9
Bluetooth headset használata PC-n
  • cibi17
    #9
    sziasztok. nekem olyan gondom lenne, h a sound big city fülesemet nem látja a lapos sehogy. próbáltam hozzáadni, keres-keres, de semmi.
    bluetooth működik, mert telóra tüdtem küldeni és fogadni is képet.
    mit töltsek le hozzá? vagy hogy tudom összepárosítani őket?
    köszi
  • repvez
    #8
    tudna nekem segiteni valaki hogy win7 64 bitre milyen bT-s drivert kell feltenni, hogy fel ismerje a BT-s eszközöket, mert jelenleg a párositásig eljutok,de utánna a softver telepitésnél kiirja hogy nem sikerült a BT drivert feltenni.
    A nokia PC suit sem mukodik tökéletesen nagy nehezen sikerül csak a kapcsolat és akkor is szinte csak egyirányu a PC-röl lehet csak a fájlokat leszedni és ráküldeni a telefonra forditva nem .
    És most egy másik eszköz miatt is fontos lenne a BT jó müköfdése.
    Vettem egy jabra BT3030-as headsetet és szeretném ha tudnám a gépen lévö zenéimet hallgatni rajta ami a winanpon szól vagy akár bármilyen hangot.
  • Rihi87
    #7
    Az IVT BlueSoleil megoldotta a problémát... Bár a minősége zenehallgatásra elég ratyi, msn-re skype-ra viszont tökéletes.. :)
  • Balumann
    #6
    Szerintem a hangkártya semmiképpen sem fogja tudni bluetooth-on keresztül küldeni a hangot, a legtöbb program pedig a hangkártyát használja.
    Az adott programnak kell támogatnia (benne kell legyne, hogy tudja a bluetooth eszközön keresztül küldeni a megfelelő "kódolásban"), a hangkártya nélkül. Tehát ahol nincs eszköz kiválasztási lehetőség ahol a bluetooth -t ki tudod választani, ott sztem ez nem fog működni.
  • karajjj
    #5
    nemmondod?:O

    arra céloztam, hogy vannak azok a vezetéknélkülifülesek, aminek az átalákítóját jackdugóval kell a hangkártyába dugni és nem a gép küldi neki a jelet, hanem az átalakítója, ééééértem?
  • Hydroceph
    #4
    igen elég valoszinu xD
  • Dark Angel 666
    #3
    szerintem a BT headset is vezeték nélküli ...
  • karajjj
    #2
    hát szvsz többremész, ha veszel egy vezeték nélküli fülhallgatót
  • Rihi87
    #1
    Helló!

    Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy lehet e bluetooth headsetet úgy párosítani pc-hez, hogy a hang a bluetoothos headseten jöjjön (winamp, windows hangok, vlc stb...), ugyanúgy, mintha egy jackes füles dugtál volna a gépbe. Skype-pal meg lehet csinálni, csak nincs ötletem hogy a többi progit, esetleg hangkártyát is rávegyem, hogy a bluetoothon keresztül küldje ki a jelet...

    Köszönöm a segítséget!

    Üdv: Rihi87