23
Lands Of Lore - The Throne Of Chaos
-
Jocisan #23 Boldog Új Évet Kívánok!
Játékokban gazdag, vírus mentes 2009-et! -
Jocisan #22 Boldog, Békés, Karácsonyi Ünnepeket Kívánok! -
Jocisan #21 Boldog, Békés, Karácsonyi!
Lands Of Lore - The Throne Of Chaos_TÉRKÉPEK!!! -
Jocisan #20 Témát indítottam: EYE OF THE BEHOLDER !EYE OF THE BEHOLDER FÓRUM! -
Jocisan #19 Karácsonyi ajándék!
EYE OF THE BEHOLDER TRILOGY LETÖLTÉS, VÉGIGJÁTSZÁS, TÉRKÉP!TÖLTSD LE INNEN!!! JÓ JÁTÉKOT!!! KELLEMES ÜNNEPEKET!!! -
Jocisan #18 Az első RPG amit végig vittem az az EYE OF BEHOLDER volt!
Ismerős ? -
#17 Az első RPG amit végigjátszottam:) -
Jocisan #16 A 8c a volt ált.isk. osztályom anyaga!
Az privi!
A Brütal Legend sajnos nem jött még ki PC-re, és lehet hogy nem is fog már. Pedig imádom a zúzós metalt :D!!! A nem sok meló van az oldallal, ahhoz annyit hogy ketten csináljuk, idő híján meg régóta én majdnem egyedül! De ha van kedved csatlakozhatsz, és meg tudod mennyi időt visz el pu: King's Bounty Legend végigjátszás cikk. Látom te is öreg motoros vagy tervezem még régi játékok felelevenítését. Szóval csatlakozzál ha van kedved, vagy csatlakozzon akinek van kedved cikket, leírást, végigjátszást, térképet buzerálni. Üdv: Jocisan
-
Noodlee #15 Brütal Legend és Lemmy Kilmister? xD
Ez a játék nálam kimaradt, de érdekes lehet. -
Noodlee #14 Valóban fel vannak tüntetve a szerzők(PC Guru), de nem sok meló van azzal, amit csak ki kell ollózni.
Amúgy az alap ötlet nem rossz, hogy régi, elfeledett játékok vannak fent, csak finoman fogalmazva is tartalom az nem nagyon van.
Amúgy mi a szösz az a 8.c? Valami leirás mehetne mellé, hogy a halandók is tudják mi akar az lenni. -
Jocisan #13 Szia Noodlee!
Ez kicsit erős volt! Ez ebben a formában nem igaz. A végigjátszásoknál vannak névvel, mail címmel feltéve a leírások amit nem mi készítettünk!
Akinek nem tetszik, nem nézi! !Ennyi, és jól írtad: ½egész pofás½ az oldalunk. Jó böngészést kedves Noodlee!
Ja, szívesen megnézném az oldaladat, hagy alkossak én is véleményt!
Baráti üdvözlettel: Jocisan
-
Noodlee #12 Nem értem mit reklámozod ezt a gamepire oldalt. Alig van rajta valami, elég nulla az egész.
A leirásokat is úgy lopkodták össze, nem saját írás. -
Jocisan #11 Örülök hogy bejövős a game!
Rengeteget játszottam a régi nagyokkal én is!
PU: Elvira, Anvil Of Down, Kings's Bounty old, Eye Of Beholder 1-2-3! Stonekeep!!! Na az mekkora süti volt!
Ezek a régi játékok Dos-Box progival mennek csak! Nagyon jó játékot kívánok mindenkinek! -
#10 Egyiken sem... Csak pc-re volt. Sajnos... Akkoriban nekem is csak Amigám volt, ez volt annak a 4 játéknak az egyike, amiért nagyon irigyeltem a pöcés haverokat. -
#9 Milyen frankó kis játékokat csinált a Westwood, régi szép idők... -
#8 ezért nem kellet volna külön topikot nyitni
ott a Old game hívek topik -
csgj #7 DOSbox-al megy csak? -
#6 megvan !!!!!!!! -
#5 hogy kell letolteni :o -
#4 vagy hatvannégyen? Már nem emlékszem. -
#3 Én még Amigán nyomtam '90 körül -
DecenS #2 omg!! O M F G!!!
ez mekkora flash volt anno! szép grafika, igényes zene, jó játékmenet...
megboldogult tinédzserkorom meghatározó számítógépes játéka :))
486, 100mhz :DD istenem... de szép idők voltak :) -
Jocisan #1 Producer:
Westwood Studios
Publisher:
Virgin Interactive Entertainment
Year:
1993
Az alábbiakban egy olyan játék kerül terítékre, mely a maga korábanés műfajában egész tetszetős alkotásnak számított. A műfaj pedig Dungeon Master, Eye Of The Beholder szerű,labirintus-mászkálós-szerepjáték sok harccal.Aki szereti az old RPG-ket annak kötelező darab!
Letölthető:Lands of Lore - The Throne Of Chaos Download