Ananász expressz - Ha megkóstolod, rabul ejt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem nagyon jó film, és még jobb lesz ha megnézem nem csak angol hanem magyar felirattal is, és végre 100%osan megértem. 😊
1 dolog nem tetszik, és nagyon herótom van már tõle: a végén a nyálas ölelkezés, nagyon jó barátom vagy duma stb.. Jó legyen, de ne 5 perceken keresztül. Ugyanaez ba*zta ki a biztosítékot nállam a superbadnél is. És ugye ugyanaz a rendezõ.. igazán leszokhatna róla
1 dolog nem tetszik, és nagyon herótom van már tõle: a végén a nyálas ölelkezés, nagyon jó barátom vagy duma stb.. Jó legyen, de ne 5 perceken keresztül. Ugyanaez ba*zta ki a biztosítékot nállam a superbadnél is. És ugye ugyanaz a rendezõ.. igazán leszokhatna róla
Megnéztem, elmegy. A Zack és Miri sokkal jobb ennél már csak a filmes utalások miatt is. Néha azért röhögtem ezen a filmen de az idétlenkedésben és a káromkodásban sok vicceset nem találtam. Olyan 1X nézhetõ.
szerintem istenkirály film halálra röhögtem magam rajta, legalább annyira tetszett mint a kalandférgek de egyébként ha a cikk írójának ez baromság akkor mit mondana a félbe tépvére😄?
egész egyszerûen azért, mert budapesten a legtöbb filmet többen nézik meg, mint az összes többi magyar városban, ami azért elég durva. nem véletlen a vízfejség.
és az is jelent valamit, hogy senki nem kommentelte agyon eddig ezt a filmet, pedig a neten azért akadt nézõje, lehet, hogy több is.
és az is jelent valamit, hogy senki nem kommentelte agyon eddig ezt a filmet, pedig a neten azért akadt nézõje, lehet, hogy több is.
gondolom magadra céloztál...
Hát persze.. Mivel mo-n csak egy város van a többi meg vidék...De nem is baj legalább a hülyék egy helyen vannak 😊
Nothing Ever Changes
most adják nádudvaron és szegeden😊 de gondolom, mikor a premier volt akkor csak ment a nagy mozikba, de passz, azt már nehezebb csekkolni a neten. (a hülye mozis adatok, amikre ilyen bukás/siker infókat alapoznak meg általában csak pestiek, így végülis a pesti adatok alapján bukott a film, amibe a vidéki nemjátszás nem számít bele.)
kezdjük azzal, hogy a vidéki mozik nem is játszották a filmet...
csak pesten ment..szóval nem nehéz kitalálni miért bukás.
de ha van olyas valaki aki vidéki moziban látta az javítson ki.
csak pesten ment..szóval nem nehéz kitalálni miért bukás.
de ha van olyas valaki aki vidéki moziban látta az javítson ki.