24218
Modern Warfare 2
  • Lacee86
    De most mit szabatkozol?! Miért, akinek csak 2 megás nete van, le kell nézni? Akkor akinek egyáltalán nincs, az már nem is ember ezexerint...
  • tommygear
    csak az is lesz 5-6 órás és annyi volt az egész :S
  • csuszi
    előbb tanulj meg helyesen írni, 15 évesen már nem olyan nagy dolog. vagy használj ellenőrzőt.
    és funkcionális analfabéta vagy, nincs mit szépíteni, sajnos a mai magyar oktatás ebbe az irányba halad, ne szégyelld.
    ami az 50 kommentet illeti - így pihenek tanulás közben pár percre, tudom számodra ez a fogalom nem ismert, süt a hozzászólásaidból;) másoknak talán informatív volt, és jé, jó sokan egyet értettek velem, veled meg senki:(
    de te vagány kisfiú vagy, le tudod írni hogy skill, és idén lettél elsős a nagy középiskolában:)
  • DarkSector
    jah főleg "ajándék lónak ne nézd (ezekután) a fogát"...:D
  • Falcon87
    Nekem két megás netem van. Nem azért, mert igénytelen vagyok, hanem azért, mert A KURVA KURVA KÖRNYÉKEN NINCS MÁS LEHETŐSÉG. Érted? Nem mindenki pesten lakik.
  • Kandurex
    Sebaj,...a single még jó lehet.
  • DarkSector
    Most ezekután erre mi a rákos faszomat lehet mondani????

Ennyi leszarják a játékosokat.
    MEGINT a fars duma....egyenlőség...nagy rakás lófaszt!
    ennyi.
  • MURopi
    én még többet rajtad :) de még többet csuszin :) a "neveletlennek" és "analfabétának" tart de még nem esett le neki, hogy az utóbbi kb 2 napban 50 kommentet írt be :) 1ik felében tökre elvan magával másikban meg az előbb le írt nézeteit megtagadva osztja saját magát, skill
  • EnZsolt
    örülök, hogy ilyen jól ismersz, de még mindig no comment :)

MURopi: ekkora epic failt rég láttam, köszi, sokat nevettem rajtad is.
  • haxoror
    HQ
  • Bence94
    nem jól fogalmaztam.jó egy ideig . mindegyik módban játszottam vele és csak hc-ban jó.viszont kevés és sok pálya nagyon kicsi volt és unalmas mindenki tömörült csak.
  • SötétBarom
    SAB a beszt. :]
  • haxoror
    halál unalmas a cod4 multija?

A TDM unalmas. Mindig is az volt.
    Probáld ki a HQ vagy SD szervereket és máris nem unalmas ;)
  • mascarun
    "Ez automatikusan megtalálja a legjobb sebességű szervert ahol ugyan olyan képességű játékosok várnak, mint amilyen te. "

Tehát akkor ha jól értem a képesség alatt a ping-et érti és nem a katonád rangját/szintjét?
  • Bence94
    persze lehet jó lesz de akkor is csak egy port lesz szerintem... amit remélek, hogy ennek a multi része változatos lesz és nem halál unalmas mint az cod 4-nél.
  • Bence94
    igen ez az igazi jó fejlesztő csapat.na de amit az infinityward művel az kezd szánalmas lenni... régen pc- induló sorozat ma már egy szimpla gagyi konzol port(x360rol).grafika is ezért nem olyan jó...
  • csuszi
    esélyük se lenne. 60fps vs 125 vagy 250. és kontroller vs egér?
    de amúgy annak idején mondták a fejlesztők, hogy nem kívánják összeengedni a pc és a konzol játékosokat, mivel a pc-sek hülyére lőnék a konzolosokat, nekik nem lenne kihívás, a konzolosok pedig megutálnák a játékot. ezt a fejlesztők mondták egy interjúban, nem én.
  • Pretorian
    Nem hiszem. Én is sok fps-t nyomtam sok évig konzolon, ha a pc-vel kell összehasonlitani...hát azt nem lehet.
  • aricsi
    omg,meglepődnél mire képes az a sok évnyi kontrolleres kockulás
  • Pretorian
    Jajah, nem nehéz elképzelni egy CoD MMOFPS-t, Battlefield nagyban...ami nem is lenne rossz egyébként, csak hát attól még nem kéne elfeledni a pc-seket. A crossplatform meccseken pedig nyilvánvalóan elsöprő lenne a pc-s fölény, aminek részebn örülnék, mert végre rájönnének a konzolos mikulások, hogy sehol sincsenek, ha professzionális játékról van szó, másrészt szar lenne, mert nem lenne dicsőség nyerni.
  • rexsimus
    nem mint platform, hanem játékosok. Olvasd el mire válaszoltam. ;)
  • DarkSector
    ez hogy jön most ide?
  • DarkSector
    mégis mire irod hogy no comment?

te is snassz felhasználó vagy?
    leszarod hogy mit veszel a pénzedért, csak az a lényeg, hogy a címe adja el a cuccot? meg agyonhype-olt legyen?

semmi gond nem ezzel van a baj, hanem hogy vannak olyan emberek, akik többet szerettek volna kapni a pénzükért, és tán tartalomban is többet mint az előző részben nem pedig kevesebbet.

vagy szerinted az uj grafika, meg az uj fegyverek ezeket kiegyensúlyozzák?
    a végén lesz 35poercel több játékidő, meg 3 uj fegyver, csak a multi opciot kiveszik.....gondolom akkor is megveszed majd, hisz a borítón rajta lesz a COD felirat.
  • rexsimus
    Inkább PC vs konzol :D
  • SötétBarom
    Vagy a crossplatform multiplayernek.

Jujjjj de mennék kontrolleres prokat lődözni :DDDDD
  • csuszi
    az jutott eszembe, hogy nagyon mindenkit egybe akarnak tömöríteni, egy nagy olvasztótégely, lehetséges hogy a codmmorpg-nek készítik elő a terepet?
  • Pretorian
    Nem vágom, hogy a faszba képzelik ezt a "minden beállitást átszabhatsz" -dolgot. Lesz majd néhány, lehet hogy sok opció, amit variálhatunk, ennyi.
    Hol van ez a modolhatóság szabadságától?
  • rexsimus
    Köszönöm, de én is csak találtam ezt :)
  • Paranoia
    hüha mindjárt megjelenik a bf2 scene aztán kedődik a flém

Ezt nem kéne minden cod toppikba eljátszani...
    Két teljesen más játékról beszélünk,fölösleges azon vitatkozni melyik jobb vagy éppen melyik tartalmaz több kihívást!

• csuszi
    codban szerinted nem kell csapartmunka?
    és azért kisebb a kihívás, mert ezt már írtam, ott van 20 klán egy cb létrán, codban meg 5000. szerinted hol nagyobb kihívás elsőnek lenni?
    személyes ismerőseim európabajnokok voltak bf-ben, átnyergeltek codba, és örülnek ha első 1500-ba kerülnek.
    nem kell mellre szívni, nem a játékot minősítem, de ez olyan mint a vízilabda foci párhuzam. nem azt mondom, hogy a vízilabda szarabb sport mint a foci, de valamivel nehezebb vb-nek lenni fociban, amit mindenki játszik, mint vízilabdában amit tolnak 20-an.
    és az is ott van, hogy valószínű sokkal jobb játékosok termelődnek ki codban, mert nagyobb a merítési lehetőség, több játékosból több jó játékos kerül ki.
    amúgy kis területen fontosabb a taktika, a mozgás, a reakcióidő mivel minden nagyon gyors. de lényegtelen hogy melyiket tartod jobbnak/taktikusabbnak, mert az embertömeg hihetetlen megoldásokat szül codban, nagyon nehéz érvényesülni, minden apró dolgot megragadnak a játékosok hogy előrébb kerüljenek.
  • Gyuszopapa
    Hol kisebb a kihívás a battlefield-be?Ezt a hülyeséget honnan vetted egyátalán játszottál már vele.Több nagyon nagy különbség van a cod és a bf között hogy ott nem találsz vérpistiket meg nem ugrálsz fejeseket osztva és nem egy zsebkendőnyi pályán kergeted az ellenséget körbe körbe.Ja és plusz csapatmunka nélkül szar vagy benne.
  • Grifidos
    Találtam egy fordítást máshol, köszönet az elkövetőjének. (rexusmaximus)
    Lehet olvasgatni és szipogni.

"Meccskészítés és könnyebb játékmenet.
    A múltban ha játszani akartál a neten végig kellett böngészned a szervereket amelyeknek más-más adminjaik voltak. Minden szervernek megvoltak a maga szabályai, modjai vagy elképzelései a játékról. A legtöbb játékos a szerverkeresőt használta, hogy megtalálja a számára legalkalmasabb szervert (PING alapján). Az IWNET segítségével mindez egy felhasználóba (account) megy. Ez automatikusan megtalálja a legjobb sebességű szervert ahol ugyan olyan képességű játékosok várnak, mint amilyen te. Szóval mindig garantálható hogy egy jó sebességű és hasonló játékosokkal teli szerverre mész. Ez nem azt jelenti hogy bedobnak egy véletlen játékba.

Játszólista és Privát meccsek.
    A játszólista egy előre beállított játékmóddal és játéktípussal rendelkezik a nyilvános szerverekhez. Ha be szeretnél menni egy 'pub' szerverre legyen az S&D vagy Hard Core S&D nem kell mindent beállítanod elég, ha a játszólistádat beállítod. Továbbá ha benne vagy egy klánba és mondjuk, szeretnétek egy másik klán ellen játszani vagy éppen gyakorolni akartok egy közelgő versenyre, aminek speciális szabályai vannak, akkor csak nyugodtan elindítasz egy privát meccset így olyan, ha saját szervered lenne, és minden beállítást átszabhatsz. Miután beállítottad meghívhatod a másik klánt vagy akár gyakorolhattok a saját klánoddal. Ennek köszönhetően nem kell modokat telepíteni vagy olyan moddolt szervert keresni, ami megfelel a szabályaidnak.

Partirendszer és barátok.
    A PC-s Modern Warfare 2 színtén könnyebbé teszi, hogy találkozz a haverjaiddal vagy a klánoddal és meccseljetek egyet. Beállíthatod a listádat hogy, lásd a barátaid mikor vannak online hogy meghívhasd őket egy menetre. A 'party' lehetővé teszi hogy, játékról-játékra egy csoport maradjatok. Ez nagyszerű ha egy klán mérkőzésen vagytok."
  • csuszi
    :) olyan neveletlenek ezek a mai kölykök. na mindegy, úgyis megveszem ezt a "szart", nehogymá ez legyen az első ami nincs meg...:) legrosszabb esetben pub game lesz belőle, és majd warozunk az új bf-el vagy tököm tudja. csak ott sokkal kisebb a kihívás:(
    ja és thx mindenkinek, ahogy elnézem elég sokan vannak hasonló véleményen, van remény:)
  • rexsimus
    POntosan. Én is néha berakok egy GL es setupot dominationra vagy HQ ra, ahol területeket kell fedezni, és akkor sem úgy kezdek, hogy éledés után egyből GL re váltok és rambo -.-
  • Smithwarden
    /OFF

Ha mar BFBC2rol beszelunk egy kis video.
    Sorry ezert az "1 perces" offolasert, remelem nem gond.
    En inkabb ezt varom, de ettol fuggetlenul remelem a COD-MW2 is vegul jo lesz a furcsa hirek ellenere es akkor 2 igen jo modern katonai gamet kapnank fel even belul, lehet valogatni majd.

/ON
  • Pretorian
    Nah, az zsir. A gl kb. annyira gyikság, mint a heli, vagy az artillery, vagy éppen az RPG. Ezeket mégsem gyűlöli annyira senki.
    Szerintem simán belefér az, ha valaki néhányszor gl-ezik, persze az más, ha folyamatosan csak azt nyomatja. Én egyébként nagyon ritkán szoktam csak.
  • SötétBarom
    Bad Company 2 totyikból, egy kellemes "odapofázás" az IW-nak :DD

Demize99
    DICE Developer

"Battlefield was born on the PC, it grew up with dedicated servers and even when it left the nest and became multiplatform it remembers it's roots. We're doing the PC version of BC2 right. We won't stomach a console port tossed off to some "lesser" studio like our competitors chose to do. We've got our top PC devs working on the PC version side by side with the console team. We don't do ports. It's not the game we'd want to play, and we know it's not the game you want to play either."
  • haxoror
    lesz olyan perk ami majd enged több cuccot egyszerre (asszem kettőt) a gl meg gyíkság minden játékmódban :P
  • csuripi
    Hajrá csuszi!
    Ilyesfajta meg nyilvánulást még nem láttam tőled. Tudhat valamit a kölök ha ezt kibírta hozni belőled.
  • RNadal1203
    énis csuszinak kell hogy igazat adjak..