24218
Modern Warfare 2
  • bigapó
    Igen, nekem volt 1 XP :) bár klántársak azt mondták, hogy nem ér, mert túl alacsony szinten voltam - asszem 19 - de ki nem szarja le :D
    van fotó is ha kell.
  • Rehom
    2 xp kellet a következő szinthez :D valakinek volt már ilyen kevés? esetleg 1?
  • elitehun
    Pro Evo Fan. De sztem csak Ő volt SG-s a többiek csak magyarok
  • ozimak
    Nemrég találkoztam egy egész sg-s brigáddal! Kik voltak ott,rajtam és elite kollégán kívül?
  • erikn
    köszönöm szépen neked is meg elirehun-nak is
  • bigapó
    igen, akkor nyerőbb, de a lényeg a hosszű játékon van :) mondjuk egy 2-1 az már sok XP-ben vesztesként is.
    Amit mi nyomunk HQ is elég sok pontot ad, mert nyerő pozició után végigmegy az idő, az meg testvérek között is 10 vagy 15(?!) perc.
  • elitehun
    Demolition. de csak ha nyersz
  • killerkocka
    Tdm, ha elég jó vagy, sd. Legalábbis szerintem.
  • erikn
    hello!
    Szerintetek melyik az a játékmód a multiplayer részben amiben a legtöbbet lehet viszonylag gyorsan fejlődni?
  • Antal99
    én is felvehetlek?
  • ozimak
    Na mindegy itt van! :)
  • ozimak

Na véééégre sikerült megdöntenem a 3900-as rekordomat :))))))) És csak 2 harrier volt benne meg egy predator! Biztos senkit nem érdekel de én úgy örültem neki,ráadásul nem is számítottam rá :)))
  • bigapó
    akkor te vagy rogernyúl :D én meg azt hittem gabe, aztán látom felvesz még valaki. nem gond :)
  • Gabe18
    Na elvileg felvettelek.
  • Gabe18
    Na pont mire megtaláltalak,a Steam elszállt nálam és "nem tud kapcsolatot létesiteni"...
  • Gabe18
    Akkor küldök Invitet Steam-en.
  • kBagyula #20216
    Felvettelek, ha nem gond. :)
  • bigapó
    jelenleg netes társaság akikkel játszom, van ventrilo is, bár az nem az Én hatásköröm, hogy oda kit szabad hívni. mi is szoktunk S&D-t játszani, vannak páran akik azt szeretik, de mikor tömeg van akkor inkább HQ megy.
    peterson1979 a steam nevem, játékban többfélét használok, most éppen jogabonito-t :)
    a steames avatarom Mr. Smith a Mátrix-ból, az ami itt is látható.
  • Gabe18
    Üdv,múltkor írtad hogy csapatban szoktatok HQ-t nyomni.Ez szűkebb baráti társaság,vagy ilyen netes ismerősök.Ha utóbbi akkor ha lehet néha becsatlakoznék.
    Bár leginkább SD-ben mozgok,de talán megtalálom a HQ-t is ha kell...
  • DarkSector
    jah igaz rosszul irtam le, mert valóban néha a HOST mellett másnak is felmegy 4-re...csak kis időre...
  • Gabe18
    Inkább ugy mondanám hogy akinek mindig 4 zöld csik az a host.Olyankor érdemes ránézni mikor akad,ugye akkor mindenkinek visszaesik,csak neki nem.
  • busman1
    azt hiszem én is váltok warezosra
  • DarkSector
    origiben legtöbbször a 4 zöld csik csak a HOST-nak van, és másik verzióban a legkissebb pinggel rendelkező a host...
  • bigapó
    a host kiválasztásnak nincs köze a sávszélhez, inkább a procit figyeli meg hát valószínűleg az aktuális pinget. rendkívül széles skálán tud még így is mozogni, attól függően, hogy éppen a Te hálózatod mennyire terhelt. A UPC és a többi is csak Magyaro.-n belül tud pinget "garantálni", mármint azokba belenyúlni vagy tudja az isten mi, de külföld felé már széteszik a kezüket és szelávi, így jártál.
    Én egyszer beszéltem velük ezzel kapcsolatban, istentelen magas volt a pingem. ezt elmondták és hogy Én csináljak még esetleg valamit a géppel, de nem tudtam mit, aztán érdekes módon csökkent a ping...talán mégis Ők tudtak csinálni valamit? :)
  • busman1
    Van nekem is. Csak poén volt a lemez.
  • DarkSector
    a host-os téma warez téma origiben nincsen parancssor, se kliens kickeléshez....itt hiába mondod origiseknek.
  • bigapó
    milyen blokkolóra gondolsz?
  • Frank99
    arra vegyél blokkolót.
    nekem van és müxik.
  • killerkocka
    Háát, nekem csak 15mb-s upc van, de színte mindig én kapom a hostot :P Viszont néha tényleg siralmas milyen hostokat választ, legtöbbször olyan kapja, akinek nem a nete, hanem a gépe nem bírja a hostolást, aztán vagy connection timed out, vagy várni percekig a setting up game-nél. Volt már, hogy így nyerte a gyerek folyamat a sabotage-eket, nem jutott be az ellen a játékra, ill mikor beengedett már robbant is kb a bomba xd

Játék kezdetekor kiszúrható a host, akinek maxos pingcsíkja van, vagy mikor leesnek a pingek, mert belaggol kegyetlenül, neki még maxon marad, igaz vannak esetek mikor a hostnak sincsen "lanos" elérése, tehát maxos pingcsík, ami azért röhejes. Igaz akkor garantált laggolós játékmenet van.
  • Garou
    Szepi:

Próbált ki: bling- grip+silencer az rpd-re.
    Meg rakd be a stopping power-t és mehet a darálás szinte félrehordás nélkül.

Bár én grippel meg fmj-vel használom+stopping power és akkor már tényleg hatásos.
  • gömbgiliszta
    honnan lehet tudni játék közben, hogy ki a host???????
  • busman1
    Örülök neki, de ez rajtam nem seggit. Sajnos elég elfoglalt vagyok, ugy hogy nem tudok egész nap próbálkozni. Nagyon gagy merészség részemről, hogy egy 10k-s játéktól elvárjam, hogy akkor játszam vele, amikor akarok? Inkább leszedem, és felrakom a warezt. Elég sok jó dolgot hallottam róla, hogy megérjen egy próbát. Az eredeti lemezét meg kiteszem a szélvédő elé, hátha megzavarja a trafipaxot. :)
  • Frank99
    most toltam 4 kört, azonnal beadott mindent.....
  • busman1
    Azért a netem nem mondanám hogy gyenge. 120 megás
  • ozimak
  • ozimak
    Ez benne a poén! :D Nekem DIGI van! 80/25-ös és qrva jó a pingem mégse engem rak be a rohadt :)
  • ozimak
    Tegnap este is elég laggos szerverek voltak Pedig lenyomtunk vagy 10-15 meccset... Úgy látszik megint nem jól teszi a hostokat a IWnet... Ha már gépátvizsgálásról is szó volt akkor mi az édes anyukájáért nem tudja rendesen kiválasztani a hostot???(IWnet) Azt hittem a party indítása előtt ezt teszi de mégis néha olyan csávókat rak be hostnak,hogy eszméletlen. Tegnap is mindenkinek piros vagy sárga volt a ping csak a hostnak volt zöld. Mindezt scrapyardon... nagyon fasza volt! És ez még haggyán ha az első perc után észbekap és új hostot keres,de sajnos elég sokszor hagyja így tovább szerencsétlenkedni az embereket,na és persze a host sosem akar kilépni hiába mondjuk neki Ekkor jöhet a lobbyba vissza és restart előlről...
  • killerkocka
    Nekem még szerencsém van akkor a netemmel, elég jó a pingem, így gyakran enyém a host, laggal nincs bajom.
    Próbálj összeverbúválni melléd pár magyart és talán köztetek sorsol a gép hostot és máris jobb lesz a játékod.
  • busman1
    Na a mai nap kemény 1 órai próbálkozás eredményeként 6 játékba sikerült belépnem. Ebből 1 hackelt szeró volt, 5 pedig rohadtul laggolt. Eredmány 5perc kinszenvedés játék helyett. Lehet leirom veszteségként a 10k-t, és lassan nyomok egy uninstalt, mert csak az ideget nyelem már egy ideje. Ez a játék a rablás minősitett esete.
  • newszepiking
    beszarás.
    soha nem gondoltam volna hogy RPD-függő leszek.
    na nem tunkolásra használom, hanem nyílt irányzékkal, grippel, rövid sorozatokkal.
    erős, meglepően pontos.
    hm.