Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
restart steam
jobbat nem tudok
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
4 mb-s netem van, neked mekkora? vagy haverodnak mekkora?
elvileg feltette a steam a játékot, de most meg azt írja, hogy frissítés és azt írja rá hogy kb 10 óra mire frissíti...
Nektek volt ilyen? vagy hogy van ez? már nem értek semmit a telepítéssel kapcsolatban...
MJ rulz Pink Team The Only One
Egy az egybe a cod4 továbbfejlesztve látványra - dedikált szerók, -kihajlás...Minden más jobb..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mert amit mi 10k-ért kapunk azt ti ingyen!!
És most jöhet a hülye duma,hogy minek vettük meg...de le szarom!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
MJ rulz Pink Team The Only One
Én nem tudom mi ebbe jó hogy ide jártok megmondani hogy ez igenis rossz.Ha annyira rossz lesz,szerintem a többi ember is észre fogja venni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
(én is játszottam cod2-t még valamikor 3 éve)
Be happy. :) Running!
1: KELL egy házigazda
2: akinek elsõ tevékenysége az lehetne, hogy csinál egy olyan cuccot, ami a GTAIV topikban is volt: összegyûjtötte a windows live felh. neveket (ami itt ugye steam), így könnyen megtaláltuk egymást
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Aki szerint fos a single az egyszerûen barom. Nagyon oda rak a feelingnek.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Don't support IWNET
cod4 vs mw2
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
"LAN-on játszható viszont a játék - internet kapcsolat nélkül -, Private Match funkció használatával"
De a képek,videók alapján nagyon fasza lehet!
"Örüjjetek ti hogy játszhattok.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Cod4-nél szánalmas volt hogy klánok akik cod4-eznek szartak megvenni...Remélhetõleg ezt veszik szépszámmal és a készítõ patchelget szépen,és ad dedikált módot hogy lehessen klánszeró....
Ui: Isten akarta, hogy nem müködjön. Egy 16 éves gyerek csak ne játsszon egy 18+ játékkal! <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>