Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holnap este talán leszek, még nemtom, szerdán valószinûbb. Egyszerûen ráuntam, hogy nem rajtam múlik a játékom sikere. Idõm sem sok volt múlt héten, egyszer voltam, de akkor pont Te nem voltál, Mouse-al meg Capo-val beszéltem és játszottam is. Inkább Assassin-al nyomulok, az most jobban tetszik.
The Matrix has you...
az ilyen félpályás makkos lövések már fel sem tûnnek, hozzávéve a gyomorra leadott célzott lövés "headshot"-ként történõ regisztrálása 😊
The Matrix has you...
ez kb annyit tesz, hogy UZI-val nem fogsz olyan pontosan lõni nagy távolságra, mint mondjuk egy RPD-vel, ami ugye Long Range fegyver alapjában véve. na ez ott bukik mikor UMP-vel messzire is tudsz pontosan "pötyögtetni" és egybõl meghalnak tõle, mert baromira el van cseszve a ballance nála...kicsit túl van méretezve a drága😊
végkövetkeztetés, hogy jók meg szépek azok a grafikon-szerû dolgok, de az alapján nem érdemes fegyvert választani. tapasztald ki, hogy Neked melyik fegyver szimpatikus jó pár órás használat után, külön-külön mindegyik kiegészitõvel. eléggé eltérõek a tapaszalatok, hogy mikor melyiknél mi az ami éppen segit vagy pont akadályoz a harcban.
persze alapvetõen ha közelharci feladatokat szoktál csinálni, mert abban vagy jó, akkor NE egy rakétával és egy RPD-vel rohangálj, hanem valamelyik SMG-vel. ugyanez forditva, ha szeretsz távolról, nagy területet lefogni és úgy segiteni a többit, akkor ne SMG-vel tedd ezt 😊
minden pályának megvan a maga harcmodora és taktikája, valamint a játékverzióknak is (HQ, S&D), ott sem mindegy milyen fegyvert használsz és milyen kiegészitõvel. a perkekrõl már nem is kezdek beszélni 😊
napestig lehetne sorolni a példákat és verziókat😊 Én már unom, úgyhogy most abba is hagyom 😊
Jó éjt és sok sikert, laggmentes játékot😊
The Matrix has you...
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Kettõ darab van a fegyveredbõl, kisebb a pontosság, nagyobb a tûzerõ. Érdemes sebeséggel kombinálni 😊
mi az az AKIMBO?
mit kell beírni,hogy felvegyenek ismerõsként?
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Játékban: Anrael Kill or be killed!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
egy hete kezdtem csak a multit a steames ingyenhétvége hatására, szóval lehet hogy írtak már ilyenrõl, amit az elõbb tapasztaltam.
szóval, domination, estate. alig pár perce megy a meccs. beakad a kép, mintha szervert váltana, majd az egész meccs kezdõdik az elejérõl, odafutunk az elsõ ponthoz, valami érdekes üzenet jön be a position secured helyett, aztán írja egy srác, hogy wtf, hirtelen 70es lett. megnéztem, én is. kiléptem gyorsan. az MP menüben még az aktuális szintet írta (52), de unlokcolt minden challenget és fegyvert. újraloggoltam a steamen, és akkor már a szintem is 70esre ugrott... WTF?
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
Csirkemell nélkül nincs élet!
ahhoz nem kellenek robotok meg ûrlények.
ha megnézel egy háborús filmet, nah az akciós, figyelemfelkeltõ, de .... és abba sincsenek robotok meg ûrlények.
nem a matrix-ra gondoltak, meg a star wars-ra.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ezt meg ki mondja? Egy k*vajó kis természetfilm. Ja, nincs benne harci robot meg még jégcsákány se, de aki bírja az egyéni megközelítésû dokumentumfilmeket annak bejöhet.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Why so serious?