24218
Modern Warfare 2
-
amugy ezt nem csak én találtam ki..
nyugodtan olvass atopicban. -
angolul nem értek...
amugy ez nem ide tartozik, de itt van 1-2 kép, amin elsősorban nem látok eltérést...am másodsorban az én monitoromon viszont játék közben igenis van...
de hagyjuk...nem ide tartozik... -
beteg ez a gyerek
ne vedd komolyan :D -
Hellsing47 #422 te miről beszélsz ember?
te is olvasgathatsz -
vagyis pc-s vga-k technikailag sokkal erősebbek, mint hardware, de nem szabad alábecsülni a konzolokat, mert nagyon sok helyen/játékban odatették magukat... -
ebbe szerintem most ne menjünk bele.
de ajánlom neked a resident evil 5 házatájékán, hogy mi kell egy konzolos játék futtatásához, és ráadásul ez a pc-s változat, még csak nemis néz ki úgy mint az eredeti.
itt olvasgathatsz... -
Valószínúleg bennem van a hiba, mert nem tudtam értelmezni, hogy egész pontosan mit is akartál leírni...
Demoban, ha lesz multi, akkor azon nézem meg.
A lényeg úgyis az, hogyha elviszi a gépem (reménykedem benne), akkor megveszem. -
kezdetnek: a CPU-k kora lejárt. legalábbis ezeké, ami a számgépezés őskorában meghatározott elveket követi
szóval az egész, amit írtam annyit jelent, hogy egy közpékat vidkari önmagában 2x többet tud, mint egy xbox. tehát jelenleg a konzolok tudása határozza meg a grafikai színvonalat. nézd meg, hogy mennyire visszafogottak a PC-s hardverek manapság. hol van már az az időszak, amikor sorba jöttek ki az erősebbnél erősebb CPU-k, vidkarik? 2012-ben jön az új konzolgeneráció, addig nem lesz itt túl nagy változás, hiszen dollármilliárdokról van szó
minek ölnének bele több millióit egy játék az irányú fejlesztésébe, hogy kihasználja a PC-ket? persze régen ez így volt, sőt, egyes enginek a jövő gépeire voltak kitalálva. van is valami krájzisz nevű szar, ami még ezt a trendet követte, meg lehet nézni a következményeit
tehát a lényeg még egyszer: mivel a cross-platform játékok eladása így néz ki: 90% konzol, 10% PC, ezért a mai világban mindig az adott konzolgeneráció fogja meghatározni egy játék technikai színvonalát, követelményeit
persze ehhez hozzátartozik az optimalizáció is, de egy IW azt nem fogja elcseszni
/off -
konzolban x360-ban is 3 magos 3.2 ghz-es procko van...még mindig, attól független, hogy nekem meg 2 magos 2.33-as és sokaknak még ennyi se... -
és annak mi köze ehhez? -
az igaz...ettől független demo lesz. -
ha ment az egy, ennek is mennie kell. vagy én nem vettem észre és kijött egy új konzolgeneráció? -
Csak az a gáz, hogy a hivatalos gépigények általában szart sem érnek. -
vegyel a ciganyoktol... -
Warez nem kifogás, gépigény csekkol....megvan?...igen,akkor megveszem ....ekkora összenél...
Lesz ugyis demo -
Warez leszed, csekkol, hogy a vas viszi-e. Ha igen, akkor törlés és indulás megvenni.
Nem szeretnék emiatt szívni, pláne ilyen összegnél :) -
Hellsing47 #409 ha nem 15, akkor is minimum 12k lenne
az meg aki emiatt az esetleges plusz 3ezer miatt nem veszi meg az amúgy sem vette volna -
hát ez durva, jólenne megvenni, de azt olvastam valahol 15 kiló is lehet majd az ára :S :S
az nem lenne jó :( -
Hellsing47 #407 te leszel az egyetlen aki megveszi
-
kell majd neki vas....:S -
Jesszus! Alig várom!
Lesz valaki rajtam kívül aki megveszi, vagy mindenki magyar warez servereken fogja nyomni, ahol az átlagéletkor 13, és az átlag IQ is megegyezik vele? -
Hellsing47 #404 
-
1887-es Winchester odab@sz :D
Arany fegyók lesznek megint? -
miki10 #402 itt vannak a modernd warfare 2 fegyverei:
http://cod.ogi.hu/Call-Of-Duty-Modern-Warfare-2-Help/modern-warfare-2-fegyverek.html -
de várom már én is... 4el rengeteget multiztam :P
iszonyat jó lesz... riós pálya már most a kedvencem :P -
áááá az uccsó jelenet odabasz :D -
jah végre kapunk vmit a 30 killstreakért is amit én tegnap pont elértem nemcsak 7-ért :DDDD -
A vége a videónak mekkora :D
Most már azt várom nagyon, hogy leírják, milyen fegyverek lesznek :) -
Jóóóóólesz :) -
ez de kurv@ jó lessssz xD -
jó pofa lesz ez a játék :) -
az egy szar :D
ez meg ütni fog, mint a 220. beleülhetünk a bombázórepülőbe, még több chellenge, killing strikeok, óóó, jó lesz ez!
tölthető HD:
http://gamersyde.com/news_modern_warfare_2_multiplayer_trailer-8304_en.html -
vááh de jól néz ki -
hát több ujonság lesz a multiban mint az 5ben az biztos -
Nagyi06 #391 új videó látott napvilágot : http://www.gametrailers.com/video/multiplayer-trailer-modern-warfare/53382 -
Enyém volt az előző banner, de ez tényleg sokkal jóbb, grat^^ -
gyupee #389 azért ez érdekes hogy van egy kép amin cod és mindenhol ahoz van a cikk meg vannak webshopok meg a hivatalos oldal ahol sehol nincs cod... -
Ez a banner így TÖKÉLETES -
Kineceréljétekmámeztetabannerőt mer ez így jó XD -
xD mind1 a banner nagyon jó...és télleg call of duty lesz....
Itt a hír