18
  • stormnet
    igen, csak 6-7 nagyvárosban
  • Molnibalage
    Magyaroszágon nincs valódi harc a netes szolgáltatók között. Az én szemeben már szinte maffiamódszerekkel dolgoznak. Röhej ami itthon megy..
  • Sanyix
    ja persze, mivel nincs konkurencia, a vdsl-el is jó szar lesz sávszél/ár arányban, de legalább lesz normális sávszél (feltöltés).
  • Sanyix
    Magyarországon még a főváros egy részén SINCS normális net.

3. kerület, óbuda, főváros, 2008: választás tréhóm kábel, vagy dsl ugyan az a szar sávszél, ugyanolyan kva drágán, mind2-n. pár utcában (panelházas) van optika, azt csá... még upc sincsen. Jókis t kerület, mert itt a 0-hoz közelít a konkurenciájuk...
    egyetlen remény, a vdsl talán pár év múlva az itten dslam-ok is fel lesznek szerelve ilyen eszközökkel, azzal legalább a 100mbit megvan elméletben.
  • Molnibalage
    A cimborámnak is magasabb, mint a nominális. Ezt hívják normális szolgáltatásnak normális pénzért. Nekem olcsóbb lett a net azoknak akik utánam jöttek az Invitelnél, de basztak olcsóbb netet adni. Aztán váltottam most dupla akkora sávszélre és OLCSÓBB lett a netem. A Fogyasztóvédelem mit szólna ahhoz, hogy azonos szolgáltatást két ember eltérő áron kap? Eh...
  • Gamecube86
    "És jövőre DIGIék növelik a sávszélességet megint. :D jó lesz."

Ennél tovább? o.O
    Ezt sem használom ki XD
    Bár aki orba szájba torrentezik annak biztos érezhető lessz a változás :D
  • Garrett27
    Szlovákia vidéke dugig van optikai kábelekkel, még mielőtt eladta volna az állam a Deutsche Telekom-nak, kiépítették a hálózatot, mégpedig sok helyen a legdrágább technológiával, irányított lövéssel. A technikus szerint, aki nálunk mérte be a kábelezést, egyetlen szépséghibája van ezeknek a hálózatoknak: nincs megfelelő hardver a telekommunikációs szekrényekben, amelyek a vidék nagy részén lehetővé tennék legalább a gyors DSL-es hozzáféréseket. S amíg csak néhány ember igényli a netet falunként (ezek a "gépezetek" meg állítólag néhány százezres nagyságrendű értékűek), addig a T-szarnak ezt nem éri meg, mert nem jövedelmező... T
  • HM
    És jövőre DIGIék növelik a sávszélességet megint. :D jó lesz.
  • waterman
    de van benne ráció. ha így növekednek az igények, akkor inkább most elföldelnek egy optikai kábelt, minthogy most csak egy dsl, aztán 3-4 év múlva meg még egyszer ásnának, akkor már mindenképpen optikai kábelt.. az biztos, hogy nem megy egyik napról a másikra, de ha egyszer már megvannak a kábelek, akkor kapacitást meg lehet növelni gyorsabb végpontokkal pl.
  • bossgolem
    Szlovákiában az az optikus hálózat csak 12 nagyváros néhány utcájában van bevezetve (kivéve fővárosunk)... És nagyon sok ideig el fog tartani ez a terjesztés, ha jól emlékszem, lassan egy éve érhető el nálunk ez a szolgáltatás. Nagy fába vágták a fejszéjüket a németek .
  • FoodLFG
    de bakker xD
    Te lefizetted a digikábeleseket ?
    Ezt már az előző témában is észrevettem tőled, de azt hittem, hogy elírás, mert a digikábelnek csak 30/20-as csomagjai vannak. Hogy nyomták neked fel 30 megára a feltöltést ?
    El tudnád nekem esetleg intézni, hogy mondjuk véletlenül 30/20-at állítsanak be nekem a 20/10-es helyett 2500 forintért ? Sohasem árt ha van egy kis plusz kakaó, a hálózat itt is biztos bírná.

http://www.digikabel.hu/Internet.html
  • haxy27
    Ja még annyit hogy errefelé vidéken a T-szar még a dslt sem hajlandó ki építeni, pedig lenne igény rá.
  • haxy27
    Há ja vidéken legalább 500 év mire lesz optikai net. bakker még az ük unokámnak sem lesz optikai netje.
  • Gamecube86

Kemény 3500 magyar forint XD
  • HöfEE
    Az nem rossz, gondolom azért nálatok sem mindenhol elérhető ez csak a nagyvárosokban. Hol laksz?
  • stormnet
    Nekem is optikai kábelem van itt Szlovákiában, 30Mbit/s download, 2Mbit/s upload, és eddig atomstabil volt mndig. Havi 24€, kevesebb, mint amit a 2 megabites ADSL hozáférésért fizettem.
  • USAMEN POWER
    Nem hiszem. Nekem optikai kábeles netem van, és annyival jobb hogy olcsóbb, és gyorsabb. Elődjénél látszólag jobb.
  • Dark Angel 666
    Miért kell ekkora sebesség hogy majd lehessen mit korlátozni ?