Silent Hill: Homecoming
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem csúnya viszont rohadt nehéz,védekezés gomb nincs is!
Méghogy a legkönnyebb,legnehezebb az összes közül fõleg,hogy alig van energia meg lõszer!
Méghogy a legkönnyebb,legnehezebb az összes közül fõleg,hogy alig van energia meg lõszer!
Kicsit túlzás ez az írás errõl a játékról. Nem igaz hogy annyira csúnya a grafikája, és az összegzéssel sem értek egyet...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
csátok!
nem tud valaki valamilyen codeket vagy valamit mert az én verziómon nincs hang.telepített verziós. külön kellet egy "dll"fájlt leszednem a netrõl hogy elinduljon most megy, de csak az elõrendelt videókon van hang.Az audio mappa tele van .OGG fájlokkal azért gondolom hogy esetleg egy codek kellene. Valaki segítsen.
nem tud valaki valamilyen codeket vagy valamit mert az én verziómon nincs hang.telepített verziós. külön kellet egy "dll"fájlt leszednem a netrõl hogy elinduljon most megy, de csak az elõrendelt videókon van hang.Az audio mappa tele van .OGG fájlokkal azért gondolom hogy esetleg egy codek kellene. Valaki segítsen.
de hülye vagyok...nem vettem észre az ajtó melletti kapcsolót 😊
nem tudja valaki, hogy a kórházban, mikor a hülyegyereknek odaadom a nyúlbábut, és elfut a kétszárnyú ajtó mögé, onnan mit kell csinálni?
A képek alapján nem értem a magas gépigényt, pedig szívesen kipróbálnám, a második rész örök kedvencem.
http://joeperry.blog.hu/
Ha olvastad a cikket, egyértelmû, hogy nem a grafika volt a fõ szempontja a nem túl magas értékelésnek.
Ez egy nagyon jól összerakott írás, kiváló érvekkel és pont elegendõ információval.
Ez egy nagyon jól összerakott írás, kiváló érvekkel és pont elegendõ információval.
Gaming is believing.
És ehhez a ratyi grafikához minek ekkora gép?
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Kár hogy ilyen rossznak hozzák ki a tesztek. Ha jól értem az a baj hogy nem éri el a kor színvonalát, de ettõl még nyújt annyi élményt mint a harmadik epizód. Vagy még ez sem áll meg ? Az a játék nálam isten volt, de errõl szörnyû amiket írnak.
Annyira nem lett rossz a graf,és különben sem az a lényeg egy játéknál,de ma már minden játékot graf alapján ítélnek meg a "hozzáértõk".
Egész jó és hangulatos lett,mint a régebbi részek.Szvsz nem kellett volna ennyire lehúzni.5/4
Egész jó és hangulatos lett,mint a régebbi részek.Szvsz nem kellett volna ennyire lehúzni.5/4
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Érdekes, hogy a graf majdnem a régi mégis mennyire megnõtt a gépigény. Amúgy hanguatos játék de ez inkább csak egy új bõr lehúzása :S Azért majd kipróbálom 😊