Ingyenes Far Cry 2 küldetések

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Na végre már nem a konzolosok popóját kényeztetik... Ehhehhee

Saor Alba

Balumann
Tehát még 3 órányi küldetés, ahol ugyan azt kell csinálni mint az alapjátékba. Gondolom jónéhányszor át is kell menni az ilyen táborokon is, ha 3 óra az idejük...

Narxis
hahahahahahahahahahaha

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Intel se hülye:D
Tinman
Lol az alapjáték 6.300-ért el sem indul a high-end közeli PC-men, mert X-Fi hangkártyám van. Kenjék a hajukra ezt a szart.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ja és még valami. A honlapon is kiemelik: a küldetések alatt alapból aktivált extra grafikai tartalom miatt - kissé reklámszagú a dolog - az Intel Core 2 Duo Extreme CPU-k elõnyt élveznek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A mérete sem égbekiáltó - a scriptek miatt. Csodálkoznék, ha valóban ez lenne az utolsó ilyen akciójuk...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.