Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaffa 2843
lehet hogy nem fejezte be a telepítést? :S mindkét dvd-t felraktad?
restart steam
jobbat nem tudok

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

szabii98
10 óra?Huha

I met God. She's black

Jaffa 2843
nem lehet számokkal kiiratni a pinget? vagy ez is azért van hogy a tudatlanok ne tudják, hogy lagg van? 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

ghost rider
De ez így kurva nagy kibaszás... nem akarok 10 órát várni...
4 mb-s netem van, neked mekkora? vagy haverodnak mekkora?

Rage47
van Steamen meghívós cucc, tudsz barátokkal játszani
csuszi
nekem 20 percig frissítette, haveromnak 1 min. biztos netfüggõ.

MJ rulz Pink Team The Only One

gallardo
nálam ilyen nem volt.

ghost rider
plz valaki segítsen!!!
elvileg feltette a steam a játékot, de most meg azt írja, hogy frissítés és azt írja rá hogy kb 10 óra mire frissíti...
Nektek volt ilyen? vagy hogy van ez? már nem értek semmit a telepítéssel kapcsolatban...

csuszi
semmi baj, nektek nem tetszik, csak ne mondjátok hogy nem lehet benne warozni mert lehet, hogy laggos mert nem az, hogy nem tudsz a barátaiddal játszani mert tudsz.

Tehát hülyeséget beszélsz.😊
Egy az egybe a cod4 továbbfejlesztve látványra - dedikált szerók, -kihajlás...Minden más jobb..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Akk megnyugodtam 😄 mert elég a játékot kifizetni 😄
nyuny01
Miért? Lo.OL

Mert amit mi 10k-ért kapunk azt ti ingyen!!
És most jöhet a hülye duma,hogy minek vettük meg...de le szarom!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

csuszi
én most is cod2/1-ezek, egész jól (nem lengetem a farkam mennyire), de ezzel a coddal (6), semmi baj. pörgõs, gyors game, jó ping-gel, jó lehetõséggel.

HappyHunter
A steamot nem kell megvenni. Letöltöd a steampowered.com-ról.

Be happy. :) Running!

steam mint program az ingyenes 😛

Higher
Csak azt akarom mondani hogy ez kompetitív játékra teljesen alkalmatlan. Egy az egyben konzol átirat billenytyû+egér támogatással

hát úgy hogy nem vettem meg a steamet 😄 amúgy van köze a steamhoz? mert ha elég sok akk sztem kell eredeti 😄
Hát ha te ekkora király vagy 3 gombbal irányítva alázod a népet...
Én nem tudom mi ebbe jó hogy ide jártok megmondani hogy ez igenis rossz.Ha annyira rossz lesz,szerintem a többi ember is észre fogja venni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

HappyHunter
A steam az hogy nem lehet eredeti? 😮

HappyHunter
Jó ezt én értem, de vannak emberek, akik kipróbálták a játékot és tetszik nekik. Most ez annyira fáj?
(én is játszottam cod2-t még valamikor 3 éve)

Hali!Ha én megveszem a játékot, akk ugye a steamomnak nem muszáj eredetinek lenni?
Azért mert ha ennyire tetszik, vegyél konzolt. Ez az IWNet tökre ugyanaz kb. mint a live. Bocs, nincs benne friends list. Ennyi a kivétel. Nem veszitek észre, hogy ami PC-s játékká tette a PC-s játékot MÁRA MÁR NEM LÁTSZIK! Néha olyan érzésem van, hogy én xboxon játszok nem is pc-n... mondjuk nem hiszem, hogy ti tudjátok mi is volt az igazi CoD. Az igazi cod, egy skillt igénylõ taktikázós játék volt, ahova reflex kellett. mára ebbõl W+m1+G gomb nyomogatása lett (ja meg a 4es gomb, flash grenade vagy GL miatt). Visszasírom a CoD1es idõket.

ProGabe
két javaslatom van:

1: KELL egy házigazda
2: akinek elsõ tevékenysége az lehetne, hogy csinál egy olyan cuccot, ami a GTAIV topikban is volt: összegyûjtötte a windows live felh. neveket (ami itt ugye steam), így könnyen megtaláltuk egymást

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jó game, kiváncsi leszek az MW3-ra.
Aki szerint fos a single az egyszerûen barom. Nagyon oda rak a feelingnek.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

grebber
Azért biztos mert õ 10 rongyot dobott ki rá mi meg ingyá tolnánk!

Next PC upgrade: 2022

Mert nem óhajtja megvenni<#idiota>

HappyHunter
Miért akarod mindenáron bebizonyítani hogy ez a játék igenis rossz?

Neked az miért fájt,h a warezosok is tudtak multizni?? NMe hiszem h zavarták a te játékodat...
Aztis nyugodtan warezolja le aki akarja aztán necsodálkozzon ha DC 3 ismét csak konzolon lesz/ szutyok pc port lesz.😊

Higher
igen ebben tévedtem viszont az esetben a host a "0" pinges a többiek meg 100+ és ez elég tré.

Don't support IWNET

cod4 vs mw2

Amirõl tudom hogy hónapokig leköt / megérdemli a készítõ,nos mind eredeti (Ps3-on meg...😄)...

akkor lesz multi BC2-n<#wave>

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Akkó nemszóltam😄

J i GS a W
most miért??!! szegények..<#mf1>gondolom neked sem minden játékod eredeti...

Az egyetlen gond ezzel hogy így viszont a lanpartik is kilõve...De shebaj,reménykedjünk hogy szépszámmal fogy pc-n és kiad a készítõ 2-3 hó mulva valami patchet dedikált támogatással😊

Van LAN.

"LAN-on játszható viszont a játék - internet kapcsolat nélkül -, Private Match funkció használatával"

egy ideig még nem,2,3 hét szvsz

Nem hálistennek,és nem is fognak 😄

J i GS a W
már meg is kaptam a választ<#idiota>

Fake😊

J i GS a W
A warezosok nem tudnak multizni????

Prince23
Én is remélem, de mivel lan támogatás sincs, így a warezosoknak semmi esélyük a multira 😊)))))) nagyon jól csinálták

mascarun
Ezzel az a baj hogy már fennvan torrenten valami online crack!

belapeter
Köszi.
De a képek,videók alapján nagyon fasza lehet!
"Örüjjetek ti hogy játszhattok.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

szabii98
A sors keze😄

I met God. She's black

Csak remélni tudom hogy nem fogják megoldani jóideig warezzal a multit.
Cod4-nél szánalmas volt hogy klánok akik cod4-eznek szartak megvenni...Remélhetõleg ezt veszik szépszámmal és a készítõ patchelget szépen,és ad dedikált módot hogy lehessen klánszeró....

Boldog szülinapot ez esetben! <#wave>

Ui: Isten akarta, hogy nem müködjön. Egy 16 éves gyerek csak ne játsszon egy 18+ játékkal! <#idiota><#hehe>

Amúgy még én is erre gondolok,hogy ha megvan a várt siker,eltelik mondjuk fél év,akkor enged a IW és valami patch-be kiadja.Hogy végül a mindenki elégedett lehessen.

mascarun
spec ops ot próbálta már valaki?

na emberek,este gémelés lesz nálam is ezerrel 😊 hnap no meló az is fix 😄