72
Varjak repülése Délpest felett
-
Hajnalcat #32 -
Hajnalcat #31 :)))) -
n3whous3 #30 lol topik -
Vlala #29 A varjak nem azok, amiknek látszanak... -
#28 at ne merjetek nevezni, ez igy jo...:) -
Emmegki #27 Biztos éjszaka elkapdossák a cigányokat és megfőzik őket. Bosszúból. -
#26 Ha javasolhatnám nevezzétek át a topikot ornitológiára (madártanra), így egy elég nagy témakört lefedő, értelmes topik jöhetne létre. -
Hajnalcat #25 Honnéd tudod, hogy vissza sosem repülnek?
Egész nap ott állsz az ablak előtt és nézed őket? Nem mozdulsz el egy percre sem?
Amúgy nálunk (Zalaegerszeg) is sokan vannak. Estefelé mindig gyülekeznek csoportosan az égen (az egész eget szinte beborítják) és elszállnak éjszakázni valahová, reggel pedig visszajönnek. -
sanitou #24 csepel2 -
sanitou #23 Iz irány az majdnem jo... Csepel -
#22 Értelmes topik 127 -
#21 Mennek kajálni a szántóföldekre... -
#20 :DDdddddddddddddd -
#19 Az IQ-m is. -
#18 10 alatt -
#17 Bocs. -
#16 Tudom. -
#15 hát inkább ez,mint a nyerspolip élve megevése :s:s -
A japánok megeszik őket -
JaNeK2007 #13 Életkor: ismeretlen
gondolom 14 alatti... -
#12 Értelmes és értékelhető komment..
A témához annyit hogy engem is érdekelne, igaz nem látom ezt a jelenséget de lakott arra egy rokonom és mikor náluk voltam mindig megfigyelhető volt. -
JaNeK2007 #11 menő vagy -
sanitou #10 Ezért lehet, hogy sosem látom öket visszarepülni. Végül is Japán messze van -
#9 :AASDASDASDASDASDASDASFDASFAS -
#8 Japánba. -
#7 ...én a reggel 8 órás vonulást tudom merre tart.
Sajnos a 7 órairól fogalmam sincs. -
#6 Kex-szel teli szájjal ne röhögj! -
#5 bocs, ha reggel csinálják ezt, akkor nem éjszakázni mennek, hanem "nappalozni" :)
-
#4 Hát több lehetőséget is látok:
1. - Éehet, hogy nem repülnek soha vissza és meghalnak :( (Akkor előbb-utóbb el fognak fogyni.)
2. - Visszarepülnek, de éjszaka, hogy átverjenek
3. - Visszarepülnek, de úgy, hogy megkerülik a Földet, ezért nem látod őket, csak mindig egy irányba repülni
4. - Lehet, hogy nem is varjak a varjak (A "There is no spoon" tipikus esete :))
amugy +fav :))))) -
#3 éjszakázni mennek valahova.
csoportban szokták ezt csinálni.
-
#2 -
sanitou #1 Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a varjak miért és vajon hova repülnek minden nap reggel 7 körül kb. Pesterzsébet Nagytétény útvonalon? Évek óta megfigyeltem... vissza sosem erre repülnek...