24218
Modern Warfare 2
-
Ja, utána néztem csak meg... Így már érthető valamennyire. -
14 év alatt.... mit vársz? -
"...ez lesz az évtiezd legnagyobb játéka..."

Csőbenfutós, agyonscritelt dögunalom CoD mint évtized játéka???? Úristen, miféle korcs értékrend ez?
-
most nem tehetik meg hogy bármilyen félkész, esetleg hibás reklámmal elrontsák azt amit beharangoztak, ez lesz az évtiezd legnagyobb játéka, a legnagyobb eladásokkal, a legnagyobb érdeklődéssel. nem lehet hibázni -
Most már jó lenne, ha nem ilyen-olyan videókkal ámítanának minket, hanem vmi kézzelfoghatóbb dologgal. Pl. egy single demo, vagy ne adj ég egy multi béta 2-3 pályával. -
single player
Csak neked
-
a single player első pályája -
This video is no longer available due to a copyright claim by Activision Games Inc.
Mi volt benne? -
Ez az igazi kedv csináló, nem? Megnézel egy ilyen videót, és azt mondod, igen is kel nekem és nem warezban. -
jó féle ütős lesz naon -
ilyeneket már nem kéne mutogatniuk :/ -
Louis Cyphre #855 Single player első pályája -
rexsimus #854 Creat a class bemutató
Érdemes megnézni! -
http://www.videogamer.com/news/infinity_ward_teases_game_changing_surprise_for_mw2.html
-lesz benne valami nagy meglepetés, ami után "teljesen átalakul a játék"
-szintlimit: 70!
-eddig nagyjából a játék 20%-áról beszéltek, van még egy jócsomó minden, amiről nem esett szó
co-op videó -
Érdekes cucc, de hosszú távon körülményes és unalmas lesz -
barmi #851 Azért az tényleg qrva jó dolog hogy azonnal tudod [érzed] hogy melyik irányból lőnek [lőttek]. :Ð 
-
jó lehet de max 5000et adnék érte -
:DD -
barmi #848 najo.. akkor igy: call_of_duty_nagy_mellennyel
bocsesz az előző két FAIL posztér! -
barmi #847 -
barmi #846 LooL ez a mellény :D
http://files.indavideo.hu/player/gup.swf" quality="high" bgcolor="#666666" width="460" height="298" name="guPlayer-42f70fe976" align="middle" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer -
és negyed:D -
49 :) -
51:) -
ja... -
Na gyerekek, már csak 50 nap. -
Nem is olvasom :D
Nem tagadom, van néhány jó poénjuk, de egy idő után átesnek a ló másik oldalára. Részemről a vita lezárva, ez az én véleményem. Mindenkinek más az ízlése. -
ejjbazz. -
Kuci06 rakta humiariba, de hatalmas :DDD
-
Mi itten a probléma uraim? -
Ez a stílusuk. Ha nem tetszik, nem olvasod. Engem szórakoztat. :DD Ahogy az is, hogy fejléc n+1 éve az, hogy szalonnaálcázó központ :D
Ahogy lentebb is írta valaki, legalább nem egy az egyben lefordított PR-os marketingszövegeket kell olvasnom.. -

-
ha jol tudom a multinak kevesebb lesz a gepigenye mint a singlének.mw nél is igy van -
megtarthatják, mert xboxon fix az fps, pcn meg úgyis csak warzolják és mind1 -
Enginerol tudni mar vmit? Itt is megtartjak a "jo" szokasukat, hogy fps fuggo lesz mekkorat ugrasz meg ilyenek? -
még. -
Engem spec zavar, hogy minden lehetséges dologból viccet próbálnak csinálni. Eleinte jó volt, de amikor már ötvenezredjére csesznek el egy hírt a fárasztó poénjaikkal, na az már sok. -
LOL -
gyepesjoint #828 fasza,szerintem a gépigény nem lesz nagy,pont a multi miatt,mert sok ember még most is MW-zik multiba,és nem akarják őket elveszteni :) -
pont h ők nem gyerekek, hanem stílussal írnak, ellenben a többi copypastetranslate híroldallal :)