Interneten az Opera 10 első előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
az Opera a piacnak igen nagy részét birtokolja. fõleg a mobilokban. de nemsokára jönnek a BIOS-ba épített Operák. meg az Opera Turbo.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Itt a laptopon megnyitva "csak" 85, de hétfõn megint ellenõrzöm. Lehet azért történt, mert mind a két Opera egyszerre meg volt nyitva???
These are my friends, see how they glisten...
Azért erre nem vennék mérget. Emlékeim szerint a tartalomszûrõ, ahogy most látod, a 2005 elején megjelent Opera 8-ban volt benne elõször. De az urlfilter.ini használatával már jóval régebb óta lehetett szûrni.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Ez szerintem túl van lihegve. A biztonságossága komolyabb kérdés...
A torrent kikapcsolása egyszerûbb, csak vedd ki a pipát innen, majd kattints a mentés gombra.
Legközelebb ne a "reference rendering"-et nyisd meg, mert az egy kép 😊. A viccet félretéve az Opera 9.62 "csak" 85 pontot ér el, a 10a1 viszont valóban 100/100.
Torrent használata külsõ programmal:
Operában ctrl+F12 - advanced fül, downloads, "Hide file types opened with Opera" - pipa ki, aztán keresõmezõbe beírod hogy torrent, kiválasztod, edit gomb, "show download dialog" rádiógomb, és máris mikor Operában rákattintasz egy .torrent fájlra, vagy oda mented ahova akarod, vagy a futtatásra kattintva, a hozzá társított programban jelenik meg.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Ja és az ACID 3 tesztet nálam a 9.62es opera is 100-ra teljesíti! Legújabb Firefox 71....
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
https://neptunweb.bdf.hu/hallgato/login.aspx
Reg5:
Az hogy mit tekintünk visszalépésnek, relatív. Nekem egyáltalán nem számít semennyire se ha pont a Neptun nem megy operában, de más böngészõbõl használva meg az a tapasztalatom hogy sokkal használhatóbb lett; suliban amúgyis mindenhol IE7 van. Nekem például kifejezetten tetszik hogy végre valahára olyan login nicket használok amilyet csak akarok, nem kell a neptun kódomat, és ez csak csepp a tengerben.
Engem egyedül az zavar de marhára, hogy lejárt tanusítvány miatt rimánkodik az Opera, és nem lehet leszoktatni róla.
A Neptunról meg annyit, hogy a mostani verzió visszalépés. A korábbit simán vitte az Opera(9.26 akkor még), csak a mostani rakás szar.
Csoda nem történhetett, hiszen szarból nem lehet várat építeni. Egyébként max a neptun nem támogatja a szabvány nemkövetéssel az operát, és nem fordítva...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Jobb klikk az oldalon, Block content. Tulajdonképpen könnyebben használható mint az adblock Firefoxnál.
én amúgy két dolgot hiányolok belõle, az active x oldalak, iletve a neptun kezelése nem tökéletes. ha ezt a kettõt megoldják, végképp nem kell majd az ie 😊