Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma délelõtt játszottam egy keveset, már amikor sikerült. Olyan gond volt, hogy én a Team Deathmatch Experss-t szoktam játszani. Amikor elindul a játék visszaszámlálás van, vagy sikerült vagy nem. Volt hogy 5 mp-nél megállt, aztán sehova tovább. Kétszer volt olyan, hogy elindult a játék viszont mindenki be volt "ragadva". Azaz nem lehetett semerre sem menni, csak leguggolni és hasalni.
Valaki találkozott-e már ilyen gonddal?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!
The Matrix has you...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
The Matrix has you...
elég tudni, hogy mikor milyen challange-et kell csinálnod, hogy megkapd a 10-e xp-t és utánna másst csinálni, hgoy ne azzal molyolj tovább, hanem megkapd a következõ 10e XP-t is a következõ perk-ért.
Látnád, hogy milyen Emblem és Title gyûjteményünk van...azt hiszem állad keresnéd valahol a földön 😊
The Matrix has you...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Csak van hogy az utolsó 30 mp-ben rak be és veszít a csapatom. Ma pl egy TDM-be beléptem még meg sem öltem senkit lelõnek erre nem én vagyok az akit lelõnek game winning kill-ben? :S
Jah és <#violent>#violent>activision
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Jó, mondjuk nálad az ingyenhétvége számított 😊
@
Why so serious?
@
Pathetic: causing or evoking pity, sympathetic sadness, sorrow, etc.; pitiful; pitiable: a pathetic letter; a pathetic sight.
gondolom "patetikus" alatt szánalmasra gondoltál, de mégis teljesen mást jelent 😊
@
Why so serious?
én komolyan szégyelltem magam, amikor az cselendzsek miatt 20 gránátot ellõttem..
Kumiho #2179
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
általában 60-70-es szintû játékosokkal rakott egybe a lobby, és nem sok esélyem volt velük szemben
ezt be lehet valahol lõni, hogy kb azonos szintû ellenfeleket adjon multiban? vagy ez van, el kell fogadni 😊
GOOBY, pls
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
egyébként én személy szerint óvaintem azokat akik ilyen módon szeretnének kulcshoz jutni. szerintem nem a legjobb megoldás. ha jól emlékszem volt is ebböl valami kavarodás azoknál akik így tettek szert eredeti játékra, habár az ügy kimenetelét nem ismerem
a biztos az, ha 576, cdgalaxis-ban veszed meg, esetleg steamen keresztül
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU