24218
Modern Warfare 2
-
Új Operation Flashpoint , Bf:Bc2 ezek sem lesznek ám rossz fps-ek :) -
Na, azért nem kell túlzásokba esni, majd kiderül. Félek én ettől, h akkora hűhó van neki csapva, aztán nem lesz nagy durranás, csak egy pici puki. :) -
Végül is, mindenki szeret jót játszani! 
Szóval felőlem lehet minden idők legjobb FPS -se...nagy duzzogva játszok akkor vele :D -
haxoror #1103 Még 37 nap és mindegyik cod felejtős lesz, érzem hogy a MW2 lesz a legjobb cod ami valaha is létezett!!!
-
haxoror #1102
-
és a waw pc-én is tarolt. ELADÁSBAN. de az nem elég a multi üdvösséghez, max hogy az ember menjen idétlenkedni public serverre. most keresek wart cod2-ben, cirka 4 éves játék, és 3 perc alatt találok bármennyi vs bármennyi. cod4-ben fele idő alatt. cod5ben lehetetlen, mert nincs enemy. -
amíg warok pc-én vannak addig én nem felejtem;)
és cb. és pro meccsek. és egy átlag pc játékos akkora verést ad egy pro konzolosnak hogy csak úgy füstöl.
cb-én a wawban nincsen semmi életjele, a legnagyobb bukás a cod történetében a már említett okok miatt, nem azért mert nem mentek az eladások. a kettő nem ugyanaz. -
cod5 is befuccsolt
World At War Map Pack Hits Two Million Downloads
LIVE Activity for week of Sept. 14th
Xbox 360 Top LIVE Titles (based on UU’s)
1 Halo 3
2 Call of Duty: WaW
3 Call of Duty 4
4 Gears of War 2
5 Madden NFL 10 (Download the demo)
6 GTA IV
felejtsük már el a pct, azon minden befuccsol :) -
Ki a f*szomat érdeklik már ezek a videók, és ezt még be is jelenteni, mint vmi nagy durranást?!
Bezzeg demót meg b*sznak kiadni, vagy legalább már egy nyomorult gépigényt írnának. Attól tartok, ennek a játéknak is nagyobb lesz a füstje, mint a lángja...
-
Hátfűn új videó -
hát ez van, sok mindennek közre kell játszania hogy a multiban király legyen a játék. cod5 is befuccsolt, pedig jó játék volt, csak késett a linux aztán a promod és a pam ki is nyírta. meg a sok idétlen, akiknek divat volt löknie hogy ez mekkora egy fos játék, ment az antihype:) közben egy az egyben cod4 volt ww2 köntösben, egy rakat érdekes újítással, a rifle nagyon jó volt, az a headshot...nagyon eltalálták. -
"rámbasztak egy helikoptert"
wut?:SD
Az utolsó bf amivel toltam, az az 1942 volt :D amíg egy hülye volt spanom nem használta arra a cd-t, hogy azzon írja a leckéjét . Köcsög. -
Sajna a BF szét lett kúrva fejlesztői részről, még az első két patch oké volt, de utána már összeestek a szerverek. Közrejátszott még a nyomom a gombot és nem freggelek működése is (csapat taktika) :( Sok rétű játékmenet, a casual playerek rémálma,...na ná, hogy a többség átnyergelte a COD -ra...és sajnos még lehetne sorolni.
(BC meg esélytelen volt jó multira, konzolt egyszerűen nem ilyen játékra találták ki (szerverek, irányíthatóság, stabilitás) ) -
"aztán elütöttek dudálva"
:D -
nem, csak beléptem abba a fosba, első percben rámbasztak egy helikoptert, aztán elütöttek dudálva
teljesen bohóc játék nemértem hogy lehet ennyi noob a földön aki beadja
mondjuk el is bukott a sorozat páréve nem jött ki game most meg szarják féláron 2 pályával őket :D -
szimplán homár szerintem -
Te a kiscsaj faterja vagy, és a lányod regjét használod, vagy mi a bré?
-
:D -
na húzz a picsába ez nem bftopic -
Kb a csalók aránya is annyi amennyi a bf-et és a cod-ot játszó játékosok aránya. Elég csak megnézni a clanbase havonta kiadásra kerülő elkapott csiter listáját és akkor ezekben még nincsenek benne a privátot használók, mert azokat nem kapják el. -
haxoror #1086 Ja, kb az az egy. -
A BF-ben (nem nyomtam soha) szerintem sokkal többet számít az összeszokott és jól működő csapat, míg a CODban messze fontosabb az emberkék egyéni skill szintje. -
jcsr klánt akkor gondolom ismered vagy gbc, európabajnokok voltak bf-ben, aztán cod4-ben örülnek ha top 1000. és nem mert szarok, csak itt valamivel "nehezebb" az élet. ebben a pillanatban cirka 3000csapat van, egyetlen cod, egyetlen létráján. bf: 11-18. -
hát ha valaki versenyjátékot akar, az nem bf ezik, mindent elárul hogy cb-én bf ben nem nehéz európa trónjára felülni, van vagy 18!!csapat, cod összes részében, rengeteg létrában pedig több ezer. melyik a nagyobb kihívás? kicsit professzionálisabb. játékélmény más kérdés, ízlésen nem vitatkozom, valakinek ez jön be, valakinek az. nekem a járművesdi nem adja, marad a cod. -
az hepicopter-.-" -
tituka #1081 nem tudom ez volt már? modern warfare 2 gameplay helicopter... -
stopping power -
haxoror #1079 például? -
HC nem jó, értelmét veszti a perkek fele. -.- -
haxoror #1077
-
Már igazán böföghetnének vmit róla... -
tituka #1075 Modern Warfare 2 DLC tavasszal... -
CoD HQ, na az, ami tiszta élvezet, a gránát eső és a rádió felállítása után. Ott lehet taktikázni, meg nem ugrabugrál mindenki. És természetesen HC mod :) -
-
haxoror #1072 harmincas cod szervernek nincs sok értelme, az alapján nem lehet a codot megítélni -
Hát énekem csak BF2 van meg de baromira meguntam hogy k**** nagyok a pályák az ember sokszor annyit rohant benne mikor oda ért a sniper simán levadászta persze meg az a sok nyomi aki fent volt,( hányszor láttam az anyahajón is ott marat a fél csapat és egymással szarakodtak mint hogy játszanának rendesen) ráadásul 300pingel ment és öröké megszakadt COD még nem csalódtam már nagyon várom
-
andersh #1070 vass FUCKING gábor után szabadon -
hát még a gépigénye milyen állat lesz :/ -
Korábbi BF-ekről lemaradtam, az 2142-t próbáltam, az egész élmény + kivitelezés tetszett, de a kor és a kütyük elbaszták (főleg amikor ilyen nagy repülő hodályról kellett leugrálni a csatatérre :/ )
De ez a BC2 nagyon állatnak tűnik videok alapján. -
Na ez tényleg komoly..... Egyébként az összes BF komolyabb taktikailag és élvezetileg mint a COD. És valóban a COD szerverek tele vannak ugráló-pattógó-gránáthajigáló vér pistikékkel.