33
Családi,Európai,Karácsonyi,Vegasi vakációk
-
#33 Jó rég írtak ebbe a topikba:)
-
technopeter #32 Sajna nem adták ki:( én is kerestem nagyon sokáig, nagyon nagy film az is! eszelős szivatást is nagyon bírom még, gyerekkorom kedvenc filmjei voltak, de nállam még most is viszik a pálmát!:D imádom chevy chaset nagyon nagy s zinész! -
technopeter #31 Sztem a karácsonyi vakációt vedd meg a teszcskóba 990-volt nállunk! megéri! -
jonlevi #30 Sziasztok!
Karácsonyra szeretném meglepni családomat. Ha valakinek video-kazettán vagy netán dvd-n magyarul, nagyjából jó minőségben megvan valamelyik film az alábbiak közül, akkor nagyon hálás lennék, ha szólna, aztán esetleg elküldhetné postán (persze a postaköltséget én állom).
Furcsa pár (első rész)
Karácsonyi vakáció (chevy chase)
Hógolyó futam
Nagyon szépen köszönöm -
#29 Ez e legdurvább waz:D Amikor elvágja a zsinórt:D Beszarsz:DDDDDD -
#28 Sikerült megtalálnom imdb-n: http://www.imdb.com/title/tt0069291/ hát valóban nem Chevy Chase :) -
#27 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ncore-ra tegnap tették fel a Vegasi vakációt -
#26 Viszont már egy jó ideje keresem a Fletch 2-t. -
#25 Nem tudok ilyen filmről,amiben ő játszott. -
#24 Én is imádom ezt a vakáció sorozatot! Ha már itt vagyok, hátha tud segíteni valaki, keresek egy filmet elég rég: én úgy emlékeztem hogy abban is Chevy Chase játszik, (de lehet tévedek) a lényeg hogy örököl valami panziót, ahova leköltözik a család és egy sípályát alakítanak ki a környéken. Majdnem minden karácsonykor adták TVben régebben, persze mióta keresem azóta egyszer se..Ha valakinek ismerős, írja meg a címét! -
#23 Nagyon jók! Kedvencem a Karácsonyi és a Vegasi vakáció :DD Valahol meg is vannak még videón. Ha nem adják le karácsony fele, akkor azt hiszem elő kell keresnem majd :D -
#22 váá emléxem könnyesre röhögtem magam rajta régen :DD Beszerzem valahonnan :) Köszi a topiknyitónak hogy elárulta a címet! :) -
karajjj #21 az bizony :D -
#20 úristen, ebben van az amikor megpörköli a karácsonyfa a papit? :D:D:D Évek óta keresem ezt a filemt ha ez az :) -
karajjj #19 khöm
akarod mondani, megvetted! -
#18 Én már letöltöttem a karácsonyit tegnap óta :DDDDD -
sonic333 #17 Vegasi Vakáció is király meg is van DVD-n, már láttam vagy 10x de a többi részt is meg fogom szerezni az első két részt már régen láttam!
Nagyon jó az összes része az egyik legjobb vígjáték -
#16 Karácsonyi vakáció a legjobb, kiskoromban nagyon imádtam! Ha adják TV-ben, mindig megnézem, kár, hogy mostanság nem volt ilyen... Azt hiszem ideje beszerezni:) -
#15 100ezer olasz égő:D -
#14 igen -
#13 nem is gondoltam hogy te szeretsz ilyenek,hisz akkora egy köcsögfaszvagy -
karajjj #12 hány ezer égő? :D -
#11 Úristen de imádom :DDD Karácsonyi visz mindent :DDDD -
-
#9 Boldog karácsonyt mindenkinek!:D
"Tele lett a szar konténer!" -
#8 Reszkessetek betörők topik után már tűkön ülve vártam mikor nyílik meg ez!
Életemben a legtöbbször látott film a Karácsonyi Vakáció! Ennek van a legnagyobb hangulata. Kisiskolás koromban láttam előszőr azóta meg már isten tudja hányszor. Nagyon bírom Chevy Chase, ahogy totális balfaszságával mindent megtesz a családjáért! -
karajjj #7 múltkor nézegettem a tescoba, hogy meg kellene venni eredetiben mindet, de ahhoz képest, hogy nem mai filmek, még mindig drágának számítanak szóval értékelve van a minőség :D -
karajjj #6 kendvencem mind, de a legjobb a karácsonyi... :DDDDDDDD -
#5 Lassan itt az idénye a Karácsonyi vakációnak:) Megkell nézni:D -
#4 imádom ezt a sorozatot!!!
Karácsonyi rész nagyon ott van :D
Fura Farm amit nagyon szeretek még Chevy Chase től,de sajna sehol sem találom dvd-n:( -
#3 Érdemes megvenni őket,mert hatalmasakat lehet rajtuk röhögni:) -
#2 Én nem ismerem Esetleg le is tööö.... akarom mondani meg is veszem :) -
#1 Nem tudom kinek mennyire ismerős ez a 4 film,de én nagyon bírom őket:D
Chevy Chase egy akkora forma,hogy az valami hihetetlen:D
Persze van több jó filmje is,de ezek viszik a pálmát nálam:)