy nem éri el a kor színvonalát, de ettől még nyújt annyi élményt mint a harmadik epizód. Vagy még ez sem áll meg ? Az a játék nálam isten volt, de erről szörnyű amiket írnak.
  • Ari18
    Annyira nem lett rossz a graf,és különben sem az a lényeg egy játéknál,de ma már minden játékot graf alapján ítélnek meg a "hozzáértők".
    Egész jó és hangulatos lett,mint a régebbi részek.Szvsz nem kellett volna ennyire lehúzni.5/4
  • jeti00
    Érdekes, hogy a graf majdnem a régi mégis mennyire megnőtt a gépigény. Amúgy hanguatos játék de ez inkább csak egy új bőr lehúzása :S Azért majd kipróbálom :)