8
-
bakagaijin #8 A gugli a legnagyobb hekker :). Tárolja a rendszergazda hibáit és a moderátorok által törölt kommenteket is, pfujj :D -
WinG #7 Elképesztő, hogy hazudik az MTI. Felháborító és gusztustalan. Lehet sejteni, hogy más kérdésekben mennyire fedi a valóságot a ténykedésük, ha egy ilyenben is képesek ferdíteni.
A Pannon Egyetemről meg nem szólok semmit. Tipikus magyar mentalitás, hazudni, ferdíteni, hárítani. Komolyan perelni kéne őket rágalmazásért.
Amúgy a Jézus Szíve Partizánbrigád rövidítése - meglepő (!) - JSZP, és nem JPSZ. -
#6 De ugye nem robbantjátok fel az egyetemet? :D -
RaszPuty1N #5 a slusszpoén, hogy az mti és a független hírügynökség elképesztően félremagyarázta a történteket, sőt a tv2 híradójában már terrorista lettem.
na mindegy ott a link a 2. hsz-ben, aki akarja olvassa el és döntsön kik voltak a sztoriban a rossz fiúk. -
#4 Miféle támadásról beszélnek? Mekkora süket szöveg, egyszerűen csak a rendszergazda kitette az adatokat, és mindenki számára letölthető volt hónapokig... Ahány oldal annyi verzió. Szép mondhatom. -
#3 Na de jó, már itt is kinnvan :)
Tegnap 3-4 órám azzal ment el hogy jelszavakat cseréltem, vagy 40-50 helyen.
De legalább már nem egyforma. Szal nincs mitől félni. -
fbk #2 Itt van az eredeti sztori: http://jezusszive.crpl.hu/adatvesztesi-botrany-osszefoglalo/ -
KekszNET #1 LOL.
Miért jönnek itt hackerekkel?
Nem lenne egyszerűbb azt mondani hogy "Lbasztuk".
Lementettem, majd a public_html -be tároltam.
Ennyi.
Nem itt ködösíteni.