24218
Modern Warfare 2
-
1440x900ba nincs? -
háttérképnek :-) -
De az másik fejlesztő keze alatt volt. ;) -
5nek volt, multi :D -
MURopi #621 kár :D jó lenne 1 demo :D bár demo nélkül is sok ember fogja meg venni a játékot... =) -
Xabinho87 #620 Codnak nincs demója főleg nem multi. A fejlesztők szerint semmiféle nyitott béta nem lesz. -
MURopi #619 X ember fogja csak tesztelni a játékot, az open béta az szerintem majd demo formájában lesz szóval még várhatunk ^^ a wow kiegről meg ne is beszéljetek =) fél év minimum mire ki jön :D -
haxoror #618 szuper, szóval megint telel lesz gyík perkekkel... -
de azt nem az infinity ward csinálta -
Xabinho87 #616 Remélem heves tiltakozás tör majd ki amiért nincs nyilt béta és beadják a derekukat. Én október elején bétázni akarok. Tavaly is volt a World at Warhoz. -
főleg ha a wowkieget is kiszarják karácsony előtt -
81 nap múlva az Acti meggazdagodik:D -
inkább ne...:D -
ha úgy érzik, nem elég ha csak ők maguk tesztelik, akkor lesz publikus béta
tehát reménykedjetek, hogy kurvasok hiba lesz abban, amit csináltak
-
:C
Ez aztjelenti,h ők maguk teszteltetik ott bent,v h bétakulcsot kap X ember? -
Community Manager at Infinity Ward, Robert Bowling, has confirmed that there are currently no plans for a public beta test for Modern Warfare 2's multiplayer. Closed, internal tests will be conducted and only if these do not yield satisfactory responses will we maybe see a public test. -
Jobboka #609 Akkor most ez egy sima coop új missiokkal? Felőlem
-
pont ugyanezt akartam megtenni én is, mármint beszúrni ezt a 2 képet :)
na meg ezt a privjút -
-
Ez azért túlzás. Esetleg az egyik legjobb, de messze nem a legjobb. -
Jobboka #605 Csak a multi része miatt éri meg megvenni, eredeti COD neten = mérföldkő! -
haxoror #604 Na ez az, ha csak tört multit próbáltál (vagy nem is játszottál vele neten) akkor nem értheted hogy mi miért ragaszkodunk az eredetihez.
Cod-ot neten csak eredetivel éri meg játszani.
-
mivel nincs (nem lesz) jobb multiplayer játék a piacon, így mi tudjuk, igen. -
Egyébként én csak azért ajánlottam a warez verziót, mert én soha sem szoktam multizni, nem izgat annyira, a single rész végigviteléhez meg a tört is megfelel. Bár mivel az eredetitől csak a multiplayerben tér el, csak a multi miatt nem éri megvenni sztem, de ti tudjátok... -
szerintem sem hivatalos. esetleg annyi, hogy ezek vannak megerősítve az IW által -
Ez teljes hivatalos lista? Gyanus, hogy csak ket csipa van, viszont 6 fele soti... -
mármint eztis megveszem :D -
jah nekem a cod1,2,4 megvan origibe a cod5-öt meg még lese töltöttem olyan hulladék... ezzel se lesz másképp origi 4 eva -
Jobboka #597 Íííígy van batya 
ORIGI RULEZ!
-
haxoror #596 Ha nem veszed meg akkor csak tört szerverre tudsz felmenni a 10 éves vérpistik közé.
tört szerver < orig szerver -
Jobboka #595 Gondoljatok bele Cod4 - 9990 Ft, "Cod6" - 12990 Ft akkor mégse csak Anglia a game árak emelésének a helye?! -
Jobboka #594 Te aztán nagy zseni vagy.... 
Eredeti és a tört game nem ugyan az, a tört szerverekről meg ne is beszéljünk, mert szánalmas, hogy vki azért tölt le wh -t meg aimot, hogy több embert löjjön. Ezért jó az origi szerver, vki megpróbál cheatelni bann és kész nem.
Ne vegyél gépet, töltsd le azt is? -
ja, autóra sem spórolni kell, hanem lopni egyet. tudom, nem ugyanaz és nekem sem jogtiszta minden programom és magyarországon vagyunk, ez túl drága a fizetésekhez képest és amúgy is kapjam be -.-
"na mivan a béta verzióval még mindig csak xbox-ra van? "
egyelőre még arra sincs, majd gamesconon bejelentik mi, hogy lesz -
84 nappal a játék megjelenése előtt már majdnem 600 hsz...
na mivan a béta verzióval még mindig csak xbox-ra van? -
ház ez aztán tényleg jó megoldás
-
Egyébként nemtom mit mérgelődik itt mindenki, h túl drága lesz. Egyszerű a megoldás rá: nem kell megvenni, hanem le kell tölteni, ennyi. -
ha már ilyen 1-2 hét késés van az vmi logisztikai baszakodás miatt van vagy azért mert eltolják egy másik nagy game megjelenése mellől pár nappal hogy majd jobban fogyjon, a játékkal úgyse csinálnak már semmit, max patchben -
nem késett emlékszem óramű pontossággal érkezett. max a boltokba nem jött elég. de még az is úgy rémlik, hogy jött az futárral 2-3 nappal később.
-
Jobboka #587 Akkor én kérek elnézést :D -
micsoda? cod4 9990 volt