12
Klasszikus beat\' em up
-
#12 Gondoltam felhozom a topicot, hogy hátha ellenállhatatlan vágyat érez valaki, hogy neten játsszon, ha meglátja :)
Ha véletlenül előfordulna ilyen, akkor az illető vegyen fel! Végig kéne tolni insane szinten is, de egyedül szinte lehetetlen :P -
#11 Van végre goldom, ha valakinek van kedve, játszhatnánk!
AntiHero, felvettelek! -
#10 Nekem megcvan majd játszhatunk.
Gamertag: AntiHero HUN -
#9 Hö, én is :P
De ezt gondolom tudtad már :D
Sikerült már goldosítanod azt a silvert? Mert én csak arra várok, és veszem is magamnak a goldot!
Toljuk mán!!!44!
Öcsémet 4 órán keresztül nem lehetett lerobbantani a gémről, pedig tudod, hogy "konzolellenes"... -
#8 hö... en pont ma vettem meg :p
-
#7 Majd szeretnék igen:) -
#6 És jövöl majd lájvolni is? -
#5 Én még nem vettem meg, de tervezem:) -
#4 Hogy tud egy játék "lejárni"? :D
Tudod, újszülöttnek minden vicc új ;)
Toltad neten is?
Én valszeg fogom. -
Ragnar360 #3 Jó gém, talán az 1ik legjobb ARCADE - nekemis megvan, sajna már lejárt párhónapja nagy sláger volt...én se vettem elő már viszonylag "rég" -
#2 A trial letölthető live-ról.
Ha valaki esetleg kedvet kapna hozzá és megvenné, akkor alakíthatnánk egy csapatot is az online mókára :) -
#1 Az öreg játékosok bizonyára emlékeznem még a beat' em up játékokra (Golden Axe, Final Fight). Ez a stílus sajnos a 3D korszak beköszöntével eltűnt a játékpalettáról.
Szerencsére a The Behemoth felélesztette nekünk, a Castle Crashers formájában! Ezt a játékot legfeljebb 4 ember játszhatja, akár live-on is. A feladat egyszerű: hentelj, hentelj, szerezz xp-t, lépj szintet, hentelj, oszd el a skillpontokat, hentelj, győzd le a boss-t, majd küzdj meg a haverokkal is a királylány csókjáért Mert csak 1 lehet az abszolút győztes!