Játékkonzolon száz klasszikus irodalmi alkotás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jav. : proci/memória sín
én PSP-t használok ebook reader-nek, mindent visz. egy homebrew progival megy a dolog bookr a neve, scannal-t pdf-et is visz, elég használható megoldás, az akksi idõ is megnövelhetõ ha leveszem a mhz/memória sín páros órajelét . Praktikus megoldás szeritem x).
Képregény. Feltételezem, képenként.
Próbálkozz csak meg egy scannelt könyvvel.
Próbálkozz csak meg egy scannelt könyvvel.
Minden jog fenntartva!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"Scannelt pdf-fel persze sem ez, sem egyik megoldás nem tud megbirkózni"
hát ezt meg honnan veszed?
hát ezt meg honnan veszed?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Nos, az ára (a sony readernek) ugye olyan 60e körül van, ami 30-40 könyv ára. Kérdés, ki mennyit olvas. 😊
Scannelt pdf-fel persze sem ez, sem egyik megoldás nem tud megbirkózni (bár szerintem aki scannelt pdf-et olvas, annak úgy kell), de szerencsére van néhány ezer magyar nyelven elérhetõ könyv. Angol (meg más) nyelveken pedig tengernyi olvasnivalót lehet találni.
Scannelt pdf-fel persze sem ez, sem egyik megoldás nem tud megbirkózni (bár szerintem aki scannelt pdf-et olvas, annak úgy kell), de szerencsére van néhány ezer magyar nyelven elérhetõ könyv. Angol (meg más) nyelveken pedig tengernyi olvasnivalót lehet találni.
Minden jog fenntartva!
egy ilyennek én is örülnék ha kb DS árban lennének, mivel a technológia nem tûnik egyenlõnek egy ebben az árfekvésben lévõ nokiáéval... Nah majd lesznek ezek olcsóbbak is mondogatom lassan 1,5 éve 😄 Amúgy az érdekel hogy az ilyen könyvolvasók mit kezdenek a scannelt pdf-ekkel?
schrank: Saját? 😊
Minden jog fenntartva!