Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Sziasztok nekem az lenne a problémám hogy valamikor beakad a játék ez mitõl van?

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

extra grafon nekem is vissza esik néha de highon simán megy, fura :) highon stabil 80 extrán meg néha 1-2 meg stabil 50...

vki jönne privát matchozni? meg kéne csinálni a light weight+marathon pro-t :D csak mert ha saját szobában futkosok ide-oda nem számolja

Daell Drow
asszem ideje at irnia konfigot mert az mar apam gepe.
nekem a kovetkezok vannak: C2d E8500, 2gb ddr2, HD4870, ASUS P5Q pro
ezen 1680ban megy 80 fps korul maxon, de allandoan vannak hibak, es a vga se melegedet igy miota meg van ez a game.
Nem az ATI miatt van hanem a már elavult konfigod miatt, ha igaz az aláírásod.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Ic3 m4n
jó a multi?

Daell Drow
nekem is ez jon be allandoan, illetve eggyes spec-op pajak iragalmatlanul le esnek 1-2 fps-re, illetve hianyos lesz a textura. Multiban pedig masodik-harmadik palyabetoltes kozben edig mindig ki fagyot.

olvastam par helyen hogy ez csak AtI radeonoknal van.
Prince23
Nah helyre jött, most már fut a multi. restart kellett neki. sztem valamit a steam csinált:S

Nah,felment a játék a gépezetre.Nem is kötekedett szerencsére.De,mivel nem ismerem a steam-et,mondja már meg vki:ez minden játék indításnál elkezdi feloldani a játék fájljait????????Vagy csak egyszer csinálja online módban?Mert az elõbb offline-ban voltam,de úgy nekiugrott vagy háromszor....

Prince23
Pff megvettem ne idegsíts ezzel:P
Multiplayer nem megy, nem engedi a felbontást 1900*1200-ra állítani

majd jövök még...telepítek minden szart

Kandurex
Lefordítom:

WarezX Error

Check to Razer readme for possible solutions

---------------------

Komolyra fordítva,
szvsz: update directx

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Most látom h van a saturnban is ott mennyibe fáj?
Kulee
Link

Az emberi tudatlanság...<#ejnye1>
18as a game, szóval csak azok vehetik meg a játékot akik már tanultak történelmet (valószinüleg) találkoztak már 2 hábórúval is, bika fejû hülyegyerekkel aki tollakat ragaszt a kezére viasszal hogy elrepülhessen, most akkor ez a pálya megfogja õket viselni?<#wilting><#lama>
A pályát am. is át lehet lépni, én megcsináltam azt a pályát (bár nem öltem) és megrázó, felkavaró, de nem múszály végig nézni... Nem értem a vita tárgyát...<#banplz>

R0sc0
E7300m; 4850 512mb; 4gb 1066Mhz.
1920*1040 felbontásban, minden maxon, simán fut, gyorsan tölt, egyszer nem szaggatott be.

watto
Nah, ahogy ígértem :)

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Prince23
Nah emberek, valami gond a játékkal.

DirectX Error

Check to readme for possible solutions

ezt írja ki

Lacee86
Sztem a Teszkóban is van. Ne má, h egy Gyõr méretû városban nem lehet megvenni sehol?! :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

csuszi
jaj. azért megenni nem kellene.

MJ rulz Pink Team The Only One

Györben hol lehetne még venni a gamet? media markt?
De mondom valami vélemény érdekelne a multival kapcsolatosan...
Mert ha nem olyan ütõs, meg téllleg elvan cseszve akk inkább szoktatom magam a gondolathoz h akk hagyjuk...
de videók alapján jónak látszik mondjuk ez a max 18 ember elrettent...
van még valami hátránya a multinak?
Miert nem baszod szajba a kurva anyadat te kis taknyos buzi gyoker. Normalisan kerdeztem valamit.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

háááát én nemtom... 30 játék simán fut aztán 1 izomra laggol és nem is rakja át másra a hostot, a következõbe engem rak hostnak és ki dob a játék magától ... mennyire jobb lenne ha adnának vasat az IW-sek alánk...

tommygear
pár hónap? lol
sztoncsi
Azt soha nem fogod megtudni, mivel nem tudod, milyen lett volna ha statisztika ha nem basszák el...

Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Rendeld a cd galaxistól, bár 1 nap alatt szerintem még náluk sem volt ilyen.

"A Call of Duty Modern Warfare 2 PC változata jelenleg elfogyott, utánpótlás érkezése holnapi, csütörtöki nap folyamán várható. Amint megérkezett, honlapunkon egybõl feltüntetjük és ismét rendelhetõ lesz, akár csomagküldéssel, akár személyes átvétellel. "

Amúgy szerintem a te kommented volt a legnagyobb pofon a bojkott/fikázó bagázsnak.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

BaLeeX
Mediamarkt, Tesco?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

ajem kisa
Aki ért a router beállitásokhoz, segitsen légyszi, mert nemtudok spec ops-ot játszani...
Történet

eladási adtaokról van hír?
kivácsi vagyok, hogy lett e hatása, hogy így elbaszták a mutiplayert

May the force serve you well!

Leszedtem a warezt, megnéztem hogy milyen a game, jól fut e stb...
Rászántam magam hogy megvegyem életem elsõ számítógépes játékát...
felhvtam a Gyóri 576-ot es kedvesen azt mondta a f@szi h pár hónap és lesz...
Na én erre azt mondom hogy kapja be mindenki...
Mellesleg milyen a multiplayer? Megéri befektetni? Azt tom h a cod4igen f@sza volt... ahhoz képest miyen? (hajrá warez elkeseredésemben...)
szabii98
köcci

I met God. She's black

Négyes ikrek ??? WTF ?? <#szomoru1><#zavart2>

ez pedig a reptéri mókából :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Szeréntem inkább keress egy normális képfeltöltõt mert ez a békás a legszarabbak közé tartozik...

Mellesleg ez a linkelt kép sem mûködik ... <#taps>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

watto
Telepítem, majd rakok be pár képet, olyan üres a topik :D

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Jani21
Rakj egy kérdõjelet a link végére.

szabii98
így se jön be nekem:S

I met God. She's black

Itt a kép :) most készült 1 jobb stat is :D bár az tdm-be 15 4 :)

ugyan úgy fel kell mászni a jégcsákányokkal mint a jégfalon, kicsit érdekes mert a videóban nem kellett ennyit mászni de nem sok idõ :) azt furcsállom , hogy az 1 centire be mélyedt jégcsákány hogy tudja meg tartani az emberkénket? meg ez a soap ilyen punk hajjal... áááá... cod4ben tökre mást hittem róla meg a végén ez az F betû ütögetés... már azt vártam, hogy püfölni kelljen a nyilakat is és akkor ilyen táncolós játék lesz...

hát ez sem nyert... szeréntem inkább linkeld a képet !

egyébként van 1 ilyen Party vagy mi, már az elején szemet szúrt nekem mert 2 féle tdm van, 1 ahol engedélyezett vmi MW2 party és 1 ahol nem, most akkor mi ez? össze zörrenünk pl 9en és fel megyünk 1 szerverre lealázni az embereket?

invite ment
Netrat
Nagyon szuper ez a játék, most kezdtem, és már az elején arabokat kell pusztítani, az jóóó!

Eljutván a jégfalhoz, az ugrás után faszi kihúz, de akármit csinálok, leesés a vége. És ugye mentés sincs, mindig jól visszadob, és huszadjára már kurva unalmas ugyanazt végignézni, majd lezuhanni.

Mi ott a megfejtés?

Sziasztok, na én karácsony utánra tervezem a játék beszerzését, vagy mindenféleképpen decemberbe.
Az lenne a kérdésem magyarokkal hogy tudunk össze futni és játszani?
És hogy tudunk pl.: 5en egyszerre felmenni 1 szerverre?
Ja és meséljen valaki pls, hogy jobb az mw1-nél a multija , vagy nem, és mennyiben ujítottak, mennyire sok a fegyver fejlesztési lehetõség?
Elõre is köszi a válaszokat :).
mascarun
Deussen

hát én nem értem... na majd ez:

Jani21
Próbáld ki az itt leírtakat, hátha segít.

tudom tudom xar vagyok de ez a 2. nap, hogy cod6ozok :D

szeva!

mehetünk ha van kedved!

mi a steam neved?
hát az a pálya amikor lábat kell lõni az engem is izzasztott :D én akkor regularrol vissza vettem easyre <#lookaround> minny linkelek 1 képet a hqzásomról most :) az elején tök jól ment aztán tonna számra haltam... de még úgy is egész szép :D

mascarun
Megnéztem a spec ops ot!
Szerintem kurva jó! Jöhetne valaki tolni párosban is!

ProGabe
nem tudom, lehet bug, és nem veszi vissza a nehézséget, de ez a favelás pálya szerintem nehéz volt, mármint COD-szinten

elõzõ rész (nem a szar 5, hanem a 4) csak veterán szinten volt kihívás, ebben meg regularon halok percenként :SSSSSSS

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hello!

Jó a játék! Szeretem az Fps-t. :)