21
Mozgó hátterek
-
adam003 #21 honnan tok letölteni olyan témát amelyen a háttérkép nappal napos éjjel pedig éjszakai képet ad pl parlamentes telómon van -
#20 Vércsirek:o -
#19 Köszi, de egy normális felbontású gif háttérkép nem található. -
#18 Nyihahahaha :-D
-
#17 Google még mindig a barátod. -
#16 -
#15 HOL találok karácsonyi mozgóhátteret? -
rumkola #14 Barátnőmnek egy halakkal teli akvárium volt sokáig. Ugyanaz mint a képernyővédő, csak ez desktopon volt, ott úszkáltak meg buborékoltak.
XP alatt vagy 2 évvel ezelött. Már nem emlékszem, hogyan csináltam.
:) -
#13 http://images.netbag.hu/20081206/11361961233.gif -
#12 ráadásul már a win98-ba is belehetett tenni háttérbe mozgó gifet -
#11 :-DDDD
A sima gif miért is mozogna?
Anigif a szó, amit keresel ;-) -
Cat 02 #10 Rakj be egy sima gif-et, az mozog. -
#9 Megnézem. -
#8 Menj el az swf.hu -ra ott találsz megoldást. -
#7 Lehet nincs semmi értelme csupán én csak szilveszterig vagy az új évig szeretnék egy ilyen mozgó karácsonyi hátteret már ha találnék csak akkor. -
#6 Nem a RAM a gond ezzel, hanem a folyamatos processzorhasználat. Lásd Vista-s Dreamscene. Ráadásul XP-n nincs intelligens megoldás erre, tehát külső alkalmazás futtatása esetén is számolja.
XP-n még van ActiveX háttér, tehát html-oldalba ágyazott pl. gif animációt lehet használni (háttérképnek simán betallózod a html-t), az kevesebbet eszik.
Egyébként meg semmi értelme, de ez a saját véleményem. -
#5 4 Gb-ból van mit. -
#4 Deskscapes nevu programmal megoldhato. -
#3 Szerintem a mai gépekben van elég ram ehhez, és gondolom nem egy másfél órás HD filmet akar a háttérbe...
Sajnos nem tudok benne segíteni. -
#2 MINEK? Felemészti az összes Ram-ot... -
#1 Sziasztok!
Segítséget kérnék. Xp alá szeretnék karácsonyi mozgó háttérképet, de sehol nem találok illetve nem tudom, hogy lehet ezt megoldani?