9
  • Gorgonka
    Krajcsovszkig-al értek egyet, sajnos pont azok a begyöpösödött, megkesereett emberek nem fognak elmenni ezekre a partikra, akiknek szükségük lenne rá. De a kezdeményezés valóban tiszteletre méltó, sok sikert kivánok hozzá.
  • IrkaBirka
    jó dolog ez, segít áthidalni a szakadékot, amit idővel betölt a sok felnőtt cs játékos, akik apák lettek. A csajok maradnak a kaptafánál általában :)
  • krajcsovszkig
    "gyermeknevelésre jogosult személyek" :D

Az a baj, hogy akire tényleg ráférne egy ilyen dolog (pl az én őseimre) az száz hogy nem hajlandó rá elmenni...
  • Alveus
    szegény gyerek :)))) az L2 szerintem jobb
  • fourgee
    Hm,én most kezdtem el WoW-ozni, de azt megfogadtam, hogyha lesz 1x gyerekem, nem fogom megengedni neki hogy ilyenekkel játsszon :))))
  • barii
    és ha elég sokáig csinálnák, lehet, hogy elfelejtenék, hogy írják, hogy "lenne", és "lesz"
  • Fbn Lx
    egyébként nem lenne baj a dolog, de az én esetemben ez veszélyes :D
    nálunk az egész család az átlagnál hajlamosabb a kockulásra. kezdve ott, hogy én 5 éves korom óta játszok, és mostanában pár éve van, hogy napi 8-10 órát, ha hétvége van mondjuk. mióta hugomnak laptopja van, ő is sokat nyomja a sims-et, meg hasonlókat. Aztán apa és bele tud merülni nagyon, ha egyszer leül pókerezni. Anya mondjuk leginkább csak netezik, ő nem tud sokat ülni a gép előtt egyszerre, ami pozitívum
  • tom36
    nem is lene rosz ez csak a végénmág a gépem elé sem ülheték be mer a father meg a muther ott kockulna ,és akor nem lessz kaja sem a háznál
  • MeTaL
    nagyszerű, csak nehogy aztán majd élőben is lőjje a 10 éves Danika anyucinak a heccsátot