Splinter Cell: The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
mi van ezzel a filmmel? nem találok infót róla.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Tyler1
jó azért Jones-t nem is játszhatta volna más...
és nem igazán lehet összehasonlítani!!!

de itt egy lehetséges ember Fisher szerepére:

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tnm
jah, sztem se. az olyan lenne, mintha az Indiana Jones 4-et Harrison Ford-dal csinálnák meg... <#beka3><#idiota>

Tyler1
willis tuti kizárva! nem fognak 60 éves embert szerzõdtetni még akk sem ha hasonlít sztem...sõt lehet el sem vállalná!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Ben007
Szerintem a szereplõ attól függ hogy a Filmet melyik Részébõl csinálják ha Chaos akkor George cloony ha Double Agent akkor Willis

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

XxTyl3rxX
nem rossz....😄

Welcome to a World without rules!!!!

Pacal17
Minden topikba így jössz be? 😄

Prince23
Ott meg tiszta James Cavizel-es a karaktere!

tnm
fõleg mert a Conviction-ben, vagy mi lesz az végülis a címe, ami remélhetõleg elõbb jön, mint a film (ha utóbbi egyáltalán jön), már ilyen hosszabb "emo-s" haja lesz Sam-nek

EnZsolt
"és lehet nem véletlenül csinálták meg úgy az ubisoftosok, h bruce-ra hasonlítson sam."

hülyeség a köbön.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Prince23
Colin Farrel-hez mit szóltok? Olvastam olyat is, hogy a nagy swat-os bácsi megkapná a szerepet vagy csak tippelgetés volt. Sokkal fiatalabb mint mondjuk Willis.

ám a chaos theory inkább farrelles.
míg a double agent kiköpött bruce.
és lehet nem véletlenül csinálták meg úgy az ubisoftosok, h bruce-ra hasonlítson sam.

lang14
Akciókról csak annyit, hogy a könyv nagyon jó volt.

játékban csak azért nincs sok akció mert szép lassan elhúzódik. De double agent meg a hasonló azt ne mondjátok nem jó alap.

Nem kell feltétlen pörgõs akció. Ha látványvilágban megoldják jó lesz az. Én szvsz bízom benne. Meglátjuk.

Max Payne-t is eladták a nevével.

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

azdie
<#ticking>

XxTyl3rxX
hát ha Cloney öreg lenne, akk Willisrõl ne is beszéljünk!
sztem 3x kapna sérvet a lopakodásoktól... 😄 xD

Japep
Nekem is az egyik kedvenc játékom, én örülök neki, hogy vászonra viszik.
Amúgy eddig tényleg George Clooneyt erõltették, de állítólag tagadta, aztán átpártoltak Willishez - többet nem tudni... :S

Kicsit fura lenne, de tényleg jó lenne Kiefer Sutherland...bár hozzá nem illik a sötétben lopózkodás... 😄

Amúgy még õ is jó lenne, a neve is hasonló... 😊 (a 24 5.évadjában volt látható): David Dayan Fisher

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nem hinném hogy George Clooney játszanak az ügyököt... õ már túl öreg az ugráláshoz...

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

zvaragabor
Csak kár, hogy már hajanincs tata.

Chaos Anno Domini

tigeroo
hát a SC sorozat akció, de filmhez ez nem elég.

kíváncsi vagyok mivel fogják "feldobni" a splinter cell hogy eladható legyen majd, mert a játék környezete/története kevés egy (látványos, igazi hálivúdi) mozifilmhez
Prince23
Akkor inkább már Bruce Willis legyen. Double Agentes Sam Fisherre piszkosul hasonlított.

EnZsolt
Egyértelmû, hogy Sean Connery-nek kell lennie Fishernek 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Ic3 m4n
Remélem nem olyan lesz mint a szintén játékból csinált Max Payne film <#wilting>

Gnome
jah tökre igazad van...egy ügynöki múltú színész kéne aki minimum pár évet lenyomott a navy SEAL-nél...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

XxTyl3rxX
oh hát én már láttam Matt Damont, Bruce Willist Mark Walhberget, Jason Stathamet fõszereplõnek, de legtöbbször én is George Clooneyrók hallottam, ami kicsit meglepõ lenne, és sztem azon kivûl h hasonlít rá(#7), semmi közös nincs Sam Fisher és közte!

Prince23
Annó még olyat hallottam, hogy Colin farrell vagy george Clooney ill Kiefer Sutherland lenne Sam.

Sadist
Mert majd nyilván a játékot akarják filmre vinni, nem pedig a sztorit, omg :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Balumann
Azért annyira nem kevés az akció, illetve lehet választani, hogy hogyan játszod végig (assault vagy stealth). Ha ilyen stílusu akcióra vágysz akkor meg ott a Versus mód (fõleg a Chaos Theorynak versus, vagy a Pandora Tomorrow), ott aztán bõven van akció (nemigaz, Aragorn, Muki? 😊 ), csak kell 1 társ akivel jól össze tudsz játszani (ha az nincs meg, nincs esély és értelme se) meg nagyon sok gyakorlás. Ott kell taktika (sokszor nagyon gyorsan kell kitalálni), összjáték, ügyesség, meg minden.

Kiváncsi leszek a filmre nagyon.

Danman
a Tom Clancy könyvet olvassátok el😊 aztán jöhetnek a kommentek.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

XxTyl3rxX
találtam egy egész jó fan trailert<#vigyor>:

akyyy
Hát ez sajnos nem te fogod eldönteni, egy egyszeri magyar fórumozó, hanem a gazdak producerek amerákába

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

XxTyl3rxX
hát én még mindenhol Berg nevét látom a Director címnél 😄
de majd kiderül....
És a DreamWorksnél se látom h lenne SC-es terve 😄

Hegi90
ennyi.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Muki100
T. Petty and Peter Berg left the project in summer 2005 and the project shifted from Paramount Pictures to DreamWorks <6> Not long after, however, Viacom, the parent of Paramount Pictures, purchased DreamWorks. Since then, there has been no updated information on the film, and production is considered to be stalled.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

😄

Pepsi Twist

-.-

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Adam II
Mint minden játék adaptáció ez is bukta lesz. NEM KELL JÁTÉKBÓL FILMET CSINÁLNI PONT.

Seth
Hát Õ XD

PSN ID.: Beegabor

Atti12
a 3 mai napig egyik kedvenc játékom, remélem nem rontják el és jó lesz 😊. Várom.

tigeroo
ja, hasonlít, õszülõ halánték stimm, dehát ez a csávó nemtud úgy nézni mint sam 😄
XxTyl3rxX
vajon ki játsza majd a lopakodó ügynököt?????<#fejvakaras>

XxTyl3rxX

BB7
Jövõ évben? Te hol szilvesztereztél? XD
BB7
2010 holvanazmég?
Remélem lopakodós/gondolkodós/ravaszos/trükkös film lesz! És nem agyonhájpoltmindenkitlelövõsös xar! <#wilting>
XxTyl3rxX
sztem ebbõl jól összelehet dobni egy filmet, csak normális story és kivitelezés kell, és ha azt a kevés akciót felturbózzák akk jó lesz 😄

biomage
na végre lesz valami érdekes film is a jövö évben 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

tigeroo
háááátö 😄DDd

splinter cellben kevés az akció, ami nagyrésze pedig koromsötétben történik.
szerintem erõltetett film lesz, amitõl azt várják hogy a neve eladja majd magát.

és ezt úgy mondom mint "õs fisheres"
XxTyl3rxX
2010-ben érkezik a mozikba is Sam Fisher, és a Splinter Cell!
A filmrõl kevés info szivárgott ki idáig, a rendezõ Peter Berg lesz, és a Paramount Pictures fogja a vászonra dobni a filmet!
A Sam Fishert alakító színész kiléte még bizonytalan, de reméljük hamarosan több infot is dobnak nekünk!