24218
Modern Warfare 2
  • Lacee86
    Majd kiderül. Én amúgy vennék szívesen olcsón (max 5k-ért) egy CD key-t, ha ki tudnám próbálni a multit előtte, h hogy megy a gépemen stb. De így akkor az lesz, h leszedem, végigtolom a single-t, azt kész. Kár...
  • kutyacsont
    Mivel már nemegyszer feltörták az FBI meg a NATO rendszerét is így egyszer biztos jön valami blackhat hacker azt feltöri nade akkor mégse lesz ott az ember polcán egy doboz...
  • MURopi
    mindent fel lehet törni csak idő kell hozzá :)
  • kutyacsont
    MOst nem azért de tudja valaki hogy kell "warz-olni" ? :D :D
    nem akarlak megsérteni de öööö...(nemtalálom a megfelelő szót) nagyképű vagy egy kicsit nem ? vagy nem is olyannal kérkedsz amit úgyse tudsz megcsinálni ráadásul az ilyet szégyelni kéne.....
    NA pont én osztom itt az észt ! :D :))
  • kutyacsont
    Gratulálok ügyesen meg nyílvánultál !
    Am én biztos meg veszem mert a WaW-val anyit szívtam mint állat ráadásul ez a hamachi dolog is elég nehézkes volt szal inkább meg veszem eredetibe....
  • Szolnokboy1
    ASD:SA:D:SAD:AS:D:SA:D:SAD::AS:D:ASD:AS:D:SA:D:AS:D::D:D:SA:D::SAD
  • Terensz
    Te nem vagy valami bonyolult ember, ugye?
  • Moslékos dézsa
  • Gascan #2542
    lol:)
  • Narxis
    Akkor én már csak második lehetek!
  • Jaka923
    Nem valószínű, hogy lesz. De ha mégis lennének olyan zseni emberek, akik létre tudnának hozni tört szervereket, max. 10 tört lenne talán... A Steam, meg az IWNet egyesülését nehéz lesz feltörni...
  • koandras
    Szerintem jó játék lesz... engem leginkább a multi része érdekel, de a single-t is megnézem. Nem tudjátok hogy lezs e olyan lehetőség hogy CD kulcs vásárlása csak... (olcsóbb lenne?)
  • Lacee86
    Megint veritek a nyálatokat itt, aztán pár kivétellel ti sem fogjátok megvenni úgysem! Úgyis lesz tört multi előbb-utóbb, aztán ott nyomultok majd. Single meg miért ne lehetne jó, attól még h rövid? Megint ilyen buziságokon vitatkoztok...
  • hiper KOCKA
    Kedves mester, akkor játsszál Bioshock 1-el, Fear 2-vel vagy Doom 3-al... Egyiknél nincs multi, másik kettőnél meg annyira elhanyagolhatóan gyenge, hogy szinte nem is játssza senki.
    A cod-ok viszont elsőrészben multijátékok. Szted mi a lóheréért alig 5 óra a végigjátszása a MW2-nek is?
    Nem baj vidd végig a single-t aztán örülj mint majom a banánnak, hogy easy-n elkalapáltad a számítógépet.
  • Falcon87
    grat
  • macskássy
    hi,elsönek én warz-olom majdle, az órszágba
  • Palesz2
  • Lunatic83
    igazad van, hülye aki multizik!
    éljen a single! csak beírsz egy cheat kódot és kész....

• Skyline
    Megmondta az Infinity-s,nem lesz hosszú,multira hegyezték:)
  • mester1987
    az szééép, lehetett volna hossszabb is
  • MURopi
    xboxon 4 óra 50 perc alatt már kipörgették, ez se hosszú játék...
  • Skyline
    "mindenki meg fogja venni"

Bár úgy lenne.....
    Mindenesetre akinek +lesz eredetiben,majd dobok szerver ip-t amint müxik a szerónk (CSAK EREDETIVEL!)
  • Prince23
    Emberek! ezt a játékot én mondom, mindenki meg fogja venni. Hihetetlen :D
    Tiszta Szikla feelingje van. nézzétek egy kicsit yutubit
  • Skyline
    Mosthesszeltem emberek,kajakra steam szarság lesz a multi???
  • MURopi
    hiába van meg a game már és überkirályzsír és tudnád tolni vele torrental is hiába ha még el se startolt a game szóval a multiplayer semmi módon, semmi féleképpen nem fog menni :) még :)

Támogatom! Kandurt a házigazdának :) dolgozzon csak :D
  • berlinboy6329
    Minek?ugysincs tört szeró.A gamet meg az viszi a hátán..9napot meg kibirod fejenállva is főleg ha utána ugyis meg akarod venni.
  • mester1987
    Nem-e tudja valaki hogy mikor kerülhet fel leghamarabb torrent-re??
  • mester1987
    akkor mind1, előtt kellene az lenne a frankó
  • Grifidos
    Bah...
    Sima 20 dolcsis fólia néhány infra-leddel kiegészítve, jó ha 5 méterig látsz vele.
  • Falcon87
    Ugye milyen jó ötleteim vannak?:) Mint ez a hosztesz.
    Ülne mellettem, aztán megszólalna: "nem akarod véletlen megnézni a mw2 topikot?" :DDDD
    Ennél betegebb gondolataim is vannak.
  • Falcon87
    Tízezerért lehet venni éjjellátót, ami 15 méterig elvisz. Szerintem ez is olyasmi lesz.
  • hiper KOCKA
    Ülj le fiam, 1-es...
  • extra sensory
    Az ott fejről indítható rakéta jobb oldalt a bácsi fején? Nem kell lehülyézni, csak érdeklődök.
  • mascarun
    Majd csak a megjelenés után valamivel.
  • mester1987
    Nem-e tudja valaki hogy lesz-e demo?
  • mascarun
    ok! xD
  • kutyacsont
    ahha oké kösz. értem !
    elfogadom csak mondom hátha nem olvasták el a hopihék miatt xD
  • mascarun
    Ne erőltesd! Ha elsőre nem válaszoltak már nem fogtak!
    Ezt fogadd el!
  • ProGabe #2508
    ja-ja, kell egy hg. szerintem legyen Kandurex
  • kutyacsont
    +1
    Am a hosztesz nem rossz ötlet xD
    Am senki nem rendelt olyan gyüjtői kiadást vagy mit amihez jár az éjjel látó ?
    kíváncsi leszek hogy az valami kínai bóvli aminek az elején van egy zöld lámpa és amiatt "látsz" zölden vagy lesz olyan minőség mint a kamerákon az éjel látó...