harckocsivontatók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Sokkal fontosabb az igénytelen robosztus felépítés.A hatalmas motorok szervíze horribilis összeg,a lánctalpak nem kenhetõek,az erõátvitel is töredék üzemórát bír egy teherautóénak.
Pl:nálunk állandóan kuplungosak voltak a harckocsik,egy kuplungtárcsa akkoriban 1.5 milla volt bele./és ez ruszki technika/
Míg a polgári életbõl szinte egy az egyben átvett vontatók elsõdleges szempontja az olcsó üzemeltetés,és hosszú szervízidõk.
A 2. vh. óta a harckocsik 99%-a soha nem vesz részt háborúban,viszont gyakorlatokon igen,ahova békeidõben valahogy hurcolászni kell õket.
A lánctalp és a gumiabroncs surlódását meg had ne kelljen itt ecsetelni!
Ha már a ruszki vontatókat pocskondiázod,akkor jusson eszedbe hogy a szovjetúnió 50-60-as éveiben a fogyasztás nem volt kérdés,mert egyszerûen fürödtek a nyersolajban./még ma is/
A kraz v8-as dízelmotorja amúgy alig eszik többet mint a mai vontatóké.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
😊
lásd iraki autópályás jutub videók ...
Sajnos sokkal több jármû lett mûszaki hiba áldozata, mint az ellenség általi kilövésnek, persze közrejátszott a roppant erõs páncélzat is😊
The Matrix has you...
Schrank, ne akarj már okoskodni. Nem értesz a témához, kérlek fejezd be. Lehet emberien is fogalmazni. Melleleg ahoy psziho is leírta, lényegesen elõnyösebb egy ilyen használata.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Egy ilyen man elmegy 60 literrel meg 100 km/h-val.
Az Abrams 1100 kw-os gázturbinával nyélen mennyit eszik?-okoska!
A hadiutak hosszúak és lassúak,a moder hadseregek már mindenhol közúton szállítanak./ha még van közút/
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
DFTBA ಠ_ಠ
KZKT-7428
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Volat
KZKT

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Chaos Anno Domini