Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elsõdleges: SCAR-H + GL
Másodlagos: Stinger
Semtex, Stun Grenade X2
Perkek: Scravenger Pro, Stopping Power Pro, Ninja Pro

VAGY

Elsõdleges: UMP45
Másodlagos: USP.45+Tactical knife
Blast Shield, Stun Grenade X2
Perkek: Marathon Pro, Lightweith Pro, Commando Pro

A második variációért el lehet ítélni , de nem érdekel 😊 Én ezt szeretem és kész

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Még nincs odáig fejlesztve az RPD, de majd kipróbálom 😊

goodgamer
Ezt remélem nem rám értetted. 1. Én 90%-ban elsõdleges fegyvert használok. 2. Más az aki akimbo+maraton-nal rohangál végig a meccsen mint, amikor egy szorult helyzetbe elõrántod és kihúz a bajból.
Azokat én is elítélem akik csak akimbo-val rohangálnak egész meccsen, de azért ha benne van a játékban, néha használhatja is az ember. GL is úgy van, ha néha használja valaki akkor semmi gond vele, de ha scarvengerrel rohangál és pötyögtet egyfolytában az már utálatos dolog. Szóval a lényeg, hogy nem azért kell ítélkezni, mert használja az ember , hanem azért ha csak azt vagy nagy mértékben azt használja valaki.

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

A nyomorék akimbosok! Az ilyenek basszák el a játékot!

Fatboyz4ever!

goodgamer
Elsõdleges: TAR-21 + Silencer
Másodlagos: G18 Akimbo
Claymore, Stun Grenade X2

Mostanában kissebb pályákon:
Elsõdleges: Vector + Holographic Sight
Másodlagos: AA-12 Extended mags
Claymore, Stun Grenade X2

Perkek: Scravenger Pro, Stopping Power Pro, Stedi Aim Pro

Elsõdleges: ACR ACOG
Semtex, Flash Grenade X2

Néha, ha a pálya olyan akkor:
Elsõdleges: Barrett .50CAL Thermal
Claymore, Flash Grenade

Perkek: Scravenger Pro, Stopping Power Pro, Ninja Pro.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

F E R I
Thermalt snipereken kívül érdemes még rpd-re rakni úgy hogy rajta van még a grip, és stopping powerrel, ugyanis kis sorozatokkal simán le lehet szedni vele az ellent nagy távolságból!

Csirkemell nélkül nincs élet!

subre nem éri meg, mivel nem távolra valók, a thermal meg távolra hatásos, sniperekre valók igazán.

Boron Power
Sztem bátran megveheted azt a tudodmelyik másik játékot. Ott is voltak/vannak bugok, de pub szinten gyönyörûen játszható, élvezetes, dolgozik a PB, adminok vannak a szervereken (van kb. 6 magyar szeró is), szóval maga a paradicsom egyelõre.

Hogy ne csak a jót mondjam, a versenyjátékra nem 100 %-ig készítették fel, nehézkes egyelõre warozni (bár az mw2-nél azért jobb), néha ledob embereket, a warok végén a pontszámot nem írja, neked kell az utolsó pillanatban screenshotolni.

De elvileg ezek ismert hibák, patchelni fogják.

Bence94
miért lenne az ? bc 2 az egy külön játék és szerintem földbe döngöli ezt pedig ez is megvan...ha esetleg kiadnának pályákat és nem 5 mapot amiben 2 cod 4-es ráadásul x exkluzív, így még várhatunk is rá meg még lehet fizetõs lesz... ezt úgy, hogy már tavaly novemberben megjelent és azóta semmit se adtak.<#levele>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Megéri thermot rakni a fegyverre? Most ump45-el kisérletezek, eddig megszereztem uzira, vectorra de olyan gyengék messzire.
Augra jött be igazán, de az nem sub fegyver.

EnZsolt
Még nem bizonyított, hogy PC-re pénzbe fog kerülni, addig meg felesleges rágódni rajta.

Morphologu, szerintem az ACR a legális no recoil cheat 😊 De biztos megváltozik a véleményem, ha avval nyomom.
Nekem most UMP45 FMJ + Holographic sight, Cold-Blood Pro, Commando Pro ás Akimbo PP2000
Vagy: M4A1 Extra Mags, Sleight of Hand, Cold-Blood Pro, Ninja Pro

Pengn: gondolod kevesebb a cheater boxon??? 😄 Ez jó. Nem hiszem, hogy számolná valaki, de gondolom ha van tört is, akkor van cheat is... Mindenesetre én a PC-t preferálom, nekem könnyebb egérrel FPS-t játszani, próbáltam boxon, de nekem nem ment.

lydog: inkább költötted volna a pénzed különórákra egy nyelvtantanárnál...

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Na utána néztem és durva hogy pár új pályáért pénzt kérnek el amikor eddig ingyenesek voltak a Cod4-hez mega CodWaw-hoz is!

A DLC pc-re ingyenes lesz vagy fizetõs egyébként!?

Én most fogom megvenni 6000-ért, mivel már nem igen lehet törtel játszani ezért megveszem mert ennyit szerintem megér!

Frank99
bocs, de hülye vagy ha megveszed.
én többet egyet sem!!!!!!!!!!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

elitehun
Hát hosszú idõ után felmentem játszani és egyszerûen rémes volt minden :S
Most gondolkozok azon hogy megvegyem a BC2-õt 8k-ért
morphologu
Ja meg ugyan ebben a szerelésben M4A1

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

morphologu
Sziasztok csak kíváncsiságból kérdezem ki milyen fegyvert használ olyan 70-80%ban és milyen összeállítással?
Nekem most topp az ACR+FMJ+Shotgun (szerintem k**** jó rajta
másodlagos: THUMPER vagy M93 RAFFICA+FMJ és valamelyiken Silencer
Aztán bújhatnak fal mögé <#hehe>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Diktator74
SZIASZTOK! Multi közben mindig kilép a game,5-10 perc után,de úgy mintha nem is lett volna elindítva!!Újra telepítettem akkor is!Win7 alatt is,és XP SP3 alatt is.HELP!!Valaki járt már így?

DarkSector
boxon is iwnet van de ez hülyén hangzik, mert sokan azt hiszik hogy ez egy szerverhálózat, holott ez csak egy program ami összeköti az embereket "online-lan"-ba. amúgy az iwnet "IW=infinity ward" vagyis a játék fejlesztõk nevének a rövidítése, vagyis platformfüggetlen.

de ha valaki másképpen tudja, jaítson ki.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy xbox360-on mennyivel jobb a játék mint PC-n? Boxon is van IWNet vagy csak PC-n? Gondolom kevesebb a Cheater is. Ja és a legfontosabb hogy boxon lehet e pályát választani, vagy ott is csak véletlenszerûen bedob valahova? Azért kérdezem ezeket, mert nem tudom, hogy PC-re vagy boxra vegyem meg. Elõre is köszi.
az szép , gondolom volt röhögés <#idiota>

Garou
Na most volt TD, a game winning kill lett az enyém, méghozzá Care Package-el! Lol, dobókockás emblem-et meg title-t adott...<#taps>

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

F E R I
Az semmi, Ground warban olyan hackelt szeróra rakott be, hogy mindenbõl egyszerre 3-as sorozatot tudtam lõni, mint a Famas esetében, gl-bõl is 3 ment egyszerre, rpg-bõl is, de még az intervention is 3 lõtt ki egyszerre, mondom OMFG WTF és tsi...

Csirkemell nélkül nincs élet!

goodgamer
Na úgy látszik nálam összexarta magát az IWnet. GW-ben elõször 5perc után nagy neheten bedobott egy meccsbe. Töltõ képernyõn TDM volt írva, erre domination volt, ráadásul nem volt sebzés. Egyszerûen senki se tudott megölni senkit. Aztán beléptem egy másikba, ott a zászlót nem lehetett elfoglalni. De ezután már egyáltalán játékost se talált GW-ben. MTDM-ben pedig 2v2-be nyomtuk...Azt hiszem várok pár órát hátha rendbe jön.

pisztácia
Köszi szépen, erre voltam kiváncsi.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

A sebzés növekedés függ az eredeti sebzéstõl. Új sebzés = Régi sebzés * (100+Régi sebzés)/100. Ha pl. elõtte egy lövés 50 életerõnyit sebzett, akkor Stopping Powerrel 50*(100+50)/100 = 75-öt fog sebezni.

pisztácia
Kérdeznék egy olyat, hogy valaki tudja-e, mennyivel nagyobb sebzés lesz a fegyvereknek a stopping power perkel. köszi.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Antal99
hát ,lehet mégsem veszem meg

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Irogatom hogy clant keresek de egyaltalan van valami war rules vagy valami mw2 re meg egyaltalan warozik valaki komojabban?😊 vagy ez lehettetlen mw2 höz... direkt ezért vettem meg ezt a retket hogy warozzak végre eredetivel mivel cod4em nem volt eredetibe erre tessék... szánalmas xar az egész infinity meg activision meg banom is ki a reteks rakta össze ezt a szennyt... :'(
létezik de lekapcsolták Afganisztánban..

Nem tudták eldönteni, hogy ingyombingyom vagy tálib-e..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

DarkSector
létezik... én láttam, igaz nem tojásokat tojt, ráadásul még csak nem is tejcsoki izût....😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

EnZsolt
Azt mondták létezik a húsvéti nyuszi, lehet, hogy hazudtak?

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

DarkSector
asszonták hogy nem lesznek csíterek mert kiszedték a dedikált szervereket, akkor lehet hazudtak?

Szega87
cheaterek mindenhol vannak

Prince23
de geci csíterek vannak mnostanában neten, ezt nem hiszem el, én meg ezért a szarért pénzt adtam

Clan keresek Warozni. (origi mw2) Skill is O. 😄
ide irni: [email protected]
Kly
A dolog lényege, hogy legalább 30 lábat (~9 métert) zuhanj és halj meg utána, ergo ne használj commando prot.
Highrise nem a legjobb map erre a célra (a scriptelt auto-meghalás miatt), bár ezen a pályán se kivitelezhetetlen a challenge megszerzése.

Scientia potentia est.

Quarry

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

armageddon666
Pályaneveket nem tudom, de a kõbányás vagy milyen pályánál (sok fehér kocka, középen talán daru, meg silók, meg épületek is vannak) fel lehet mászni a magas épületben kívülrõl meg belülrõl is. Platform két szélén ablak. Abból kiugrassz akkor megkapod asszem.

@

Antal99
köszönöm

az acountom marad?

warezzal elértem 70-es szintet ez befolyásol bármit?

morphologu
hát ez érdekes Afgánnál leugrotta ott és semmi most már tényleg nem értem? És még neki is futottam.

goodgamer
A steamen keresztül leszedi magának a patcheket.

Antal99
patch 1.82?kell?

mascarun
elindítod a steam ben a mulitplayert!
ott meg már eligazodsz!

Antal99
segítsetek
ha megveszem feltelepítem utána mit kell csinálnom,hogy multizhassak?
köszönöm

Evil
Gondolom legalább oldalt a semmibe ugrottál mi? <#idiota>

morphologu
mert már próbáltam a Highrise pályán és nem kaptam meg, hmm ez érdekes na mind1 köszi. Akkor majd ott.

Firerock
asszem 30méternél magasabbról kell leugrani és meghallni
erre jó hely az afgánon ott ahol iylen matracock vannak alatta,csak messzebb kell ugrani és kész is

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"