Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
vki jönne privát matchozni? meg kéne csinálni a light weight+marathon pro-t :D csak mert ha saját szobában futkosok ide-oda nem számolja
nekem a kovetkezok vannak: C2d E8500, 2gb ddr2, HD4870, ASUS P5Q pro
ezen 1680ban megy 80 fps korul maxon, de allandoan vannak hibak, es a vga se melegedet igy miota meg van ez a game.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
olvastam par helyen hogy ez csak AtI radeonoknal van.
Multiplayer nem megy, nem engedi a felbontást 1900*1200-ra állítani
majd jövök még...telepítek minden szart
WarezX Error
Check to Razer readme for possible solutions
---------------------
Komolyra fordítva,
szvsz: update directx
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az emberi tudatlanság...<#ejnye1>#ejnye1>
18as a game, szóval csak azok vehetik meg a játékot akik már tanultak történelmet (valószinüleg) találkoztak már 2 hábórúval is, bika fejû hülyegyerekkel aki tollakat ragaszt a kezére viasszal hogy elrepülhessen, most akkor ez a pálya megfogja õket viselni?<#wilting>#wilting><#lama>#lama>
A pályát am. is át lehet lépni, én megcsináltam azt a pályát (bár nem öltem) és megrázó, felkavaró, de nem múszály végig nézni... Nem értem a vita tárgyát...<#banplz>#banplz>
1920*1040 felbontásban, minden maxon, simán fut, gyorsan tölt, egyszer nem szaggatott be.
DirectX Error
Check to readme for possible solutions
ezt írja ki
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
De mondom valami vélemény érdekelne a multival kapcsolatosan...
Mert ha nem olyan ütõs, meg téllleg elvan cseszve akk inkább szoktatom magam a gondolathoz h akk hagyjuk...
de videók alapján jónak látszik mondjuk ez a max 18 ember elrettent...
van még valami hátránya a multinak?
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
"A Call of Duty Modern Warfare 2 PC változata jelenleg elfogyott, utánpótlás érkezése holnapi, csütörtöki nap folyamán várható. Amint megérkezett, honlapunkon egybõl feltüntetjük és ismét rendelhetõ lesz, akár csomagküldéssel, akár személyes átvétellel. "
Amúgy szerintem a te kommented volt a legnagyobb pofon a bojkott/fikázó bagázsnak.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Történet
kivácsi vagyok, hogy lett e hatása, hogy így elbaszták a mutiplayert
May the force serve you well!
Rászántam magam hogy megvegyem életem elsõ számítógépes játékát...
felhvtam a Gyóri 576-ot es kedvesen azt mondta a f@szi h pár hónap és lesz...
Na én erre azt mondom hogy kapja be mindenki...
Mellesleg milyen a multiplayer? Megéri befektetni? Azt tom h a cod4igen f@sza volt... ahhoz képest miyen? (hajrá warez elkeseredésemben...)
ez pedig a reptéri mókából :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Mellesleg ez a linkelt kép sem mûködik ... <#taps>#taps>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Eljutván a jégfalhoz, az ugrás után faszi kihúz, de akármit csinálok, leesés a vége. És ugye mentés sincs, mindig jól visszadob, és huszadjára már kurva unalmas ugyanazt végignézni, majd lezuhanni.
Mi ott a megfejtés?
Az lenne a kérdésem magyarokkal hogy tudunk össze futni és játszani?
És hogy tudunk pl.: 5en egyszerre felmenni 1 szerverre?
Ja és meséljen valaki pls, hogy jobb az mw1-nél a multija , vagy nem, és mennyiben ujítottak, mennyire sok a fegyver fejlesztési lehetõség?
Elõre is köszi a válaszokat :).
tudom tudom xar vagyok de ez a 2. nap, hogy cod6ozok :D
mehetünk ha van kedved!
mi a steam neved?
elõzõ rész (nem a szar 5, hanem a 4) csak veterán szinten volt kihívás, ebben meg regularon halok percenként :SSSSSSS
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jó a játék! Szeretem az Fps-t. :)