A smaragd románca és Elpusztíthatatlanok remake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajh... Chuck Norris-t lehet szidni, de pl. a Tûzjáró volt anno az egyik kedvenc kalandfilmem....
A They Live számomra továbbra is narrátorosan adja vissza a hangulatot. Imádtam a filmet, sokáig napszemüveget akartam, h én is lássam a rosszakat.
Nem hiszem el, hogy nincs ötlet odaát.
elõször kiskoromban láttam a they live-et, de be voltam szarva...
Mindenesetre kiváncsi leszek a smaragd-remake-re.
A They Live-nél voltak nagy homlokcsapkodások ... az ismerõsök fele nem értette a "lényeget", aztán amikor 1 mondatban el lett mondva, indult a kezük a homlokuk felé és ekkor jött a CSATTT ... meg az ÁHÁÁÁÁÁÁÁ.
Kétlem, hogy ez megismételhetõ lenne, annyira mai (gazdasági válság meg minden), hogy nem is értem hogy lehetne "modernizálni"?
Kétlem, hogy ez megismételhetõ lenne, annyira mai (gazdasági válság meg minden), hogy nem is értem hogy lehetne "modernizálni"?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
je. ha bejön a smaragd-remake, talán még jobban fellendülhet a mûfaj és jöhetnek a folytatások. kell valami mókás annak a generációnak, akik kimaradtak a 80-as évek kalandfilmjeibõl. bár van egy érzésem, hogy az ötlet hamvában fog elhalni.