Splinter Cell: The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
és nem igazán lehet összehasonlítani!!!
de itt egy lehetséges ember Fisher szerepére:
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
hülyeség a köbön.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
ám a chaos theory inkább farrelles.
míg a double agent kiköpött bruce.
és lehet nem véletlenül csinálták meg úgy az ubisoftosok, h bruce-ra hasonlítson sam.
játékban csak azért nincs sok akció mert szép lassan elhúzódik. De double agent meg a hasonló azt ne mondjátok nem jó alap.
Nem kell feltétlen pörgõs akció. Ha látványvilágban megoldják jó lesz az. Én szvsz bízom benne. Meglátjuk.
Max Payne-t is eladták a nevével.
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
sztem 3x kapna sérvet a lopakodásoktól... 😄 xD
Welcome to a World without rules!!!!
Amúgy eddig tényleg George Clooneyt erõltették, de állítólag tagadta, aztán átpártoltak Willishez - többet nem tudni... :S
Kicsit fura lenne, de tényleg jó lenne Kiefer Sutherland...bár hozzá nem illik a sötétben lopózkodás... 😄
Amúgy még õ is jó lenne, a neve is hasonló... 😊 (a 24 5.évadjában volt látható): David Dayan Fisher
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
kíváncsi vagyok mivel fogják "feldobni" a splinter cell hogy eladható legyen majd, mert a játék környezete/története kevés egy (látványos, igazi hálivúdi) mozifilmhez
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kiváncsi leszek a filmre nagyon.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de majd kiderül....
És a DreamWorksnél se látom h lenne SC-es terve 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Remélem lopakodós/gondolkodós/ravaszos/trükkös film lesz! És nem agyonhájpoltmindenkitlelövõsös xar! <#wilting>#wilting>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
splinter cellben kevés az akció, ami nagyrésze pedig koromsötétben történik.
szerintem erõltetett film lesz, amitõl azt várják hogy a neve eladja majd magát.
és ezt úgy mondom mint "õs fisheres"
A filmrõl kevés info szivárgott ki idáig, a rendezõ Peter Berg lesz, és a Paramount Pictures fogja a vászonra dobni a filmet!
A Sam Fishert alakító színész kiléte még bizonytalan, de reméljük hamarosan több infot is dobnak nekünk!