24218
Modern Warfare 2
-
no igen...én még életemben nem játszottam azon a másikon....de nekem a Modern Warfare 2 nem is menne...úgyhogy én bele se szólok.Amúgy azt a számlálót hogyank kell használni?Ami kiszámolja hogy megy e gépemen? -
Jó kérdés, de egyébként pont egy most megjelent BC bemutató miatt bizonytalanodtam el.
Itt is van, (cél mentése más néven)
...szóval mint látjátok lesz itt minden, sőt rombolható környezet, járművek...és NAGYON - NAGYON COD -szerű játékmenet. -
Melyik menne jobban? -
Legalabb fel ev kulonbseg lesz a ket jatek kiadasa kozott.
Sot, BF1943 jovo ev eleji kiadasa miatt valoszinu csusztatjak a BC2-ot kesobbre PC-re(bar ezt meg cafoljak, de ugysem adnak ki 2 jo jatekot egyszerre az tuti).
Nekem a jarmuvek nem fontosak, jobban bejon a csak gyalogsagi harc, de a BC-2-ben iszonyat durva hangulata lesz a terep rombolhatosagnak (ami mas multi jatekban meg szinte sehol nincs vagy gyerekcipoben jar es cod-ban sem lesz sajnos)! -
hm....francba,...jön a Bad Company is...:(..és csak egy játékot akarok aktívan tolni multiban...jaj,..pedig ez is jónak tűnik :/ -
Jajj de okos vagy...szerinted vidéken van aki felmegy egy hülye játékér Pestre?Hát persze hogy netes rendelésben mondtam... -
Hellsing47 #699 rossz a füled akkor
'he's down' -
A második videónál kb 0:23-nál, bemondja, hogy lábra lőjjön, el is lövi a bokáját erre bemondja, hogy he's dead :D -
Hellsing47 #697 azt ne mond hogy ezt sem láttad hogy volt már
olvassunk is, ne csak irkáljunk már!
#696: netes rendeléssel csak 11690 -
Jobboka #696 Hallod te miről beszélsz :D 12990 a galaxisnál -
volt már
-
leleplezett kölni videók!!!!!
Vaúúúú, KÁOSZ van -
nincs benne, de a perkeket is upgradelhetjük majd. tehát pl. a gyors újratöltésnek lesz egy második változata, amikor még gyorsabban reloadolhatunk, és így tovább
"miért van kétféle XP-csík"
talán hogy lássuk, hol is tartunk a játék egészét illetően?^^ -
PC Dome Előzetes -
Meg a cdgalaxisról is kihozzák 11600(+990)ér...az 576 az most 11999(+990)ért adja.300 forint... -
Khm hát.. előbb irtam COD4 topikba, hogy játszom. Na mindegy... max megveszem boxra, csak ott meg az a ciki, hogy igaz, szépgraf, de nem lehet olyan szépeket lőni, meghát ott nincs is haverom, aki multizna.. -
persze, nincs minden évben -50fps a codokban :)
agyonkonfigolva mondjuk menni fog, csak akkor már játszhatna csvel is az ember -
ezt ezekből döntötted el? :D
ha az előző ment, ez is menni fog -
Ez fasza lesz :D -
Na ez nem fog menni a gépemen ;< -
Gabe18 #685 Másfél perc kamerás ingame... -
Xabinho87 #684 Igen ez a két oldal gyakran frissül az utóbbit gyakran olvasom is. Lassan jöhetne már a hétre ígért új videó. -
Ahogy nézem, a gamepod elég friss híreket ír, a gamer365.hu-val együtt. nagyon jó oldalak. -
Xabinho87 #682 Minden normális oldal híres külföldi oldalról szedi az információit. Én is ott olvasom nem a gso-n meg pgo-n ahol kb. 2-3 nap egy hír átfutási ideje. Lehet ritkán frissül az rss feedjük. -
A gso, pgo innen hírezz, csak megsúgom... de biztos tudod te is -
Xabinho87 #680 Vagy csak az Ipon a hivatalos forrás. Ha az megírja akkor úgy is van. Kotaku, VG, CVG... azok nem írnak igazat de a magyar oldal tuti.=( -
Hátha valaki nem tud magyarul
-
Alap :D -
itt tényleg minden kétszer van. egyszer angolul, egyszer magyarul -
tituka #676 nem lesznek járművek... -

Látszik is rajta :D -
a rózsaszín pólós csávó szerintem meg is kóstolta a cod6-ot -
legalább él a fórum - ez nem mentség :D -
jaj, szíves elnézésedet kérem
legalább éla fórum... egyébként nem vettem észre
-
Hellsing47 #671 #652
ne rakjuk már többször ugyanazt -
Kontrollerek
csak érdeeksképpen
nagy a kampány hadjáratuk, az egyszer biztos -
Sajna:D -
Na de jó, akkor a multit végérvényesen szétbasszák majd a kis vérpistikék...
Am meg ördögtéked volt :D -
chooselee #667 Hú lassításba durva a kör alakú csóva... -
Minden idők legsikeresebb játéka (lesz?)