Itthon bukni fog az új Harry Potter?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul ki*aszottul félre lettem vezetve..teljesen más van a cikkben.. nem is a Harry Potter filmrõl rakott be képet..ide ÉN! azt tettem volna.
Na mind1, legközelebb remélem olyan Harry Potteres címet látok majd hogy "a 6. Harry Potter film is világhírû lett top1" vagy nem tom, 😄
Az Alkonyat is jó (habár még nem láttam de meg fogom nézni).
na byez
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"
Két idézõjel, és talán a sok fikázó komment helyett érdemi hozzászólások jönnek az amúgy teljesen logikus cikkedre. Mert igaz, hogy népi mozgalom lett a cikkfikázás, azért valljuk be, okkal mondta a medve a vadásznak azt, amit.
SzV cikkeit ezután ne kommenteljük...én nem fogom..<#nyes>#nyes>
és egy ilyen elfuserált cím nézzétek meg mennyi kommentárt szül...
[ edrink.blog.hu ]
hacsak nem direkt csinálja, h minél többen olvassák a szerzeményeit😊 vagy lehet h az alapján fizetik, h hány hozzászólót sikerül ide szervírozni
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Viktor meg kaphatna 3-4 felkiáltójelet!!!<#banplz>#banplz><#lama>#lama>
Mi van? Te nem ismered az iróniát? És ilyenek járnak SG-re? Beszarok...
senkinemertemmit.blog.hu
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Itthon bukni fog az új "Harry Potter"?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Es akkor ilyenek, mint ti fikazzatok a cikk irot 😄 Beszarok!
Az új Harry Potter alatt az emberek nagy része (mindenki?!) a nov. végérõl júlira eltolt 6-os részre asszociál, tehát lehetett volna a cím pl: "Alkonyat -az új Harry Potter szerûség/klón/utóérzés/valamijelzõ- idehaza bukni fog"
Egyébként a cikk tartalma is egy kissé halandzsa nekem, pl mit értesz az alatt, hogy: "hogy új könyvciklust kiáltsanak ki Harry Potternek" ?
A Beedle Bárd meséire gondolsz, vagy lemaradtam valamirõl (melyrõl jó lenne ha valaki fel is világosítana mielõtt hülyén halok itt meg)
A leírt elsõ fejezetet mindenképpen át kellene írnod szerintem, sõt az egész cikket. Ha az Alkonyatot akartad beharangozni/figyelemfelkeltés, arra nem jó, átgondolatlan; ha csak statisztikázni, akkor meg rossz a felvezetés. Biztos fáradt voltál, aludj rá egyet, aztán olvasd el újra, és írd át szerintem.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.