24218
Modern Warfare 2
  • DarkSector
    amugy ezt nem csak én találtam ki..
    nyugodtan olvass atopicban.
  • DarkSector
    angolul nem értek...
    amugy ez nem ide tartozik, de itt van 1-2 kép, amin elsősorban nem látok eltérést...am másodsorban az én monitoromon viszont játék közben igenis van...
    de hagyjuk...nem ide tartozik...
  • tommygear
    beteg ez a gyerek
    ne vedd komolyan :D
  • Hellsing47
    te miről beszélsz ember?

te is olvasgathatsz
  • DarkSector
    vagyis pc-s vga-k technikailag sokkal erősebbek, mint hardware, de nem szabad alábecsülni a konzolokat, mert nagyon sok helyen/játékban odatették magukat...
  • DarkSector
    ebbe szerintem most ne menjünk bele.
    de ajánlom neked a resident evil 5 házatájékán, hogy mi kell egy konzolos játék futtatásához, és ráadásul ez a pc-s változat, még csak nemis néz ki úgy mint az eredeti.

itt olvasgathatsz...
  • EnZsolt
    Valószínúleg bennem van a hiba, mert nem tudtam értelmezni, hogy egész pontosan mit is akartál leírni...

Demoban, ha lesz multi, akkor azon nézem meg.

A lényeg úgyis az, hogyha elviszi a gépem (reménykedem benne), akkor megveszem.
  • ProGabe #418
    kezdetnek: a CPU-k kora lejárt. legalábbis ezeké, ami a számgépezés őskorában meghatározott elveket követi

szóval az egész, amit írtam annyit jelent, hogy egy közpékat vidkari önmagában 2x többet tud, mint egy xbox. tehát jelenleg a konzolok tudása határozza meg a grafikai színvonalat. nézd meg, hogy mennyire visszafogottak a PC-s hardverek manapság. hol van már az az időszak, amikor sorba jöttek ki az erősebbnél erősebb CPU-k, vidkarik? 2012-ben jön az új konzolgeneráció, addig nem lesz itt túl nagy változás, hiszen dollármilliárdokról van szó

minek ölnének bele több millióit egy játék az irányú fejlesztésébe, hogy kihasználja a PC-ket? persze régen ez így volt, sőt, egyes enginek a jövő gépeire voltak kitalálva. van is valami krájzisz nevű szar, ami még ezt a trendet követte, meg lehet nézni a következményeit

tehát a lényeg még egyszer: mivel a cross-platform játékok eladása így néz ki: 90% konzol, 10% PC, ezért a mai világban mindig az adott konzolgeneráció fogja meghatározni egy játék technikai színvonalát, követelményeit

persze ehhez hozzátartozik az optimalizáció is, de egy IW azt nem fogja elcseszni

/off
  • DarkSector
    konzolban x360-ban is 3 magos 3.2 ghz-es procko van...még mindig, attól független, hogy nekem meg 2 magos 2.33-as és sokaknak még ennyi se...
  • DarkSector
    és annak mi köze ehhez?
  • DarkSector
    az igaz...ettől független demo lesz.
  • ProGabe #414
    ha ment az egy, ennek is mennie kell. vagy én nem vettem észre és kijött egy új konzolgeneráció?
  • Gerbill
    Csak az a gáz, hogy a hivatalos gépigények általában szart sem érnek.
  • nandorb
    vegyel a ciganyoktol...
  • DarkSector
    Warez nem kifogás, gépigény csekkol....megvan?...igen,akkor megveszem ....ekkora összenél...

Lesz ugyis demo
  • EnZsolt
    Warez leszed, csekkol, hogy a vas viszi-e. Ha igen, akkor törlés és indulás megvenni.

Nem szeretnék emiatt szívni, pláne ilyen összegnél :)
  • Hellsing47
    ha nem 15, akkor is minimum 12k lenne
    az meg aki emiatt az esetleges plusz 3ezer miatt nem veszi meg az amúgy sem vette volna
  • tommygear
    hát ez durva, jólenne megvenni, de azt olvastam valahol 15 kiló is lehet majd az ára :S :S
    az nem lenne jó :(
  • Hellsing47
    te leszel az egyetlen aki megveszi
  • DarkSector
    kell majd neki vas....:S
  • Blacksheep333
    Jesszus! Alig várom!
    Lesz valaki rajtam kívül aki megveszi, vagy mindenki magyar warez servereken fogja nyomni, ahol az átlagéletkor 13, és az átlag IQ is megegyezik vele?
  • Hellsing47

• zaki
    1887-es Winchester odab@sz :D

Arany fegyók lesznek megint?
  • miki10
    itt vannak a modernd warfare 2 fegyverei:
    http://cod.ogi.hu/Call-Of-Duty-Modern-Warfare-2-Help/modern-warfare-2-fegyverek.html
  • zaki
    de várom már én is... 4el rengeteget multiztam :P
    iszonyat jó lesz... riós pálya már most a kedvencem :P
  • Zs0lt1
    áááá az uccsó jelenet odabasz :D
  • RNadal1203
    jah végre kapunk vmit a 30 killstreakért is amit én tegnap pont elértem nemcsak 7-ért :DDDD
  • EnZsolt
    A vége a videónak mekkora :D

Most már azt várom nagyon, hogy leírják, milyen fegyverek lesznek :)
  • LeWyTy
    Jóóóóólesz :)
  • RNadal1203
    ez de kurv@ jó lessssz xD
  • Kandurex
    jó pofa lesz ez a játék :)
  • ProGabe #394
    az egy szar :D

ez meg ütni fog, mint a 220. beleülhetünk a bombázórepülőbe, még több chellenge, killing strikeok, óóó, jó lesz ez!

tölthető HD:
    http://gamersyde.com/news_modern_warfare_2_multiplayer_trailer-8304_en.html
  • Benny04
    vááh de jól néz ki
  • Snexi
    hát több ujonság lesz a multiban mint az 5ben az biztos
  • Nagyi06
    új videó látott napvilágot : http://www.gametrailers.com/video/multiplayer-trailer-modern-warfare/53382
  • Kulee
    Enyém volt az előző banner, de ez tényleg sokkal jóbb, grat^^
  • gyupee
    azért ez érdekes hogy van egy kép amin cod és mindenhol ahoz van a cikk meg vannak webshopok meg a hivatalos oldal ahol sehol nincs cod...
  • elitehun
    Ez a banner így TÖKÉLETES
  • Solid Snake
    Kineceréljétekmámeztetabannerőt mer ez így jó XD
  • RNadal1203
    xD mind1 a banner nagyon jó...és télleg call of duty lesz....

Itt a hír