24218
Modern Warfare 2
-
Háháháháh... -
Faszomat valaki hazsnálja az akkountomat hehehe
vagy mia tököm heh
-
Ezt mondom én is bazz -
gyepesjoint #3710 naaa,ne izélj már,a gyerek fellökte külföldi site-okra is,hogy mindenki lássa,ő már játszik vele :DDDD FAIL -
Én az ilyeneket sose értettem, hogy ide járnak hazudni hogy ők már játszanak! Nem értem, mi a jó ebbe neki? -
Héé -
ez mi a fasz?ki szórakozik? :D -
DLC az még okés hogy fizetős lesz. De a patchek ingyér lesznek. -

direkt nem url/ képbe teszem
http://www.gamestar.hu/apix_collect/0904/modern-warfare-2/modern-warfare-2_screenshot_20090916113004_normal.jpg -
Neoncsoves #3704 Tényleg? Csak figyeld meg, hogy igazam lesz. -
Jobboka #3703 most am nem tudom, h megvegyem -e, ha igaz a totalcod os cucc akkor no... -
Gabe18 #3702 Illetve annak a csapata aki ezt a képet csinálta,de az nem te voltál... -
gyepesjoint #3701 anyáddal szórakozz,ott van lent baloldalt az eredményjelző,meg mennyi idő van még hátra a menetből,ennyire fasz nem lehetsz!!!! KÉPET AKKOR A MENÜRŐL! -
Jobboka #3700 nyomott gyökér ott van, h losing 150/400 az idő és az uav (ja és a jobb alsó sarok xbox "nem tudom, hogy hívják írányító" -
Gabe18 #3699 Ne akard már megmagyarázni,ott van hogy a te csapatod veszti a kört 150-400-ra. -
simonl #3698 Most komolyan keddig ez fog menni itt a fórumon? Egymást licitálja felül a sok kis vasalthajú, kinek jött le hamarabb ???
Szánalom b+.....
-
mivel a multi elindul neked a menüjéről dobjál már képet! -
Nem multis kép:) ilyen a Single.A játékhoz volt crack, elég nehéz volt felrakni:S de fenn van:) -
Gabe18 #3695 És valóban,mekkora bukta...
-
betonon nem látom -
Jobboka #3693 max az 5 centis farkincáddal játszol.... -
Jobboka #3692 és télleg akkor jól emlékeztem a vidiből, hallod arc 1 mondatom van.... takarodj el erről a fórumról büdös csicska -
lol multira nem enged?? hát ez pont multi-s kép
FAKE -
Jobboka #3690 lol, hogy gamelsz ha nincs még crack? -
gyepesjoint #3689 nagyon fail vagy öcsi :) -
Na én már játszom:) Amúgy elég jó a gém, multira sajna nem enged fel.3. pálya.Elég kemény game.LINKET NE KÉRJETEK MÁR NEM ADOK:) -
Magot azt vágom, de a beton az melyik? Belo@d?:) -
gyepesjoint #3686 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.STEAM.ENGLISH.READNFO-TorrentLeech
ez magon,betonon fenntvan... -
simonl #3685 Sziasztok fórumlakók,
Hetek óta olvasom a véleményeket a megjelenő játékról, siránkoznak, hogy nagyon drága, hogy nem lesznek dedikált szerverek, fizetős DLC -k stb.
Biztos vagyok benne, hogy ezek a nagyhangúak egy szombat este többet költenek el piára, cigire, drogra, üzemanyagra stb.
Mindezzel egyidőben már remegve keresi a torrent -en honnan tölthetné - lophatná le - a játékot.
Én megveszem a játékot, és igenis örülök annak, hogy nem fognak tiltani fegyvereket/perkeket és adminnak nevezett kispöcs idióták nem fognak bannolni a szerverekről.
Na vitaindítónak egyenlőre ennyit....:)
-
Csak ez van még fent:D -
nem -
Gabe18 #3682 Unalmas vagy már tényleg... -
Call of Duty Modern Warfare 2 STEAM READNFO-rFORCE. Ez lenne az angol verzió? Bocs az offért csak nem tudok spoilert tenni:D -
Neoncsoves #3680 dehogynem kell fizetni
sok hülye képes kifizetni ezért a szarért 14ezret majd. (nem előrendelőkre gondolok) -
#3679 #3656 -
chooselee #3678 Fő, hogy senki nem akar a másiknak rosszat... -
MURopi #3677 a patchot muszáj lesz le töltened, iw meg nem kötelez arra, hogy vásároljál patcheket is (amik ugye ingyenesek...) -
gyepesjoint #3676 azt nem írják,de azért az elég gáz,hogy valaki spórol 2-3 hónapot az alapjátékra,aztán kijön egy multiplayer pálya patch,vagy kieg,vagy akármi,amiért szintén fizetni kell...azért ilyet még sehol se láttam :// -
Acc linket? -
Gabe18 #3674 Azért nem kell fizetni mert kiadnak egy patchet amivel mondjuk 10 fps-el majd jobban fut,vagy ami kijavít 30 bug-ot a pályákon.