24218
Modern Warfare 2
-
miért csak mw2?ugyanúgy cod maradt ez a rész is -
barmi #183 [flash]http://www.gametrailers.com/player/50586.html[flash]
-
barmi #182 najó, ez a videó beszúrás nekem nem megy... :( légyszi törölje az illetékes ezeket a sikertelen posztokat. sorry
-
barmi #181 -
barmi #180 -
ok ban :)
mondjuk 40-45 évesen ha még jáccol az is jelent valamit
-
-Ennyi idosen az ember elvarna(ha igaz), hogy kulturaltan nem habzo szajjal kommunikalj! Korodra tekintettel most csak szerkesztettem, de legkozelebb mar jon a bunti pont! MOD by Lammer- -
egyenlőre sztem jólesz, ja legyen a topik csak simán Modern Warfare 2 -
pfffff -
Eddig ennyi
Ha valami nem tetszik, vagy ha van ötletetek légyszíves írjátok meg, még nincs kész, mert msot el kell mennem, ha aztmondjátok hogy ez jólesz módosításokkal akkor folytatom;) -
Nagyon helyes:)
akkor majd szóljunk a modiknak, ha kész lesz a banner... -
a bannert már csinálom^^ -
túl hosszú a cím, a kedvencekben 2 sort foglal :)
át kéne nevezni Modern Warfare 2-re, de fontos, hogy a kereső megtalálja, szóval a hosszú címhez meg beírni a mostanit, így pistike ha arra keres, hogy call of duty, akkor is kidobja neki ezt -
Így van, nem lesz lineáris. És az oda fog baszni, ha tényleg minden küldetésnél a játékoson fog állni, hogy rambózik vagy lopakdik, az tényleg nagyot csattana.
A címet hagyjuk így? CoD legyen még előtte akkor. vagy várjunk októberig?
meg kéne egy banner is "addigra" -
shootaboy #170 Crysisban pedig nagyon fasza volt. -
nekem soha, egyik játékban sem tetszettek a havas pályák, ez valami hülye berögződés nálam. ellenben itt egész jól meg van csinálva, biztos nem sírva viszem majd végig :D
az meg nem igazán radar, hanem heartbeat sensor, vagyis a szívdobogást érzékeli. amikor visszavált AK-ról, akkor írja ki:
btw, az IGN-es videó a küldetés elvégzésének lopakodósabb verziója. úgy néz ki, hogy többféleképpen (vagyis enhe változásokkal) lehet megoldani küldetéseket. azért ez nem semmi -
Ja am. /bocsi a foodért/, nem kéne átnevezni a fóumot simán Modern Warfare2-re? Úgytudom hogy a Call of Duty-t nem használják...
Meg kéne olyan képes fejléc /nemtudom minek hívják^^/ én csinálok egyet, hátha tetszik, ha nem, akkor nem rakjátok ki:D
ui.: Nem oltásnak írtam -
Nem tudom mi a bajotok a radarral, a red dot nem zavar? 

Am. nekem ez a havas pálya nem tetszik^^ -
csak ugyan olyan mint 10 éve az 1. codban
ha konzolon nem szeretnék annyira az auto aimmel fejberotálom az embereket stílust már rég halott lenne a széria -
Ha csak fele olyan jó lesz mint a CoD4, már rendben lesz minden. Infinity Ward-ban még nem csalódtam. -
Inkább pörgős, nem unalmas. -
Szerintem is szarul néz ki az a radar, ráadásul ez a játékmenet rém unalmas. -
beéíptett Jammer...
-
az egy radar -
Neoncsoves #160 miez a radar lófasz a fegyón? elég hülyén néz ki :| -
infinity nem csinál szart :) -
BAk3R #158 nagyon királyság lesz ez a 2. rész is sztem -
na ez kéne nekem letölthető formába HD-ban, csak ign-ről nem lehet
-
Újabb INGAME
Kicsit másképp ahogy látom -
igazad van az jobb :DDDDDD -
jah tényleg xD
ennél jóbb példa nincs>.< -
Inkább Kenny-hez tudnám hasonlítani a South Park-ból.
-
alig várom...de Imigrants nem szappanal voltál csernobilban ;)))
de attól legyen cpt price :DD ő a legend :DD olyan mint a csótány mindent túlél :DDD -
xD
-
hiper KOCKA #150 Úgyse nem. A hegy tetején egy kommandós yeti úgyis kézigránátot rak az arcodba. 
-
veteránon úgyis végigtolom :P
hegymászó rész tényleg nagyon fílinges. mint a 4-ben a csernobilos pálya, na az volt a csúcs... -
jóóóó lesz^^
nagyon várom, rossz már nem lehet...
viszont kicsit könnyűnek tűnik, de majd meglátjuk:D -
Immigrants #147 De én örülök hogy Soap lesz lagalább láthatod mit neveltél egy 20 éves zöldfülüből.Kül jó lenne ha nyugisabb helyzetbe mesélne ilyen töriket régebbről pl.:csernobilról megy ilyenek
-
ricsa008 #146 ez nagyon ott lesz ez a hegymászós rész nagyon bejön
az eddigi legjobb Cod lesz szerintem -
mondj már egy példát, hogy mikor cseszték el a cod PC-s verzióját. nincs. na ugye!