24218
Modern Warfare 2
-
Majd kiderül. Én amúgy vennék szívesen olcsón (max 5k-ért) egy CD key-t, ha ki tudnám próbálni a multit előtte, h hogy megy a gépemen stb. De így akkor az lesz, h leszedem, végigtolom a single-t, azt kész. Kár... -
kutyacsont #2549 Mivel már nemegyszer feltörták az FBI meg a NATO rendszerét is így egyszer biztos jön valami blackhat hacker azt feltöri nade akkor mégse lesz ott az ember polcán egy doboz... -
MURopi #2548 mindent fel lehet törni csak idő kell hozzá :) -
kutyacsont #2547 MOst nem azért de tudja valaki hogy kell "warz-olni" ? :D :D
nem akarlak megsérteni de öööö...(nemtalálom a megfelelő szót) nagyképű vagy egy kicsit nem ? vagy nem is olyannal kérkedsz amit úgyse tudsz megcsinálni ráadásul az ilyet szégyelni kéne.....
NA pont én osztom itt az észt ! :D :)) -
kutyacsont #2546 Gratulálok ügyesen meg nyílvánultál ! 
Am én biztos meg veszem mert a WaW-val anyit szívtam mint állat ráadásul ez a hamachi dolog is elég nehézkes volt szal inkább meg veszem eredetibe.... -
ASD:SA:D:SAD:AS:D:SA:D:SAD::AS:D:ASD:AS:D:SA:D:AS:D::D:D:SA:D::SAD -
Te nem vagy valami bonyolult ember, ugye?
-

-
Gascan #2542 lol:) -
Akkor én már csak második lehetek!
-
Nem valószínű, hogy lesz. De ha mégis lennének olyan zseni emberek, akik létre tudnának hozni tört szervereket, max. 10 tört lenne talán... A Steam, meg az IWNet egyesülését nehéz lesz feltörni... -
koandras #2539 Szerintem jó játék lesz... engem leginkább a multi része érdekel, de a single-t is megnézem. Nem tudjátok hogy lezs e olyan lehetőség hogy CD kulcs vásárlása csak... (olcsóbb lenne?) -
Megint veritek a nyálatokat itt, aztán pár kivétellel ti sem fogjátok megvenni úgysem! Úgyis lesz tört multi előbb-utóbb, aztán ott nyomultok majd. Single meg miért ne lehetne jó, attól még h rövid? Megint ilyen buziságokon vitatkoztok...
-
hiper KOCKA #2536 Kedves mester, akkor játsszál Bioshock 1-el, Fear 2-vel vagy Doom 3-al... Egyiknél nincs multi, másik kettőnél meg annyira elhanyagolhatóan gyenge, hogy szinte nem is játssza senki.
A cod-ok viszont elsőrészben multijátékok. Szted mi a lóheréért alig 5 óra a végigjátszása a MW2-nek is?
Nem baj vidd végig a single-t aztán örülj mint majom a banánnak, hogy easy-n elkalapáltad a számítógépet.
-
grat -
hi,elsönek én warz-olom majdle, az órszágba 

-
-
igazad van, hülye aki multizik!
éljen a single! csak beírsz egy cheat kódot és kész....

-
Skyline #2528 Megmondta az Infinity-s,nem lesz hosszú,multira hegyezték:)
-
mester1987 #2527 az szééép, lehetett volna hossszabb is -
MURopi #2526 xboxon 4 óra 50 perc alatt már kipörgették, ez se hosszú játék... -
Skyline #2525 "mindenki meg fogja venni"
Bár úgy lenne.....
Mindenesetre akinek +lesz eredetiben,majd dobok szerver ip-t amint müxik a szerónk (CSAK EREDETIVEL!) -
Emberek! ezt a játékot én mondom, mindenki meg fogja venni. Hihetetlen :D
Tiszta Szikla feelingje van. nézzétek egy kicsit yutubit -
Skyline #2523 Mosthesszeltem emberek,kajakra steam szarság lesz a multi???
-
MURopi #2522 hiába van meg a game már és überkirályzsír és tudnád tolni vele torrental is hiába ha még el se startolt a game szóval a multiplayer semmi módon, semmi féleképpen nem fog menni :) még :)
Támogatom! Kandurt a házigazdának :) dolgozzon csak :D -
Minek?ugysincs tört szeró.A gamet meg az viszi a hátán..9napot meg kibirod fejenállva is főleg ha utána ugyis meg akarod venni. -
mester1987 #2520 Nem-e tudja valaki hogy mikor kerülhet fel leghamarabb torrent-re?? -
mester1987 #2519 akkor mind1, előtt kellene az lenne a frankó -
Grifidos #2518 Bah...
Sima 20 dolcsis fólia néhány infra-leddel kiegészítve, jó ha 5 méterig látsz vele. -
Ugye milyen jó ötleteim vannak?:) Mint ez a hosztesz.
Ülne mellettem, aztán megszólalna: "nem akarod véletlen megnézni a mw2 topikot?" :DDDD
Ennél betegebb gondolataim is vannak. -
Tízezerért lehet venni éjjellátót, ami 15 méterig elvisz. Szerintem ez is olyasmi lesz. -
hiper KOCKA #2515 Ülj le fiam, 1-es...
-
Az ott fejről indítható rakéta jobb oldalt a bácsi fején? Nem kell lehülyézni, csak érdeklődök.
-
Majd csak a megjelenés után valamivel. -
mester1987 #2512 Nem-e tudja valaki hogy lesz-e demo? -
ok! xD -
kutyacsont #2510 ahha oké kösz. értem !
elfogadom csak mondom hátha nem olvasták el a hopihék miatt xD
-
Ne erőltesd! Ha elsőre nem válaszoltak már nem fogtak!
Ezt fogadd el! -
ja-ja, kell egy hg. szerintem legyen Kandurex 
-
kutyacsont #2507 +1
Am a hosztesz nem rossz ötlet xD
Am senki nem rendelt olyan gyüjtői kiadást vagy mit amihez jár az éjjel látó ?
kíváncsi leszek hogy az valami kínai bóvli aminek az elején van egy zöld lámpa és amiatt "látsz" zölden vagy lesz olyan minőség mint a kamerákon az éjel látó...