9
-
Gorgonka #9 Krajcsovszkig-al értek egyet, sajnos pont azok a begyöpösödött, megkesereett emberek nem fognak elmenni ezekre a partikra, akiknek szükségük lenne rá. De a kezdeményezés valóban tiszteletre méltó, sok sikert kivánok hozzá. -
IrkaBirka #8 jó dolog ez, segít áthidalni a szakadékot, amit idővel betölt a sok felnőtt cs játékos, akik apák lettek. A csajok maradnak a kaptafánál általában :) -
krajcsovszkig #7 "gyermeknevelésre jogosult személyek" :D
Az a baj, hogy akire tényleg ráférne egy ilyen dolog (pl az én őseimre) az száz hogy nem hajlandó rá elmenni... -
Alveus #6 szegény gyerek :)))) az L2 szerintem jobb -
fourgee #5 Hm,én most kezdtem el WoW-ozni, de azt megfogadtam, hogyha lesz 1x gyerekem, nem fogom megengedni neki hogy ilyenekkel játsszon :)))) -
barii #4 és ha elég sokáig csinálnák, lehet, hogy elfelejtenék, hogy írják, hogy "lenne", és "lesz" -
Fbn Lx #3 egyébként nem lenne baj a dolog, de az én esetemben ez veszélyes :D
nálunk az egész család az átlagnál hajlamosabb a kockulásra. kezdve ott, hogy én 5 éves korom óta játszok, és mostanában pár éve van, hogy napi 8-10 órát, ha hétvége van mondjuk. mióta hugomnak laptopja van, ő is sokat nyomja a sims-et, meg hasonlókat. Aztán apa és bele tud merülni nagyon, ha egyszer leül pókerezni. Anya mondjuk leginkább csak netezik, ő nem tud sokat ülni a gép előtt egyszerre, ami pozitívum -
tom36 #2 nem is lene rosz ez csak a végénmág a gépem elé sem ülheték be mer a father meg a muther ott kockulna ,és akor nem lessz kaja sem a háznál -
MeTaL #1 nagyszerű, csak nehogy aztán majd élőben is lőjje a 10 éves Danika anyucinak a heccsátot