Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ozimak
Jaaaaaj hát ilyen nap mint nap nagyon sokszor elõfordul velem is 😊 És én hülye tudatalatt mindíg azt várom ilyenkor a killcam-ban hogy aimbot-ol <#idiota> Pedig tudom,hogy megint a szokásos "képkésés" effektus áll fent és csak az én készülékemen látom úgy hogy szinte ahogy befordulok a sarkon azonnal meghalok.De a visszajátszás is azt mutatja hogy belémereszt egy sorozatot vagy egy fél tárat... Ilyenkor elönt a méreg és mégjobban megyek nekik... na hozzáteszem ez sem válik be<#idiota>. Onnan tudom,hogy én vagyok a host amikor ilyen egész játék alatt nincs. Érezhetõen jobban megy 😊 Pedig velem jól járnak(nának) mert 90/25-ös a netem 😊
bigapó
Élem az életem ami laggmentes 😄 tudod, ez is szar játék, de legalább a grafikája kurvajó 😊

Holnap este talán leszek, még nemtom, szerdán valószinûbb. Egyszerûen ráuntam, hogy nem rajtam múlik a játékom sikere. Idõm sem sok volt múlt héten, egyszer voltam, de akkor pont Te nem voltál, Mouse-al meg Capo-val beszéltem és játszottam is. Inkább Assassin-al nyomulok, az most jobban tetszik.

The Matrix has you...

Szega87
eltûntél vagy egy hete, merre jársz peterson?

bigapó
már kezdõdõ mániának tekintem, de kedvenceim a lagg miatti kanyarlövõ puskák. ez alatt azt értem, hogy Én már fal mögött vagyok, de nála még nem és persze, hogy eltalálja a könyököm amibe bele is halok. kicsit sarkitva van, de azt hiszem érzõdik az ami játék legnagyobb gyengéje jelenleg.
az ilyen félpályás makkos lövések már fel sem tûnnek, hozzávéve a gyomorra leadott célzott lövés "headshot"-ként történõ regisztrálása 😊

The Matrix has you...

ozimak
Igen én is szedtem már le emberkét félpályáról vectorral,kaptam is a "highground cheater" üzikét <#idiota>
bigapó
fúú, hát erre szivesen válaszolnék Én is, de ezt a játékban kurvára megbonyolitották, szerintem nem sok köze van a valósághoz annak amit a játékban tapasztalsz, de annyit talán érdemes megemliteni, hogy a range azt mutatja milyen távolságra "hatásos", azaz jól használható, mig az accuracy a lövedék ezen út alatt megtett pontosságát határozza meg.

ez kb annyit tesz, hogy UZI-val nem fogsz olyan pontosan lõni nagy távolságra, mint mondjuk egy RPD-vel, ami ugye Long Range fegyver alapjában véve. na ez ott bukik mikor UMP-vel messzire is tudsz pontosan "pötyögtetni" és egybõl meghalnak tõle, mert baromira el van cseszve a ballance nála...kicsit túl van méretezve a drága😊

végkövetkeztetés, hogy jók meg szépek azok a grafikon-szerû dolgok, de az alapján nem érdemes fegyvert választani. tapasztald ki, hogy Neked melyik fegyver szimpatikus jó pár órás használat után, külön-külön mindegyik kiegészitõvel. eléggé eltérõek a tapaszalatok, hogy mikor melyiknél mi az ami éppen segit vagy pont akadályoz a harcban.

persze alapvetõen ha közelharci feladatokat szoktál csinálni, mert abban vagy jó, akkor NE egy rakétával és egy RPD-vel rohangálj, hanem valamelyik SMG-vel. ugyanez forditva, ha szeretsz távolról, nagy területet lefogni és úgy segiteni a többit, akkor ne SMG-vel tedd ezt 😊

minden pályának megvan a maga harcmodora és taktikája, valamint a játékverzióknak is (HQ, S&D), ott sem mindegy milyen fegyvert használsz és milyen kiegészitõvel. a perkekrõl már nem is kezdek beszélni 😊
napestig lehetne sorolni a példákat és verziókat😊 Én már unom, úgyhogy most abba is hagyom 😊

Jó éjt és sok sikert, laggmentes játékot😊

The Matrix has you...

ozimak
megtörtént<#worship>
elitehun
Sose voltam jó fizikából 😄
Am engem is felvehetsz
elitehun
ozimak
Ha az igazi fizikát vették alapul akkor elméletileg nem teljesen így van 😊 Abban igazad van,hogy elkanyarodhat,de miután a golyó eléri a végsebességét(8-900km/h) a súrlódás miatt csökkenni kezd a sebessége,és elkezd veszíteni a magasságából is,ilyenkor a levegõvel való súrlódás következtében módosulhat a röppálya(pl. szél). Ezt talán már túl jól leszimulálták a BFBC2-ben :S Hogy ez itt az MW2-ben mennyire igaz azt nem tudom de mivel nem túl nagyok a pályák szerintem ez elhanyagolható... Mondjuk a Barrett az más annak 0.50-es 12.7mm-es lövedéke van ami több mint 200g(!!!)! Azért egy 20 dekás lövedék már nem csoda ha cikázik(coriolis-erõ)...<#vigyor>
ozimak
Ok felvettelek titeket 😊 Kivéve newszepiking-et,mert õt nem találta a steam :S Majd ha egyedül leszek, akkor becsatizok hozzátok megnézem,hogy nyomják itt a pro-k 😊 Viszont ha ti akartok nyugodtan gyertek utánam ha éppen nem akartok egyedül gamelni!😉Mi mindíg ketten vagyunk, benne van a nevünkben,úgyhogy meg lehet ismerni 😊
elitehun
A range az a távolság. az accuracy meg a pontosság tehát ha nagy a range akkor a golyó távolra is ugyanolyan erõvel csapódik be, de lehet hogy közben kicsit elkanyarodik stb. de lehet hogy most nagy hülyeséget írtam 😄
cumpy1337
amúgy mi a különbség az accurancy és a range között? mármint úgy értem, hogy ha egy fegyvernek jó az accurancy-ja, akkor az messzire is pontos, tehát nem értem a ranget

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

cumpy1337
Loufee fel😄

cumpy1337
ok belehallgatok 😉 am kösz

fogalmam sincs mi a steam nevem, de fel..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

newszepiking
cromagnoni, fel.😊

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Szega87
akimbo = dual

Kettõ darab van a fegyveredbõl, kisebb a pontosság, nagyobb a tûzerõ. Érdemes sebeséggel kombinálni 😊

Antal99
segítsetek
mi az az AKIMBO?

mit kell beírni,hogy felvegyenek ismerõsként?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

rexsimus , fel 😊

Firerock
kellerd92 szintén😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

V43 1105
gigant0606 , fel . :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ozimak
Mi ketten játszunk és nagyon jól elvagyunk vele,eggyütt skippelünk,együtt röhögünk,és együtt "camper g*ci"-zünk.😄 De ettõl függetlenül egyedül is érdemes játszani vele! Ha már itt tartunk: Esetleg ha netalántán engedélyt kérnék mondjuk tõletek,akkor felvehetek innen egy-két emberkét ismerõs listára?<#rolleyes>
elitehun
Ja egyet értek de én ezzel egyedül is jól el tudok játszani. Mondjuk elõször a left 4 dead-el is el tudtam játszani egyedül de aztán találtam egy jó kis csapatot és már nem is játszom egyedül azzal a játékkal. ezután úgy voltam hogy a Team Fortress 2-vel is jól el tudok játszani egyedül, de aztán elkezdtem egy magyar szeróra járni és már azzal sincs kedvem egyedül játszani. 😄
goodgamer
Nekem meg épp azért tetszik, hogy ha úgy van egyedül is normálisan lehet vele játszani (persze ha nem kap az ember noob csapattársakat XD). De persze ha van társaság úgy jobb.

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

Warton
Ha van pár ismerõsöd akiknek szintén megvan nagyobb élményt nyújt. Megmondom õszintén, ha egyedül kéne játszanom, akkor nem tetszene annyira, de szerencsére sikerült egy jó kis csapatot összeszednem és velük minden este játszunk pár órát.

DarkSector
ez egy "buzicsíter" prestige jel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

goodgamer
Na ez új:

Na ez hányadik prestigebe van?

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

robotnyk
kösz.
elbaszták a szintezõs játékomat most :C
bigapó
miért Én döntsek helyetted? ha ennyit nem tudsz megoldani mi lesz Veled az Életben? olvasd el amit írunk és aztán döntsd el. vannak elõnyök és hátrányok, mint mindig, ebbõl le tudod vonni azt, hogy megéri-e Neked megvenni vagy sem. Én megvettem, mostanában kevesebbet játszom vele, -Assassin creed 2 jobban tetszik - mert sok a csaló és nagy a lagg miatt a játszhatatlansági ráta. ettõl függetlenül, ha jó a host és klappol minden szerintem a világ legjobb fps-e. sajnos ritkán van ilyen mostanában, de talán a DLC majd megold pár dolgot, na meg a patch ami várható.

The Matrix has you...

elitehun
Már volt de ja fanmovinak fasza
Warton
Hát nem tudom...<#confused>

bigapó
sajnos olyan gép volt a host amin hackelt fájlok voltak, így ugrottál hirtelen ennyi szintet. ezekkel nem tudsz mit csinálni, csakis azt amit tettél, minél gyorsabban kilépsz.

The Matrix has you...

HappyHunter
fanmovie-nak nem is rossz

Be happy. :) Running!

bigapó
személy szerint a With a spirit címû számok sokkal jobb. iszonyat fíling van benne, egyszer hallgasd meg.

The Matrix has you...

bigapó
009 Sound system - Dreamscape

videolink

The Matrix has you...

robotnyk
üdv
egy hete kezdtem csak a multit a steames ingyenhétvége hatására, szóval lehet hogy írtak már ilyenrõl, amit az elõbb tapasztaltam.

szóval, domination, estate. alig pár perce megy a meccs. beakad a kép, mintha szervert váltana, majd az egész meccs kezdõdik az elejérõl, odafutunk az elsõ ponthoz, valami érdekes üzenet jön be a position secured helyett, aztán írja egy srác, hogy wtf, hirtelen 70es lett. megnéztem, én is. kiléptem gyorsan. az MP menüben még az aktuális szintet írta (52), de unlokcolt minden challenget és fegyvert. újraloggoltam a steamen, és akkor már a szintem is 70esre ugrott... WTF?
ozimak
Jójó állítólag amerikában kasszasiker lett <#rolleyes> hááát nem tudom,én sok dokfilmet nézek de ez a téma nem érdekelne :S De befejeztem mert OFF!
elitehun
Nekem nagyon bejön a multija de persze nem tetszhet mindenkinek
Ngeri
sziasztok.megéri megvenni sztetek a gamet multi miatt?

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

cumpy1337
nem tudja valaki mi a szám címe ami a videó alatt megy?

Frank99
ez így van!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

F E R I
Na ilyen hackelt játékmóddal sem találkoztam ezidáig személyesen, máig: biztos sokan emlékeztek még, amikor carpackage grenyóval futkoráztak sokan és késeltek. Volt akit ez ihletett meg, hogy elvették tõle a gyorsaságot, így megcsinálta, csak kicsit 3-szoros sebességgel felturbózta... a Derail pályát keresztbe 5 másodperc alatt átfutni, fegyverek persze mit sem értek, csak akinek volt Commando perkje, na az ért el vmit esetleg... vicc...<#boxer>

Csirkemell nélkül nincs élet!

DarkSector
jah itt az izgalmas dolgot nem arra értik hogy van-e benne érdekes dolog, vagy tartalom vagy tanulság, hanem hogy nem akciós.
ahhoz nem kellenek robotok meg ûrlények.
ha megnézel egy háborús filmet, nah az akciós, figyelemfelkeltõ, de .... és abba sincsenek robotok meg ûrlények.
nem a matrix-ra gondoltak, meg a star wars-ra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Garou
"Állítólag a világ legunalmasabb filmje..."

Ezt meg ki mondja? Egy k*vajó kis természetfilm. Ja, nincs benne harci robot meg még jégcsákány se, de aki bírja az egyéni megközelítésû dokumentumfilmeket annak bejöhet.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

DarkSector
😊

ozimak
jesszus <#idiota>
Gratula. Utalták volna ide nekem a kutatási pénzt és 5 perc alatt elmondtam volna, hogy tavaly az átlag 2 óra késõ esti Dead Space-zés után nekem se tartott tovább elaludni... 😊

Why so serious?

elitehun
Sztem a világ legunalmasabb filmje a 87 óra (!!!) hosszú A gyógymód az álmatlanságra c. film (The Cure for Insomnia)<#alien>
ozimak
Állítólag a világ legunalmasabb filmje...<#buck>
elitehun
''...míg a másik a pingvinek vonulása címû filmet nézte...''
Basszus én már a cím hallatán is elalszok <#zavart1>