Később jön a játékokon belüli reklámok forradalma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
höhöh, tényleg van itt valaki, aki azt hiszi, hogy a játékok attól olcsóbbak lesznek, hogy reklám van bennük, vagy csak az iparágban dolgoztok?
A játékok realitását meg miért pont a reklámokkal akarjátok növelni? Talán elõször legyen benne fizika, a renderelés legyen megkülönböztethetetlen a valóságtól, aztán kéne elgondolkodni, hogy hagyod-e hogy napi 8 órában ezt tolják az arcodba.
A játékok realitását meg miért pont a reklámokkal akarjátok növelni? Talán elõször legyen benne fizika, a renderelés legyen megkülönböztethetetlen a valóságtól, aztán kéne elgondolkodni, hogy hagyod-e hogy napi 8 órában ezt tolják az arcodba.
Szerintem viszont néhány kivételt leszámítva nem csökkenne a játékok ára attól hogy tele nyomják õket reklámokkal.Inkább kezelnék úgy mint egy plussz bevételi forrás a korongok eddigi ára mellett, legalábbis én ezt tartom valószínünek.
Ugyanakkor nekem aztán teljesen mindegy hogy vannak e a játékokban reklámok amíg azok megfelelnek a jó ízlés korlátainak. Milyen mókás lenne ha cs közben feljönne egy pop-up: ígyál Coca Cola-t különben Búm heccsát 😄
Ugyanakkor nekem aztán teljesen mindegy hogy vannak e a játékokban reklámok amíg azok megfelelnek a jó ízlés korlátainak. Milyen mókás lenne ha cs közben feljönne egy pop-up: ígyál Coca Cola-t különben Búm heccsát 😄
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
ömm az aranyreklám pont nem reklám.. az simán spam..
Jaj de kényes valaki.<#kocsog>#kocsog>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Teljesen egyetértek veled. Megfelelõ helyre berakott reklámok nem csak növelnék a játék realitását, hanem még az árukat is csökkentené mivel a fejlesztõknek, kiadóknak egy új bevételi forrásuk lenne.
CoD4-be simán mehet falra reklám.
Gta is csak élethûbb lenne eredeti reklámokkal.
Gta is csak élethûbb lenne eredeti reklámokkal.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szerintem ha ez által olcsóbb lenne a videojátékok nagy része akkor felõlem jöhet !!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Megmondtam, hogy abbahagyom a cs-t ha felbukkannak benne a reklámok. Pár szerveren megjelentek (nagy százalékban csaka klánt, de volt ahol isp-t meg nem oda illõ cuccot).
wow-ban is van, hogy reklámoznak (aranyat, profession-t), de van addon (spammenot pl) ill van ignore list. wow-ban elviselhetõ szintre lehet szorítani és látom, hogy a blizz igyexik kézben tartani a dolgokat (eltekintve a splaysh screentõl, de azt hiszem az is kikapcsolható, de legalábbis 1 pont amit manuéálisan ignore-olok 😊
Hozzátenném, cs-ben nem lenne nehéz belvárosi pályát csinálni, ahol funkcionálisan vannak a reklámok (mert ott tényleg zavaró), de nincs olyan épeszû pályatervezõ, aki direkt rak bele reklámfelületet, hogy mások pénzt keressenek az õ ingyenes hobbi munkájával...
sportba meg menjen csak, azt messzirõl kerülöm 😊
wow-ban is van, hogy reklámoznak (aranyat, profession-t), de van addon (spammenot pl) ill van ignore list. wow-ban elviselhetõ szintre lehet szorítani és látom, hogy a blizz igyexik kézben tartani a dolgokat (eltekintve a splaysh screentõl, de azt hiszem az is kikapcsolható, de legalábbis 1 pont amit manuéálisan ignore-olok 😊
Hozzátenném, cs-ben nem lenne nehéz belvárosi pályát csinálni, ahol funkcionálisan vannak a reklámok (mert ott tényleg zavaró), de nincs olyan épeszû pályatervezõ, aki direkt rak bele reklámfelületet, hogy mások pénzt keressenek az õ ingyenes hobbi munkájával...
sportba meg menjen csak, azt messzirõl kerülöm 😊
Hitman Armani öltönyt visel ... viselj te is....
GTA játékokban ha összetörnéd az autódat fel lehetne hívni a biztosítót Pl Gerneraly
COD4 be koporsóreklám ha valakit lelõsz...
GTA játékokban ha összetörnéd az autódat fel lehetne hívni a biztosítót Pl Gerneraly
COD4 be koporsóreklám ha valakit lelõsz...
én is.. de a játékban ha jól van berakva csak javít a dolgon. csak kevés olyan népszerû játék van amibe rendesen és könnyn be lehet illeszteni.. egy fantasy játékban nem megy a coce, vagy a nike reklám, ellenben egy sci-fi be ha módosítják belefér.. de pl egy hitman vagy ilyesmi simán elviselné a reklámot
Utálom a reklámokat...