George Lucas az Indiana Jones 5-ről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ford kereshetné a nagyothalló készülékét, vagy a tolószékét. (például)

Hagyhatnák már békén a karaktert. Vagy folytassák inkább az Ifjú Indy kalandjait, ha már képtelenek egy új hõst találni.
Connery mint Bond ellenfél vállalhatna inkább filmet. Az jobban tetszene 😊
Atisz
Szerintem érdemes lenne visszatérni a bibliai szálra az 5. részben.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

nem baj csak mi jól szórakozzunk :-D
csak úgy mint a kristálykoponyában ahol a "kincs" nem arany volt hanem a tudás...
szóval szegény kalandorokat jól beszopatták az évek során 😄
ennyi 😄
kereszteslovag mondja is, hogy az az "átka" a grálnak, hogy csak ott van neki hatása a pecséten belül+nem lehet kivinni. Szóval ha kimegy onnan akárki ugyanúgy halandó lesz.
Waterhorse
Ha elõtte játszódna akkor még jó, de a halálból csak nem hozzák vissza.
Amúgy csak nekem tûnt fel az a paradox dolog, hogy ha az öreg Henry Jones ivott a szent grálból, akkor hogy halt meg? Hacsak nem vesztette el a fejét elvileg hosszúéletû kellett volna, hogy legyen. A Kereszteslovag is mióta éldegélt a barlangban. Jó õ évekig itta meg minden, de így Indy apja kb 20-30 évet kapott még a gráltól, azt még természetes úton is leélte volna szegény ördög.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

vagyegyszerûen játszódhatna a kristálykoponya elõtt, mint a végzet temploma a frigyláda elõtt! Connery király lenne, csak hát elvileg az öreg visszavonult, már nem akar filmezni, de azért jó lenne ha valahogy rábeszélnék.
Waterhorse
A lehetõségek tára szinte végtelen. Annyi minden után lehet ugrasztani az öreg régészprofot. ott vannak az Indy játékokban elsütött dolgok, atlantisz stb. vagy Poszeidon Szigonya, az Excalibur, A Szent Lándzsa...rengeteg legendás dolog létezik még ami testhezálló lenne neki.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Akár Connery-t is visszahozhatnák...
egy annyira egyszerû magyarázattal, hogy megrendezte a saját halálát-temetését, mert a kommunisták rászálltak egy másik Krisztustól származtatott ereklye miatt, amit a Szent Grál mellett kutatott...

Én meg azt mondom, hogy valami keresztény erekjét kellene újból felkutatni, és még rejtélyesebb módon, úgy értem, ne az akcióra fektessék a hangsúlyt. Kicsit amolyan Da Vinci módon, csak épp annál azért akciódúsabban. Nekem az etalon mindig is a 3. marad. Nemcsak Connery miatt, hanem a sztori és a környezet miatt is, a II. világháborús helyszínek, stb. Az 1. és a 3. rész nálam a nyerõ, a páros részek nem annyira, de az 5 az megint páratlan lesz!!
Az öreg MacGuffin fia<#idiota>

HarryProf

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Ki a faszom az a MacGuffin?
lucas már lenyilatkozta, hogy nem a fia lesz helyette, hanem ford marad!
Indy fia tuti nem lesz fõszereplõ, hiszen akkor már nem is Indiana Jones lenne hanem bla bla...lerágott csont. A negyedik végén egyértelmûen jelezték, hogy nem lesz fõszereplõváltás azzal a fricskával, hogy Indy elvette a fitáól a kalapot mielött az felvette volna...

egyébként amíg Ford bírja tõlem jöhetnek az Indy filmek... a 4 nekem ugyanúgy hozta a feelinget mint ez elsõ 3...
sõt ez, hogy Indy ilyen csetlõ-botló de mégis kemény vénember volt ez még pluszt is adott hozzá nekem.
Ha Indy fia lesz a fõszereplõ, egy nézõt vesztettek.

Chocho
Hál' Istennek, hogy kamunak tûnnek...

Mellesleg Indy kereshetné akár Valhallát, Xian tõrét vagy az Olimposz isteneit is... a Tomb Raider megtette a hatását. 😊 Mindenesetre sok dolgot kereshet még.

Gaming is believing.

Én azért abban nem vagyok biztos, hogy az 5. Indy is sikeres lesz. Gondoljunk csak bele a 4.-nek azért volt viszonylag nagy sikere világszerte,mert úgy gondolták, hogy az elsõ 3 rész színvonalát hozni fogja. Most hogy rájöttek ez nem igaz nem biztos, hogy elmennek az 5. filmre is. saját vélemény
ui: amugy tényle volt róla szó, hogy Indy fia lesz a fõszereplõ, azon a film fesztiválon mondtá,ahol bemutatták a filmet. Persze akkor még kérdéses volt az is, hogy lesz -e következõ
Zombee
De az nem konkrét tárgy:
"A MacGuffin kifejezést annak idején Alfred Hitchcock találta ki és olyan tárgyakra vonatkozik, melyekrõl igazából nem tudjuk, hogy micsodák (pl. egy bõrönd, melynek tartalmát nem ismerjük), mégis az egész cselekmény körülöttük forog, és többnyire mindenki meg akarja szerezni õket."

Magyarán szart se tudtunk meg, még Lucas se tudja, mirõl fog szólni😊

persze, a gufit vagymit 😊
Hm... sokat mondó cikk. Ti találtatok benne valami új infót???
vagy... csak olvastál olyan kamuhíreket .nem tudom, csak tipp.
Ahhoz képest, hogy a bemutató után majdnem fixre mondták, hogy a folytatás Indy fiára koncentrál ... 😊