5
Hiba hibára halmozva - azaz gépem problémáit szeretném orvosolni
  • SHADOWEYES7
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1040759332

#2------->
  • Rage47
    Asrock alaplapról jót még nem hallottam :) Új gép amúgy?
  • CheeBee9
    Röhög a májam.
  • atomabszorpcio

Üdv, nekem a képen látható mosógéppel van a probléma: hogyan tudnám orvosolni, hogy a két [vízeltávolítás céljából eszközölt] henger közötti távolság egy nagyobb mennyiségű ruhakapacitás esetén elegendő legyen ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű vizet szorítson - préseljen ki azokból. Ha esetleg van valakinek ilyen irányú tapasztalata, netalán ilyen, v ehhez hasonló mosógéppel rendelkezik, kérem orvosolja a felmerült problémát.

Neharagudj, de szerintem feltehetted volna kérdésedet a !!!SEGÍTSÉG!!! c. hardwer topicban is. (benne több, mint 41K hozzászólással)
  • CheeBee9
    Üdv!

Létezik egy gép, mely a tulajdonomban van. Tulajdonképp a tényleges üzembe helyezés után sorozatos hibák tömkelege zúdult rám és most ott tartok, hogy nem merem bekapcsolni. Segítséget kérnék valakitől, aki az alábbiakban leírtak alapján körbe tudja vonalazni a problémák okait és esetlegesen ezek orvosolhatóságát is.

A gép a következőképpen néz ki:

- AsRock 775i65GV (LGA775; FSB800/533; Prescott/HT; IntelExtremeGraph.2)
    - Intel Pentium 4 521 - 2,80 GHz (FSB800MHz; 1MB L2; Hyper-Threading)
    - 2 x 256MB 333MHz RAM
    - Samsung 120GB SATA
    - LG DVD + CD-RW

A gép a következőket műveli egy kb. 10 perces rendszertelepítés után:

- A CPU ~70°C-on van gyári hűtővel (tudom hogy ez sok, de nemtudom, hogy az alábbiakban sorolt dolgoknak köze van-e a magas hőmérsékletnek)
    - véletlenszerű újraindulások
    - alkalmazások hibás működése (pl. Firefox összeomlik, NOD komponensek hibát észleltek működésükben) és azok esetenkénti önálló kilépése
    - egyes szoftvertelepítések megszakadása
    - WIFI-hálózati kapcsolat igénybevételénél annak átviteli minőségbeli ingadozása

Várom a segítőkész válaszokat! :)