24218
Modern Warfare 2
  • Grifidos
    Leadsz egy előrendelést ami kötelez semmire és mailben értesítenek mikor mehetsz érte.
    Mondjuk ITT
  • Fpocok
    ofc. 10edikén már lehet venni, pl CDG
  • Kulee
    A megjelenés napján már lehet keresni a boltokba? Vagy van pár nap mire kikerül a polcokra? Bocsi ha hülye kérdés
  • DarkSector
    amugy is kuka.
  • haxoror
    Hát én nem látok rá túl sok esélyt hogy lesz magyar IW szerver, onnantól meg kuka a multi rész.

Jó lenne valami hivatalos megerősítés.
  • Fpocok
    Mert a P2P így működik. Kérdezd meg az OFP:DR-eseket.
  • berlinboy6329
    a modosok is beszopják..Se promod,se JUMP MOD,se zombi mod....
  • Grifidos
    Mert ők a warezosok akik beszopják.
  • miilann04
    igazán be lehetne zárni a topikot az elkövetkező 2 hétre.
  • csuszi
    előre temetitek, nem értem az egészet. a warezosok beszopják, örüljetek neki. és ha nem lesz lagger? fasznak kell vészmadárkodni...
  • Fpocok
    Hagyjad. NE is foglalkozz vele, látszik fogalma sincs miről szól az egész.

Amúgy ezzel több játékost fognak veszíteni, minta warezzal nyernének. Egy két negatívumot azért még mondok.

-Szépen velünk megfizettetik a DLCket így, mivel nem lesz mod.
    -Ha megunják, pl két év múlva... simán lekapcsolják és ennyi. Nincs több játék. (bár nem hiszem, hogy így két évet ki fog bírni) Baszki a cod2-vel mai napig játszanak.
  • csuszi
    nem értelek. ha eddig ingyen játszottál, nem béreltél szervert, akkor ezután se fogsz, hisz nincs rá igényed. ha eddig béreltél, akkor van igényed rá, tök 8 hogy kinek fizeted. hogy jön ide a wow. ott mindenki fizet, itt csak akinek kell szerver. és akinek eddig kellett, az eddig is fizetett, csak nem az iw-nek.
    van egy érzésem, hogy csak tetteted a hülyét...
  • Grifidos
    #1979 utolsó mondat...
  • Kandurex
    Ez így van, eddig is kellett fizetni, a szerver terem tulajdonosának, de nem a fejlesztőnek. Olyan lesz ez, mint a WOW,...szó szerint havidíj.
  • csuszi
    eddig is kellett fizetni érte, csak max Te nem fizettél.
    én az elmúlt 4-5 évben 120rugót fizettem szerverért.

ha a rendszer laggos lesz szar az egész, ha nem lesz az, akkor fasza meg nyerő:). ennyi, nincs mit rágódni rajta.
  • Grifidos
    Mellesleg a magyar szervereken hiába írja nekem a csatlakozásnál hogy jééé 25 a ping, ha játék közben lagol mint a picsa mert xarul van bekonfigolva a szerver illetve a pb.
    A német szerveren azt írja hogy 35-40 ping de az lag mentesen megvan játszható, nem kickelnek nem anyáznak.
  • Kandurex
    ...jaj, te..."mert lesznek külön európai szerverek is", egyrészt nem lesznek, mert nincs dedicated szerver, másrészt meg ne is legyenek mert játszhatatlan lenne a játék az irgalmatlan loss és choke miatt. Abba meg mi a jó, ha a szervert létrehozó az admin?

NEKEM NINCS FOGALMAM RÓLA, HOGY MIT BESZÉLEK?

Nevetséges vagy. Részemről befejezve.
  • Grifidos
    Azért nem a felhasználó gépén fut bakker, mert lesznek külön európai szerverek is. Gondolkozzál kicsit, nem a felhasználó gépe lesz a szerver csak a felhasználó hoz létre egy játékot az IW szerverén admin joggal.
    Pihenj kicsit mert nem megy a szövegértelmezés és látszik hogy nincs fogalmad az egészről.
  • Kandurex
    Jézusom, pont emiatt nem is akartam veled vitába keveredni, még az elején letisztáztuk, hogy semmi fogalmad nincs az egészről.
  • Kandurex
    ....kezded nagyon elveszteni a fonalat

1. Nem kell fenntartani? Te ez biztos?? :)
    2. "Nincs erőforrás igénye mert nem a felhasználó gépén fut". Akkor hol a faszomba fut? :D Te, hát pont ez az egyik legnagyobb hibája. Egyáltalán érted, hogyan működik a DC konzol?
    3. Külföldi szervereken alacsonyabb ping. Ne tedd magad nevetségessé.
    4. ....
    5. ....
    6. Mert magad is látod, hogy nincs előnye.
  • Grifidos
    Az 1.-es pontra még #1835. hihi
  • Grifidos
    Parancsolj.

1. Nem kell fenntartani
    2. Nincs erőforrás igénye mert nem a felhasználó gépén fut
    3. A német szervereken nekem spaciel jobb a pingem mint a legtöbb magyar szerveren. (COD4) de #1835
    6. Honnan tudod hogy nem lesz megoldható?
  • Kandurex
  • Kandurex
    A lényege összetetten a dedicated szervereknek:

- közösség alapú felépítés
    - erőforrás igénye a 20.-da a saját alapúval szemben
    - szerverek sávszélessége kb. 100 X nagyobb (lag mentes játék)
    - játékközösség kiszolgálása, fix szerverek (a játékosok általában mindig ugyanarra a szerverre mennek vissza)
    - alapvetően olcsó
    - verseny szintű játék kiszolgálása
    - "HLTV" alapú futtatás

most te jössz, szedj össze párat a saját szerver üzemelés előnyeiről
  • nonicks
    ő az sg minisztálinja:D:D
  • Grifidos
    Már ne is haragudj de ki a faszom vagy te hogy megmondjad, hogy én a mivel játszak és mivel ne, vagy hogy miröl mi legyen a véleményem?!?
  • Kandurex
    Miért nem konzollal játszol? Ugy értem, hogy ott megy a közvetlen szerverek. A PC -t játékot meg hagyd meg nekünk. A minisztálin dologba nem kötök bele, az első mondatod amire rá tudok bólintani.
  • Kandurex
    Bazd meg.. ennél nagyobb öngól nem is kell..fizetős dedicated szerverek? Kész,... elő is bújt a bokorból a nyúl...a halandzsázós balfasz dumát csak félreraktak és bejelentették a valódi okot is? Azaz még egy sarcolási lehetőség? És hol van a duma amit itt nyom a Grifidos vagy ki, hogy ez NEKTEK NEM JÓ!? Most már van dedicated? Csak fizess?

lol már...
  • Grifidos
    Értsd már meg végre, hogy lexarom azt hogy nincs benne dedicated szerver támogatás. Nekem jó az IW steames megoldása és azok közé tartozom aki támogatja ezt a megoldást. Neked nem, én ezt is lexarom, a te dolgod hogy nem veszed meg és nem játszol vele.
    Te gyözzél meg engem ha tudsz, hogy miért is jó nekem a sok minisztálin szerver admin...
    #1979 szemezgesd ki belőle a lényeget.
  • berlinboy6329
    Szerintem meg jó a rendszer(igaz nem a legjobb),de szarul csinálják....Warez miatt felesleges igy elbaszni az egészet...Irták,h pénzért lehet dedikált szeróra hajazó szerót bérelni..Miért nem lehetne a világon minden szerverszolgátatónak bérelni az IWtől ugy,h mittomén az IW vmi megállapodást köt velük,és akkor a szerószolgáltatóknál lévő szerók vhogy összeköttetésbe kerülnek az IW.nettel,és a szolgáltatók tudnak szerókat adni,aminek a bevételéneke gy részéből fizetnek az IWnek,ha már az IW fizetőssé akarja tenni a szerbérlést...És engedhetné a modokat is a köcsögje,azért fizetünk érte....És igy még lag se lenne...Aki akar,majd a játékon belül meccsmékingel aki meg nem válogat a szerók között..
  • Kandurex
    Jól van, mond el, hogyan működik a dedicated konzol, a saját szavaiddal, majd mesélj a saját alapú szerver indítás előnyeiről játékos szemmel. Hagyd le belőle a warezos baromkodást, és a csalás lehetőségeit, hisz eddig se szerver oldalról mentek a cheat -ek. Aztán mesélj. :)

...aztán, ha útközben a fejedhez kaptál, csak szólj :)
  • MURopi
    de ha 2 milliót nézel akkor 3millió ember warezolt, durva :O de legalább én az eredetisek között vagyok :)
  • Grifidos
    Jelzőket és a személyeskedést hagyd el mert én is tudok neked beletenni.
  • Kandurex
    Ebbe annyira nem akarok belefolyni...de ez összesített szám...nagy eszű barátom :) vagyis korrekt lehet a 2 millió körüli PC

...de tudod mit, hagyjuk a számokat, mond el nekem megint, hogy mennyire nem jó a dedicated szerver :)
  • Grifidos
    Ja és ez 2008 januárig eladott, a 2007 novemberi megjelenéstől számítva.
  • Grifidos
    Azt hiszem még nagyon keveset is mondtam azzal a 2 millióval...
  • Grifidos
    Még egy okoska.
    "Activision's latest claim to #1 fame is based on sales figures obtained from The NPD Group, Chart Track and The GFK Group, which label Infinity Ward's critically acclaimed Call of Duty 4: Modern Warfare as the best-selling game for 2007. The frantic first-person shooter is said to have sold in excess of 7 million units worldwide, a particularly impressive victory considering the game's relatively recent November release."
  • MURopi
    Én azt nem értem, hogy 150k embert el veszít és 2millió ember meg veszi. PC-n?Mert sztem pc-n semmit se adtak el 1millió példányszámban, és pc-n a 150k ember nagyon is sokat számít. MW1ben a multiközösség 60%-a warez volt? Multiközösségbe a konzol is beleszámít... Amúgy, hogy beperelik, mit? Évek óta megy a huza-vona a játék kiadó és a warezolók között, hogy ugyan, hogy lehetne meg oldani, hogy meg szívják a warezolók és mi ne, mert nincs megoldás, mindent fel lehet törni csak idő kell hozzá.
  • Kandurex
    Nincs. :)
  • Grifidos
    Te nem érted.
    Nincs olyan hogy multiközösség.