Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
Nem Price lõ. Shepard az áruló (látszik hogy nemsokat értettél az egész sztoriból) , õ lõ le téged (Roach-ot) és Ghostot. A játék további részében Soap-al (McTawish) mész, és Price a "parancsnokod" (pedig mindketten egyenrangúak vagytok)
ha szar, nem kell megvenni. ha szar, minek warezolja le? ha nem szar, és játszik vele, támogassa a készítõt. nem beszélve az eredeti játékkal járó elõnyökrõl, amit a warezosok fel se fognak (van pár hidd el), és kedvem, se energiám egy ilyen hozzászólásra mint a tied leírni.
10000 nem 12000 nem kell a csúsztatás. és tanulj meg olasni:
sc 2000. mégis wearez.
cod1 2-3000 mégis warez.
cod2 3000mégis warez.
"Mer még COD2 azt modnom az megéri raknának alá új motort azt újra el elhetne adni de ezek már szart sem érnek nem h 12-ezret."
errõl csak egy külön hozzászólást írtam, de úgy látom nem sikerült magadévá tenni: a minõségi játékot ugyanúgy lewarezolják, lásd alant példáim.
sehol nem írtam mi a jó, csak:#6056. elõbb értelmezd amit írok, aztán lázadj, és köpködj. és vigyázz, ha elszakad a cérna, csak magadat teszed nevetségessé. látod lehet az érveidet nyugodtan is leírni, nem kell hisztizni.
Te modndo meg h mi a jó?
Ja h te dúskálsz a lóvéba meg gondolom high end pc-n tolod+ biztos ott figyel 1-2 konzol még a házba mi?
Képzeld b+ nem mindenki van oyan anyagi helyzetbe h akár(!) 5000 ft-ja legyen hónaponta 1 játékra.
Megaztán ha vmivel épp hoyg el lehet ha lehet bóklászni low configgal ugye mert a kedves fejlesztõk/kiadók nem hajlandók optimalizálni a játékokat(Ugye kedves EA), akkor nem biztos h megéri 12ezreket dobálni a játékokra.
Ja mert vannak oyl kedves kiadók(pl EA) akik szeretik eladni yuagn azt évente átszámozva(FIFA).
Ja van sok játék ami megéri a pénzét csak azok nem a COD6 féle túlhájpolt szar kategóriába meg az yilen totál hangulattalan 1-2 órás tényleges játékidõvel bíró játékok.
Mer még COD2 azt modnom az megéri raknának alá új motort azt újra el elhetne adni de ezek már szart sem érnek nem h 12-ezret.
Hol van mondjuk 1 COD6,SHIFT,FIFA08-09-10,Crysis pl 1 Fallout3-hoz vagy 1 Empire Total Warhoz akár GTA4-hez vagy RE5-höz,akár FUEL-hoz képest?pl
Mert játékidõbe sehol és még lehetne mondani pár hasonló kategóriát csak épp a nagy Hype el viszi ezeket a hátán....Szóval ne oszd te itt a nagy werezellenes észt mert pl a kedves EA a Battleforge-al is bebizonyította h mennyire szarik is arra akik megveszik a játékot....
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"hogy minõségi játék kell, és nem lesz warez😊 mese bazdmeg, és idegesítõ mese."
ami az okokat illeti, ami miatt én is "neheztelek" a warezosokra:
-rinyálnak egy játékról, amit nem vesznek meg, csak lewarezolnak. 0 jogalap.
-warez miatt szarabb konzolportot kapunk
-idejönnek pampogni, hogy de szar a játék - ki se próbálták, csak az fáj nekik, hogy most nem megy a lopás
-megmagyarázzák a lopást, miért is van hozzá joguk, ez nem is lopás, kevés a fizetés, szar a játék etc.
-megmondják a tutit, hogy majd ha a jövõben jó játékot csinál a kiadó, akkor õk is megveszik. mindezt 6cod után, amit évekig toltak, nulla pénzért
ami pedig a logikádat illeti:
nem kell egy fejlettebb igazságérzetû embernek érintettnek lenni, hogy kiakadjon az igazságon. ha mellettem egy idegen embert kirabolnak, közön nulla. attól még idegesíthet nem? és sorolhatnám a példákat, nem vagy érintett, mégis bosszant, fel is háborodsz.
Megnéztem a No Russian címû küldetést youtuben, éshát. csak néztem. Ott tulajdonképpen be vagyunk épülve a terroristák közé? Az nagyon durva az a küldetés.. Ice-cold killah.
Illetve a végén, Soap meghal?
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
õ a magyarországi terjesztõcég igazgatója? de komolyan?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ilyen tény például az is, hogy mindig is lesz warez. ha nem lesz pc-re játék, majd a konzolokat fogják szétwarezolni. ez ugyanolyan, mint hogy a bolti lopást sem fog soha megszûnni, mindig lesznek olyanok, akik ilyen-olyan okból lopják a tejet-kenyeret, hiába büntetik.
szóval kár ezen annyit lovagolni.
(most próbáltam olyan stílusban írni, ahogy te: ugye érzed, mennyire paraszt vagy ilyenkor másokkal szemben?)
starcraft igényes? minden idõk egyik legjobb játéka? asszem ezen nem kell vitatkozni. szénné warezolták, a mai napig amikor 2000ft, lopott kulcsokkal játszanak a bneten. nem beszélve a lan-ról.
de ha a mi játékunkról van szó, cod1 elég sikeres? elég jó? elég olcsó? és a mai napig basszák megvenni, jelenleg 4 magyar szerver van gamemonitor szerint, ebbõl 3 warezos!!!😊 nc. de mondhatnám a cod2-õt, és a 4-et is. kedves warezos kollégáknak egyszerûen az számít, hogy ingyé van, nem veszem, szarok a következményekbe. nem kell itt a ferdítés, ezt is lewarezolnák, és a jövõben is így lenne. aztán pedig megy a rinya.
Szemben pc ahol ha multi warez mûködne akkor kb 3-4 milla lenne a letöltött és 600ezer a megvett...Ennyi,köszi.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Ahova a steam fel lett rakva/Steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players/config_mp.cfg
Szövegszerkesztõvel nyissátok meg a fájlt,keressetek erre rá: Maxping
Eredmény: cl_maxPing "800"
A 800-at írjátok át 120-150re (amit gondoltok,nállam 120).
Így nem enged olyan hostra ahol a pingetek nagyobb a beállítottnál--> elõfordulhat hogy néha "unable to connect hostot" kaptok csatlakozásnál,de ritka. Már kb 35-40 óra van a multiban, 3szor láttam lagot,amióta ezt beállítottam azóta semmi (mások itt ott lagoltak ritkán de én sosem).
http://www.youtube.com/watch?v=hMCfgO6ti30&feature=related
Per Aspera Ad Inferi.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Köszi!
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Akkor ne haragudj az okoskodásomért😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Azt szeretném kérdezni (aki már sokat tolta a multit) hogy hogy lehet HC HQ-ra menni? A módválasztóban csak HC TDM és HC SD van... Amikor én csinálok szervert, ott be lehet állítani a HQ-t is HC-ra...
Egyébként ha én csinálok szervert egy idõ után bedob hozzám is randomra játékosokat, ahogy én kerülök be egy szerverre random módon? Vagy ez hogy mûködik?
Ezúton is köszönjük😊
Jó hogy van heartbeat sensor, de kurva szar, ha egy olyan ellenféllel nyomod, ahol minden fegyveren van. Így jöhet a ninja perk!
Csak azért szereljük fel magunkat perkekkel, hogy normálisan tudjunk játszani.
Speciel én utálom a sensort, mert ha ebbe belegondolunk akkor legközelebb jöhet az aimbot, mint perk és egy ellene hatásos felszerelés, képesség stb..
Van egy olyan érzésem, hogy ki lesz tiltva (késõbb) néhány szerveren ez az eszköz.
hanem <50 ping aztan ha nincs akkor <60, <70 stb
lass csodat tudok jatszani vele normalis korulmenyek kozott
1 percet nem volt tesztelve ez a jatek pc-n, atportoltak konzolrol es kiadtak.
(Nekem hardware hibára ment rá 2 telepítési lehetõség.)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Éppen akkoriban volt a nagy Windows 7 mizéria, többször telepítettem, teszteltem stb.
De nem igaz, hogy nem érted, érzed: nem warezoltam, megjelenéskori áron vettem a játékokat és nem játszhatok a multijukkall??? Hogy is van ez?
Kicsit demagóg, de mégis: Te mit szólnál ha vennél egy autót és megmondanák hogy csak 5x mehetsz vele a Balatonra.
Gagyi az oldal, semmi cég infó nincs, csak ezért kérdem.
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
A setupon jobb klick és kiválasztod, hogy running at administrator.
Bejött az Activision és az Infinity Ward számítása, minden rekordot megdönthet a Modern Warfare 2.
A brit adatok után befutottak az elsõ hivatalos információk arról, miként alakultak a Modern Warfare 2 alcímet viselõ Call of Duty epizód adatai az Egyesült Államokban.
Az Activision elsõsorban a tízezernél is több üzletbõl érkezett visszajelzések alapján próbálta megbecsülni, hány kópiát értékesítettek az elsõ napon. A jelek szerint a brit és az amerikai vásárlók november 10-én kb. 310 millió dollárt költöttek összesen 4,7 millió példányra (PC, PS3, X360). Doug Creutz, a Cowen Group elemzõje ennél kevesebbel számolt az egész novemberi hónapra, aki így kénytelen volt újragondolni elõrejelzését. Úgy saccolja, hogy az amerikai eladások mintegy 55 százalékát tehetik ki világviszonylatban, vagyis durván 7 millió Call of Duty: Modern Warfare 2 találhatott gazdára a megjelenést követõ 24 órában.
Ha valóban igaznak bizonyulnak a különféle becslések, akkor ezzel jelen írás tárgya történelmet is ír, ugyanis soha egyetlen szórakoztatóipari termék - legyen szó filmrõl, zenérõl, könyvrõl, vagy játékról - sem tudhatott maga mögött ilyen erõs nyitónapot.
Mit gondoltok, csak a hype miatt válhat rekorderré a játék, vagy valóban megérdemli?
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022